Philips

Philips 27" LCD Monitor

Tootekood:
272S1MH/00
Hind
245.60 €
Kuumakse
7.16 € / kuumakse alates

IPS LED-laiekraantehnoloogia täpsete piltide ja värvide jaoks

IPS-kuvarid kasutavad täiustatud tehnoloogiat, mis tagab eriti laiad 178/178-kraadised vaatenurgad, võimaldades vaadata kuvarit peaaegu igast nurgast. Erinevalt tavalistest TN-paneelidest tagavad IPS-kuvarid märkimisväärselt selge ja erksate värvidega pildi, mistõttu on see ideaalne mitte ainult fotode, filmide ja veebi sirvimise jaoks, kuid ka professionaalsete rakenduste jaoks, mis vajavad kogu aeg täpseid värve ja püsivat heledust.

16 : 9 täis-HD ekraan selgete detailsete piltide jaoks

Pildikvaliteet on oluline. Tavalised ekraanid on küll kvaliteetsed, kuid te ootate enamat. Sellel ekraanil on täiustatud täis-HD 1920 x 1080 lahutusvõime. Täis-HD tagab erksad detailid koos kõrge heleduse, uskumatu kontrastsuse ja realistlike värvidega, luues elutruu pildi.

Tehnoloogiaga SmartImage saab pildisätteid hõlpsalt optimeerida

SmartImage on Philipsi ainulaadne juhtiv tehnoloogia, mis analüüsib ekraanile kuvatavat sisu ja tagab optimaalse ekraanipildi. Selle kasutajasõbraliku liidese abil saate valida kasutatava rakenduse jaoks mitu režiimi, nt kontori-, foto-, filmi-, mängu-, ökorežiim jne. Tehtud valiku põhjal optimeerib SmartImage parima ekraanipildi tagamiseks dünaamiliselt kontrastsust, värviküllastust ja piltide ning videote teravust. Ökorežiim võimaldab suurt energiasäästu. Seda kõike reaalajas ühe nupuvajutusega!

Windows Hello™ abil saate turvaliselt hüpikveebikaameraga sisse logida

Philipsi uuenduslik ja turvaline veebikaamera hüppab välja, kui seda vajate, ja läheb tagasi monitori sisse, kui te seda ei kasuta. Veebikaamera on varustatud ka täiustatud sensoritega Windows Hello™-i näotuvastuse jaoks, mis võimaldab mugavat sisselogimist teie Windowsi seadmetesse vähem kui kahe sekundiga – ehk kolm korda kiiremini kui parooli kasutades.

TÜV Eye Comfort aitab vähendada teie silmade väsimust

TÜV Rheinlandi Eye Comforti standardiga varustatud Philipsi ekraan aitab ennetada pikaajalise arvuti kasutamisega kaasnevat silmade väsimust. TÜV Eye Comforti sertifikaadiga Philipsi ekraan pakub võbeluseta ja peegeldusteta pilti, LowBlue režiimi, laia vaatenurka ja paremat pildikvaliteedi ekraani erinevates nurkades. Kõik see ja aluse ergonoomiline disain tagavad ideaalse vaatamiskogemuse. Kaitske oma silmi ja tõhustage oma tööd.

LowBlue režiim, et mõju silmadele oleks leebe

Uuringud on näidanud, et nii nagu UV-kiired võivad silmi kahjustada, võib aja jooksul silmi kahjustada ja nägemist mõjutada ka LED-ekraanide lühilainepikkusel leviv sinine valgus. Teie heaolule mõeldes välja töötatud Philipsi LowBlue režiimi seadistuse puhul on lühilainesagedusel leviva kahjuliku sinise valguse vähendamiseks appi võetud nutikas tarkvaratehnoloogia.


Mõõtmed:

Laius222 mm
Kõrgus450 mm
Suurus61.3 cm x 20.5 cm x 53.7 cm

Garantii

Tootjagarantii
3-Year Warranty
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
13 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.