Samsung

Samsung 32" M7 Smart Monitor 4K

Tootekood:
LS32BM700UPXEN
  • Eraldusvõime: 3840 x 2160
  • Diagonaal: 32 "
  • Paneelitüüp: VA
  • Kaadrisagedus: 60 Hz
Hind
353.20 €
Kuumakse
10.30 € / kuumakse alates

Nutiteleri kogemus

Naudi meelelahutust muretult: Netflix, YouTube ja teised voogedastusteenused on käeulatuses pelgalt ekraani WiFiga ühendamise järel. Samsung TV Plus pakub reaalajas tasuta tellitavat sisu vajaduseta seda alla laadida või selleks registreeruda. Universal Guide pakub personaliseeritud sisusoovitusi.

Tööruum

Tööta arvutivabalt: kasuta internetti, muuda faile, tööta projektide kallal, vajamata eraldi arvutit. Uue töörežiimiga pääsed teisele arvutile ligi kaugjuhtimise teel ning saad kasutada Microsoft 365 programme ja ühendada Samsungi mobiiliseadmed tänu Samsung DeX-ile.

SlimFiti kaamera

Võta osa mistahes vestlusest. SlimFiti kaamerat saab kallutada, nii et saad valida parima võimaliku nurga, kasutades oma lemmikuid videokõnerakendusi, näiteks Google Duot, millele pääsed ligi ekraani kaudu. Lisaks, kaameral on kate ning saad kaamera soovi korral eemaldada, et tagada oma privaatsus.

Internetiseadmete keskpunkt

Smart monitor on sinu kodu keskpunkt, kui ühendad sellega SmartThingsi rakenduse abil internetiühendusega seadmed. Kustuta tuled, tõmba alla kardinad või reguleeri temperatuuri, kasutades selleks Smart monitori.

Mitu häälassistenti

Tänu Far Field Voice'i funktsioonile saad häälassistendi aktiveerida oma hääle abil. Ka kaugusest saad anda käsu, öeldes, mida vajad. Nii lihtne ongi. Ekraaniga töötab nii Bixby kui ka Amazon Alexa.

Ühilduvus mobiiliga

Ühendada on mugav. AirPlay abil saad Apple'i seadmed juhtmevabalt nutimonitoriga ühendada ning vaadata sisu suurel ekraanil. Naudi nutimonitorilt lemmiksisu iPhone'ist, iPadist ja Macist ning peegelda rakendusi, faile ja veebilehti.

UHD

Suurepärane pildikvaliteet nii tööks kui mängimiseks. 4 korda rohkem piksleid, kui fulll HD,see tagab M7 Smart monitoril elutruu sisu. Päeval mahutad ekraanile rohkem faile ja õhtul saad nautida 4K kvaliteedis filmielamusi.

Ülilai mänguvaade

Tee kõik, selleks et võita. Kuvasuhtega 21:9 on sul ülilaia mänguvaate abil veel rohkem võimalusi. Jalgpallis näed kogu väljakut, sõidumängudes saad nautida eesolevat teekonda.


Tehnilised andmed

Diagonaal32 "
Eraldusvõime
3840 x 2160
Paneelitüüp
VA
Eredus
300 cd/m²
Kaadrisagedus
60 Hz
Reageerimisaeg
4 ms
Kontrastsus
3000:1
Kuvasuhe
16:9
AMD FreeSync
No

Ühenduvus:

HDMI ühendused2

USB Ühilduvus:

USB 2.03x USB 2.0; 1x USB-C
Type-C65W

Lisainfo:

Monitori nõgususSirge
VESA kinnitusOlemas; 100x100
KõlaridJah
KaasasRemote
Reguleeritav kõrgusNo
KallutamineOlemas
Pööratav
PUUDUB
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178
HDMI Version2.0
TootjakodulehtAva link

Mõõtmed:

Laius716.1 mm
Kõrgus517 mm
Sügavus193.5 mm

Garantii

Tootjagarantii
36 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
55 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.