AOC

AOC 24G4X 23.8" IPS FHD 180Hz 1ms(GtG) Mängurimonitor

Tootekood:
24G4X
  • Eraldusvõime: 1920 x 1080
  • Diagonaal: 23.8 "
  • Paneelitüüp: IPS
  • Kaadrisagedus: 180 Hz
Hind
165.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Avasta erakordne mängukogemus AOC Gaming 24G4X monitoriga. Tõsistele mänguritele mõeldud 24-tolline Full HD monitor ühendab endas edasijõudnud tehnoloogia ja kõrge jõudlusega omadused, et pakkuda elavaid visuaale ja mängukogemust. NVIDIA G-SYNC ühilduvusega tagab see sujuva, rebendivaba tegevuse, samas muljetavaldav värvigammati katvus, sealhulgas 103,9% DCI-P3 ja 130,4% sRGB, toob teie mängud ellu elavate, täpsete värvidega.

Ergonoomika on samuti prioriteet, pakkudes kohandatavat seadistust kõrguse, pöörde, kallutuse ja kaldenurga reguleerimisega, tagades mugavuse maratonmängu sessioonide ajal. Monitori HDR10 võimekus tõstab mänguõhkkonda, pakkudes realistlikumaid ja dünaamilisemaid visuaale. Lisaks, kiire 0,5 ms reageerimisajaga ja kõrge, kuni 180 Hz värskendussagedusega, kuvatakse iga teie mängu hetk täpsusega, muutes iga liigutuse oluliseks. AOC Gaming 24G4X ei ole lihtsalt monitor; see on märkimisväärne täiendus teie mänguseadistusele.



180HZ EKRAANISAGEDUS

Konkurentsivõimeline ja intensiivne mäng nõuab parimat tehnoloogiat, et tagada viivituseta ja sujuv mängimine. See AGON by AOC monitor pakub 180Hz värskendussagedust, mis teeb sellest 3 korda kiirema kui tavaline ekraan. Madalam kaadrisagedus võib tekitada vaenlaste hüppamise efekti ekraanil kohast kohta, muutes nad väga raskesti tabatavateks sihtmärkideks. 180Hz kaadrisagedus taastab need olulised puuduvad pildid ekraanile, paljastades vaenlaste liikumised ülimalt sujuvas liikumises, võimaldades sul neid kergemini sihtida. Selle AGON by AOC mängumonitoriga ei pea sa taluma sisendviivitust ega ekraanil rebimist.


KIIRE IPS

Lukusta oma mängupotentsiaal kiirete IPS-paneelide abil, mis pakuvad kuni 1ms GtG pikslivastuste aega. Jätka hüvasti liikumudrukusega, kui naudid teravamaid pilte, täiustades täpsust ja parandades jõudlust kõrge kiirusega mängudes. Koge kiirete IPS-tehnoloogia eeliseid, sealhulgas elavat värve ja laia vaatenurki, mänguelamuseks ning avalda oma täielik potentsiaal.


1MS VASTUSAIK GTG - HALLIST-HALLINI

GtG tähistab hallist-hallini ja esindab aega, mis kulub ühe piksli muutmiseks ühest halli tasemest järgmisele. Mängudes loeb iga millisekund ja see võib olla erinevus tabamise või möödalaskmise vahel. Kiire reaktsiooniaeg kõrvaldab ka varjutamise ja liikumisudrustuse.


G-SYNC ÜHILDUVUS

Võimalda veatu pildikvaliteet uusimate NVIDIA graafikakaartide* sünkroniseerimisega selle FreeSynci monitoriga. *Täieliku loendi FreeSynci monitoridega töötavatest GPUdest leiate NVIDIA veebisaidilt.


VAIKESE SISENDVIIVITUSEGA

Ava oma refleksid, lülitades AOC väikese sisendviivitusega režiimi. Unusta graafilised liialdused: see režiim ümberkorraldab monitori kasuks puhta reaktsiooniaja, pakkudes kõige paremat serva kiirete lahingute ajal.


