Samsung

Samsung 49" Odyssey Neo G9 Quantum Mini-LED

Tootekood:
LS49AG954NPXEN
Hind
1 323.10 €
Kuumakse
38.59 € / kuumakse alates

Quantum Matrixi tehnoloogia

Võrreldamatu visuaalkogemus. Revolutsiooniline Quantum Matrixi tehnoloogia ühes Quantum Mini LEDiga tagab kontrollitud ereduse ja ideaalse kontrastsuse. Hämardustsoone suurendati 2048ni, mis ühes kõrgeima 12-bitise musta tasemega tagavad kõrvutamatu pildikvaliteedi.

Quantum HDR 2000

Saad võimaluse märgata iga pisiasja kogu hiilguses. 2000-nitine eredus ja 1 000 000:1 kontrastisuhe tagavad rikkalikud värvid ja sügavuse, nii et märkad kõike nii varjudes kui ka eredas päikesevalguses. Ray Tracingi mängudes saad konkurentsieelise, sest märkad vastaseid tänu nende endi peegeldustele.

Kahekordne QHD

Mängumaailm, millest oled unistanud, on nüüd tegelikkus. 49-tolline DQHD eraldusvõimega ekraan on lai, nagu oleks kõrvuti kaks QHD-ekraani. Pilt on erakordselt detailne. Koge võimsat vaadet, maksimaalset ruumi - naudi mängu.

1000R kumer ekraan

Usu, su süda hakkab kiiremini lööma, kui elavad stseenid su endasse haaravad. 1000R 49-tolline ülilai ekraan täidab kogu sinu vaatevälja ning võimaldab sul end kujutleda tegelaskuju kingadesse.

CoreSync põhivalgustus

Luba igal hetkel end endasse haarata. Põhivalgustus lisab eri värvidega sinu mängualale isikupära ning mäng jõuab arvutiekraanilt ka tuppa. CoreSync tehnoloogia sobitab mängu värvid ekraani ümbritsevaga, nii et tegelikkuse ja fantaasia piirid kaovad.

240 Hz värskendussagedus ja 1 ms reageerimisaeg

Ülim kiirus igal ajahetkel! Valdkonnas juhtiv 240 Hz värskendussagedus hoiab ära viivitused ja hangumised ning tahab sujuva mänguelamuse. 1 ms reageerimisaeg ja selge pilt muudavad mängukogemuse põnevaks ning annavad alati mängueelise.

G-Sync ühilduvus

Sujuv tegutsemine on võtmesõnaks. G-Sync ühilduvus hoiab GPU ja ekraani sünkroniseerituna, kaotamaks hangumised ja viivitused. Kiired ja komplekssed hetked on rahulikud ja stabiilsed tänu AMD FreeSync Premium Prole.


Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
47 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.