Samsung 27" ViewFinity S8 UHD IPS-ekraan HDR10 ja USB-C-ga

Samsung
Tootekood: LS27A800UNPXEN
  • Eraldusvõime: 3840 x 2160
  • Diagonaal: 27 "
  • Paneelitüüp: IPS
  • Kaadrisagedus: 60 Hz
Hind
336.90 €
Kuumakse
9.83 € / kuumakse alates

UHD-resolutsioon

Ekraaniga saad iga päev avastada ja kogeda midagi uut. Tänu neljakordsele Full HD pikslikogusele on iga detail näha sügavuti, samal ajal kui suurem ekraan loob võimaluse mitme tööriista, ekraani ja programmi kasutamiseks. Nii on sul 4K sisu vaatamise elamus nii päeval kui ka ööl.

IPS-paneel

Suurepärane töö tegemiseks! Samsungi kõrge resolutsiooniga ekraanidel on IPS-paneel, mis toob kaasa kristallselge värvikvaliteedi ning laia vaatamisala (178°). Tänu sellele on ekraani mugav vaadata iga nurga alt, alati eredates ja tõetruudes värvides ning midagi kaotamata.

Miljard värvi HDR 10-ga

Naudi detaile ning täpseid värvitoone. Piiramatu hulga värvitoonide ning HDR10-ga, mis muudab tumedad värvid tumedamaks ja eredad eredamaks, saad nautida mistahes sisu ning kogeda suurepärasust just nii, nagu sisulooja on soovinud.

USB-C ühendus

Hüvasti segadus, tere tulemast lihtsus. Samsungi kõrgresolutsiooniga monitoridel on USB-C ühendus 90W võimsusega, et laadida sinu sülearvutit ning andmeid üle kanda vaid ühe kaabliga. Tänu mitmele USB 3.0 pistikühendusele, saab seadmeid otse monitori ühendada ning töölaud püsib selgem ja puhtam.

Sisseehitatud kõlar

Tööta, õpi ja mängi ilma täiendavate lisaseadmeteta. Sisseehitatud kõlarite abil vabastad töölaual ruumi, vähendades vajalike ühenduste arvu tõhusa töökeskkonna loomisel, ent samal ajal kuuldes muretult igasugust sisu.

Rohkem mugavust, vähem segajaid

Paiguta ekraan nii, et tunned end mugavalt. Ääristeta disain, VESA-kinnituse võimalus ning mitmesugused pöörde- ja kallutuspunktid võimaldavad ekraani paigaldada ükskõik kuhu. Lisaks aitavad puhta, minimalistliku mulje luua metallist alus ja väike sügavus.

Auto Source Switch

Uute seadmete ühendamine on lihtne. Automaatse allikavahetusega (Auto Source Switch) tunneb monitor uued seadmed ära hetkest, kui need on ühendatud, ning kuvab korrektset sigaali, seega ei pea sa menüüst otsima õiget sisendit.


Tehnilised andmed

Diagonaal27 "
Eraldusvõime
3840 x 2160
Paneelitüüp
IPS
Eredus
300 cd/m²
Kaadrisagedus
60 Hz
Reageerimisaeg
5 ms
Kuvasuhe
16:9

USB Ühilduvus:

USB 2.01x USB-C
Type-C90W

Lisainfo:

VESA kinnitusYes; 100 x 100 mm
Reguleeritav kõrgusYes; -12
KallutamineOlemas
Pööratav
Olemas
Vertikaalasend
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius445 mm
Kõrgus165 mm

Garantii

Tootjagarantii
36 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
10 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.