Samsung

Samsung 24" ViewFinity S6 QHD

Tootekood:
LS24A600NAUXEN
  • Eraldusvõime: 2560 x 1440
  • Diagonaal: 24 "
  • Paneelitüüp: IPS
  • Kaadrisagedus: 75 Hz
Hind
245.30 €
Kuumakse
7.15 € / kuumakse alates

QHD eraldusvõime

Kogege ennenägematuid detaile. Olenemata sellest, kas vaatate oma lemmikfilmi või töötate oma uusima projektiga, nautige uut täpsustaset kuni 1,7-kordse Full HD pikslitihedusega. Seega annab QHD teile rohkem ruumi multitegumtööks või kaunite videote ja piltide kuvamiseks.

Suurepärane pilt iga nurga alt. IPS maatriks

Optimeeritud professionaalseks töökeskkonnaks. Samsungi kõrge eraldusvõimega monitoridel on IPS-paneel, mis tagab kristallselge värvikvaliteedi ja laia 178° vaatenurga. Seetõttu võib iga kasutaja oodata suurepärast visuaalset kogemust kõigi nurkade alt, erksate ja erksate värvidega, mis ei tuhmu.

Nautige miljardeid värve uskumatu sügavusega. Miljard värvi HDR 10-ga

Nautige mis tahes sisu vapustava värvitäpsuse ja detailidega. Tänu laiale värvigammale, peaaegu piiramatule toonide arvule ja HDR10 tehnoloogiale on tumedad värvid tumedamad ja heledamad veelgi heledamad. Lühidalt öeldes on kogu sisu lõbus vaadata ja seda saab kogeda täpselt nii, nagu selle looja kavatses.

Leevendab silmade väsimust. Nutikas silmahooldus TUV-sertifikaadiga

Hoidke oma silmad värsked ja säästke nende pingutust. Öösel projektidega töötades reguleeritakse heledust ja värvitemperatuuri automaatselt ja optimeeritakse seega igas keskkonnas. Samsungi monitor on sertifitseeritud TUV poolt nutika silmade kaitseks, mis kaitseb liigse sinise valguse eest režiimides Eye Saver Mode ja Flicker Free.

Maksimeerige mugavus ja vähendage segajaid

Paigutage monitor optimaalse mugavuse tagamiseks. Ilma raamita disain, VESA-ühilduvus ning erinevad kallutamise, pööramise ja pööramise juhtnupud võimaldavad monitori paigaldada igasse keskkonda. Lisaks võtavad õhuke metallist alus ja madal sügavus vähem lauapinda ning tagavad puhta ja korras tööruumi.

Järgige tegevust

Teie meelelahutus on nüüd sujuvam kui kunagi varem. AMD FreeSync hoiab teie monitori ja graafikakaardi värskendussagedused sünkroonis, et vähendada ekraani rebenemist ja kogelemist. Filmid ja mängud ei sega tähelepanu ning isegi kiire tempoga märulistseenid on sujuvad ja uskumatult reageerivad.

Aidake kaasa jätkusuutlikule tulevikule

Muutke keskkonnasõbralikud FSC-sertifikaadiga pakendid praktilisteks tööriistadeks või valige parema jätkusuutlikkuse huvides taaskasutus. Samsungi monitoril on ülemaailmne energiatõhususe sertifikaat ja sellel on Eco Saving Plus režiim, mis säästab kuni 10% rohkem energiat, säilitades samal ajal selge ja erksa pildikvaliteedi.

Ühendage ja vaadake. Automaatne allika vahetamine

Enam ei vahetata. Funktsiooni Automatic Source Switch Plus abil tuvastab monitor äsja ühendatud seadmed, kui need on ühendatud, ja kuvab õige signaali. Te ei pea enam õiget elementi menüüst otsima.


Tehnilised andmed

Diagonaal24 "
Eraldusvõime
2560 x 1440
Paneelitüüp
IPS
Eredus
250 cd/m²
Kaadrisagedus
75 Hz
Reageerimisaeg
5 ms
Kontrastsus
1000:1
Kuvasuhe
16:9

Ühenduvus:

HDMI ühendused1x HDMI
DP ühendused1
Kõrvaklapipesa1x 3.5mm kõrvaklapi pesa

USB Ühilduvus:

USB 2.04x USB A Tüüp

Lisainfo:

VESA kinnitusOlemas; 75x75
ToiteplokkSisse ehitatud
KõlaridPuuduvad
KaasasHDMI cable USB 3.0 cable
Reguleeritav kõrgusYes
KallutamineOlemas
Pööratav
Olemas
Vertikaalasend
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178
TootjakodulehtAva link

Mõõtmed:

Laius542.3 mm
Kõrgus327.1; 530.8 mm
Sügavus41.3 mm

Garantii

Tootjagarantii
24 month(s)

Toote saadavus

Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
2 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.