LG

LG 32" HDR-IPS UHD 4K Monitor

Tootekood:
32BN67UP-B
Hind
390.70 €
Kuumakse
11.40 € / kuumakse alates

Tõeline värv lainurkade alt

LG monitor koos IPS-tehnoloogiaga tagab selgema ja ühtlasema värvitruuduse. See pakub visuaalset mugavust diagrammide ja aruannete koos vaatamisel ning esitab selgeid pilte lainurkade alt.

Selgus, täpsus ja värviline väljendus

DCI-P3 95% (tüüp) ja HDR10 32-tollise UHD 4K IPS-iga, mis pakub peaaegu neli korda rohkem piksleid kui Full HD, särab teie töö soovitud viisil selgetes ja täpsetes värvides, mille tulemuseks on piltide lihtne taasesitus ekraanil juhib.

Üksikasjalik kontrast

HDR-tehnoloogiat rakendatakse nüüd erineva sisu puhul. See monitor ühildub tööstusstandardiga HDR10 High Dynamic Range, mis põhineb DCI-P3 95% (Typ.) värviruumil ja toetab teatud värvitasemeid, mis võimaldavad vaatajatel nautida sisu dramaatilisi värve.

Vaadake tõelisi värve

Monitori värvid kalibreeritakse tehases enne vabastamist. See tagab, et värvid kuvatakse selgelt ja täpselt nii, nagu sisuloojad kavatsesid.

Piiramatu vaatamiskogemus

Kolmepoolne, peaaegu servast servani ulatuv disain koos kahe ekraani ja kahepoolse pöördega on ideaalne tööjaam dokumentide ülevaatamisel või andmete uurimisel suurema tootlikkuse ja tõhususe tagamiseks.

Segadus töölaual

See monitor toetab sisseehitatud stereokõlareid. See võib aidata teil töölaual lisaruumi saada ja lahendada väliste kõlarite kaablite ja juhtmete sassi.

Ergonoomiline disain

Ergonoomilist ühe klõpsuga alust on lihtne paigaldada ja see võimaldab optimaalset töökeskkonda tänu mugavale kõrgusele, kaldele, pööramisele ja pöörde reguleerimisele.


Mõõtmed:

Laius506 mm
Kõrgus245 mm
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
42 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.