Philips 27" LCD USB-C Monitor

Philips
Tootekood: 27B1U5601H/00
  • Eraldusvõime: 2560 x 1440
  • Diagonaal: 27 "
  • Paneelitüüp: TFT IPS
  • Kaadrisagedus: 75 Hz
Hind
521.10 €
Kuumakse
15.20 € / kuumakse alates

RJ-45 ja USB-C tagavad lihtsa, turvalise võrguühenduse

Lihtsustage kõikide välisseadmete monitorist arvutiga ühendamist, kasutades ühe kaabliga dokkivat USB-tüüpi C-pistikut, mis sisaldab võrguühendust, kõrge eraldusvõimega videoväljundit arvutist monitorile ja Internetis surfamist ilma täiendava võrgukaablita, isegi ilma sülearvuti LAN-pordita. RJ45 ühendus USB-C kaudu pakub vajadusel kiiret ja turvalist ühendust. Kiireima andmesidekiiruse saavutamine võimaldab teil andmeid kõvakettalt arvutisse üle kanda kiiremini kui kunagi varem. Lisaks võimaldab toiteallikaga USB-C sülearvutit isegi monitorilt toita ja laadida, välistades vajaduse täiendavate toitekaablite järele.

IPS tehnoloogia, et värvid oleksid rikkalikud ja vaatamisnurgad suured

IPS-kuvarid kasutavad täiustatud tehnoloogiat, mis tagab eriti laiad 178/178-kraadised vaatenurgad, võimaldades vaadata kuvarit peaaegu igast nurgast - isegi 90 kraadi pöörlevas režiimis! Erinevalt tavalistest TN-paneelidest tagavad IPS-kuvarid märkimisväärselt selge ja erksate värvidega pildi, mistõttu on see ideaalne mitte ainult fotode, filmide ja veebi sirvimise jaoks, kuid ka professionaalsete rakenduste jaoks, mis vajavad kogu aeg täpseid värve ja püsivat heledust.

Kristallselge pilt Quad HD ja 2560 × 1440 piksli abil

Need Philipsi ekraanid edastavad kristallselgeid, Quad HD 2560 × 1440 või 2560 × 1080 piksliga pilte. Tänu suure jõudlusega paneelidele ja suurele pikslite arvule, mida kasutavad suure ribalaiusega allikad, nt USB-C, Displayport ja HDMI, äratavad need ekraanid teie pildid ja graafika ellu. Philipsi ekraanid toovad teieni kristallselged pildid, olenemata sellest, kas olete nõudlik spetsialist, kes vajab CAD-CAM lahenduste jaoks väga üksikasjalikku teavet, kasutab 3D graafilisi rakendusi või finantsabimeest keeruliste arvutustabelite kallal töötamisel.

PowerSensor säästab kuni 75% energiakuludelt

PowerSensor on sisseehitatud „inimeste andur”, mis edastab ja võtab vastu ohutuid infrapunasignaale, et kindlaks teha, kas kasutaja on kohal, ning vähendab automaatselt monitori heledust, kui kasutaja laua tagant lahkub, vähendades energiakulusid kuni 70% ja pikendades monitori tööiga.

MultiView võimaldab kaksikühendust ja -vaadet ühel ajal

Ülisuure lahutusvõimega Philipsi MultiView’ga ekraan tagab parima ühenduvuse. MultiView võimaldab aktiivset kaksikühendust ja -vaadet, mistõttu saate keerulisema multitegumtöötluse puhul mitme seadmega (nt personaalarvuti ja sülearvuti) samaaegselt töötada.

TÜV Eye Comfort aitab vähendada teie silmade väsimust

TÜV Rheinlandi Eye Comforti standardiga varustatud Philipsi ekraan aitab ennetada pikaajalise arvuti kasutamisega kaasnevat silmade väsimust. TÜV Eye Comforti sertifikaadiga Philipsi ekraan pakub võbeluseta ja peegeldusteta pilti, LowBlue režiimi, laia vaatenurka ja paremat pildikvaliteedi ekraani erinevates nurkades. Kõik see ja aluse ergonoomiline disain tagavad ideaalse vaatamiskogemuse. Kaitske oma silmi ja tõhustage oma tööd.


Tehnilised andmed

Diagonaal27 "
Eraldusvõime
2560 x 1440
Paneelitüüp
TFT IPS
Eredus
350 cd/m²
Kaadrisagedus
75 Hz
Reageerimisaeg
4 ms
Kontrastsus
50 000 000:1
Kuvasuhe
16:9

Lisainfo:

VESA kinnitus100 x 100
KõlaridJah
KaasasMonitor with stand HDMI cable DisplayPort cable USB-C - USB-C/A Y cable Power cord User Documentation
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius191 mm
Kõrgus471 mm
Sügavus55 mm

Energiaklass

EnergiaklassF
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
9 tk
Tellimine esindusse 2-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.