Philips

Philips 40" UltraWide LCD Business Monitor

Tootekood:
40B1U5600/00
  • Eraldusvõime: 3440 x 1440
  • Diagonaal: 40 "
  • Paneelitüüp: IPS
  • Kaadrisagedus: 120 Hz
Hind
538.90 €
Kuumakse
15.72 € / kuumakse alates

Ühendage sülearvuti ühe USB-C kaabliga

Philipsi monitoris on laadimisfunktsiooniga USB C-tüüpi ühendus. Tänu nutikale ja paindlikule lahendusele saate oma ühilduvat seadet otse elektriga varustada. Selle kitsas pööratav USB-C pistik võimaldab lihtsat ühe kaabliga ühendust. Vaadake suure eraldusvõimega videoid ja edastage andmeid ülikiiresti, varustades samal ajal oma ühilduvat seadet elektriga ja laadides seda.

Sisseehitatud KVM-lüliti võimaldab hõlpsasti allikate vahel vahetada

MultiClient Integrated KVM-lülitiga saate juhtida kahte eraldi arvutit ühe ekraani-klaviatuuri-hiire seadistusega. Mugav nupp võimaldab kiiresti allikate vahel vahetada. Kasulik seadistustele, mille jaoks on vaja kahe arvuti võimsust või kui soovite jagada ühte suurt ekraani kahe erineva arvutipildi näitamiseks.

IPS LED-laiekraantehnoloogia täpsete piltide ja värvide jaoks

IPS-kuvarid kasutavad täiustatud tehnoloogiat, mis tagab eriti laiad 178/178-kraadised vaatenurgad, võimaldades vaadata kuvarit peaaegu igast nurgast. Erinevalt tavalistest TN-paneelidest tagavad IPS-kuvarid märkimisväärselt selge ja erksate värvidega pildi, mistõttu on see ideaalne mitte ainult fotode, filmide ja veebi sirvimise jaoks, kuid ka professionaalsete rakenduste jaoks, mis vajavad kogu aeg täpseid värve ja püsivat heledust.

Kristallselge pilt UltraWide QHD 3440 x 1440 pikslitega

Need Philipsi ekraanid edastavad kristallselgeid, UltraWide Quad HD 3440 × 1440 pikslitega pilte. Tänu suure jõudlusega paneelidele, suurele pikslite arvule ja 178/178 laiale vaatenurgale, äratavad need uued ekraanid teie pildid ja graafika ellu. UltraWide 21 : 9 formaat tagab suurema jõudluse, pakkudes rohkem ruumi selleks, et tabeleid kõrvuti võrrelda ja vaadata korraga rohkemaid arvutustabelite veerge. Philipsi ekraanid toovad teieni kristallselged pildid, olenemata sellest, kas olete nõudlik spetsialist, kes vajab CAD-CAM lahenduste jaoks väga üksikasjalikku teavet, või finantsgeenius, kes töötab keeruliste arvutustabelite kallal.

DisplayHDR 400 elutruumate ja silmapaistvate visuaalide jaoks

VESA sertifikaadiga DisplayHDR 400 on sammu võrra ees tavalistest SDR-ekraanidest. Erinevalt teistest HDR-iga ühilduvatest ekraanidest pakub DisplayHDR 400 erakordset heledust, kontrasti ja värve. Globaalse hämardamise ja kuni 400-nitise heledusega ärkavad pildid ellu – heledad toonid on märkimisväärsed ning mustad toonid sügavamad ja nüansirohkemad. See pakub täielikku rikkalike uute värvide paletti, saavutades visuaalse kogemuse, mis ergutab teie meeli.

Sisseehitatud stereokõlarid multimeediumisisu jaoks

Monitori on sisse ehitatud üks paar kvaliteetseid stereokõlareid. Sõltuvalt mudelist ja disainist võivad need olla nähtavalt ette suunatud või nähtamatult alla suunatud, üles või taha suunatud jne.

PowerSensor säästab kuni 75% energiakuludelt

PowerSensor on sisseehitatud „inimeste andur”, mis edastab ja võtab vastu ohutuid infrapunasignaale, et kindlaks teha, kas kasutaja on kohal, ning vähendab automaatselt monitori heledust, kui kasutaja laua tagant lahkub, vähendades energiakulusid kuni 70% ja pikendades monitori tööiga.

LightSensor tagab täiusliku heleduse minimaalse energiakuluga

LightSensor tagab täiusliku pildi minimaalse energiakuluga, kasutades pildi ereduse kohandamiseks ruumi valgusolusid tajuvat nutikat andurit.


Tehnilised andmed

Diagonaal40 "
Eraldusvõime
3440 x 1440
Paneelitüüp
IPS
Eredus
500 cd/m²
Kaadrisagedus
120 Hz
Reageerimisaeg
4 ms
Kontrastsus
1200:1
Kuvasuhe
21:9
AMD FreeSync
No
Värvihaare
121%

Ühenduvus:

HDMI ühendused1x HDMI
DP ühendused1

USB Ühilduvus:

USB 2.01x USB-C
Type-C15W

Lisainfo:

Monitori nõgususSirge
VESA kinnitusOlemas; 100x100
KõlaridJah
KaasasMonitor with stand HDMI cable DisplayPort cable USB-C - USB-C/A Y cable Power cord User Documentation
Reguleeritav kõrgusYes; 0-15
KallutamineOlemas
Pööratav
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178
HDMI Version2.0

Mõõtmed:

Laius22.6 mm
Kõrgus50.7 mm
Sügavus54 mm

Garantii

Tootjagarantii
3-Year Warranty
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
25 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.