LAAI VÄRVIGAMMA

Kui naudite fotosid, videoid või mänge, soovime, et teie ekraanil olev sisu näeks välja võimalikult elutruu. Sellepärast on sellel ekraanil lai värvigamma tehnoloogia, mis tähendab, et see suudab kuvada palju rohkem värve kui tavalised monitorid. Seda saavutatakse spetsiaalse riistvaralahenduse abil, mitte pelgalt tarkvaraliste kohandustega. Tulemus: tõetruud pildid peentest detailidest, mis muutuvad nähtavaks tänu laiemale värvipaletile.


ELA MÄNGUS PARIMAL VIISIL KOOS HDR10-GA

HDR10 on siin, et veelgi parandada pildikvaliteeti, täiustades teie GPU või konsooli sünkroonimist monitoriga. See loob realistlikuma, kaasahaaravama ja sujuvama mänguelamuse: tunnete, nagu astuksite mängu, kaader kaadri järel.


0.5MSMPRT - LIIGUTAV PILDIVASTUSE AEG

MPRT on lühend liikuva pildi reaktsiooniajast. MPRT-tehnoloogia lülitab pildi muutumise ajal monitori taustvalgustuse välja ja sisse. Vähendatud ajaga, mille jooksul kaader ekraanil kuvatakse, vähenevad "kummituse" ja "uduse" efektid, tagades sujuvama ja "vedelama" mängukogemuse.


KÕRGUSE REGULEERITAV ALUS

Tõsta või langeta ekraan vastavalt igaühe kõrgusele ja istumise eelistustele. Lihtsalt reguleeritav alus tagab tundeid kestvaid mugavusi.


KÕLARID

Sisseehitatud kõlarid muudavad pere, sõprade ja kolleegidega ühenduse hoidmise lihtsaks. Filmide, muusika, mängude ja muu jaoks saate nautida kvaliteetset heli ilma väliskõlarite ühendamise tüütuseta.


AOC G-MENU

AOC G-Menu on tasuta tööriist, mille saate oma arvutisse installida täieliku kohandamiseks maksimaalse mugavusega.


FHD RESOLUTSIOON

Kas soovite vaadata Blu-ray filmi täisresolutsioonis, nautida mänge kõrge eraldusvõimega või lugeda selgeid tekste kontorirakendustes? Tänu selle Full HD resolutsioonile 1920 x 1080 pikslit saate seda monitori just seda teha. Mida iganes vaatate, Full HD korral kuvatakse see rikkalikes detailides ilma kõrgekvaliteedilise graafikakaardi või teie süsteemi ressursside palju tarbimata.


HDMI

HDMI (High-Definition Multimedia Interface) on toetatud praeguste mängukonsoolide, praeguste GPU-de, seadistatud kastide poolt, toetades HDCP digitaalset sisukaitsesüsteemi. HDMI 1.3-1.4b versioonid toetavad kuni 144 Hz värskendussagedust@1080p ja 75 Hz@1440p, samas kui HDMI 2.0-2.0b versioonid toetavad 240Hz@1080p, 144Hz@1440p ja 60 Hz@2160p (4K).

Tehnilised andmed

Diagonaal23.8 "
Eraldusvõime
1920 x 1080
Paneelitüüp
IPS
Eredus
300 cd/m²
Kaadrisagedus
180 Hz
Reageerimisaeg
1 ms
Kontrastsus
1000:1
Kuvasuhe
16:9

Ühenduvus:

HDMI ühendused2
DP ühendused1

Lisainfo:

VESA kinnitusOlemas; 100x100
KõlaridJah
Reguleeritav kõrgus13; Yes
KallutamineOlemas
Pööratav
Olemas
Vertikaalasend
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius18.6 mm
Kõrgus47.9 mm
Suurus54 cm x 20.76 cm x 38.06 cm

Garantii

Tootjagarantii
36 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Rocca al Mare keskus
2 tk
Magistrali Keskus
1 tk
Kristiine Keskus
2 tk
Järveotsa esindus
1 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
2 tk
Tartu Lõunakeskus
2 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
30 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.