LG SIGNAGE DISPLAY, TRANSPARENT OLED TOUCH, 30" HD 400CD/M2 18/7, WEBOS

LG
Tootekood: 30EW5TP-A
  • Eraldusvõime: 1366 x 768 pixels
  • Diagonaal: 30 "
  • Paneelitüüp: OLED
  • Kaadrisagedus: 120 Hz
Hind
8 360.90 €
Kuumakse
243.86 € / kuumakse alates

LG Transparent OLED Signage 30EW5TP-A on mõeldud äriliseks ja professionaalseks kasutuseks neile, kes otsivad innovaatilisi ja kaasahaaravaid viise teabe esitamiseks. Tänu oma läbipaistvale OLED-tehnoloogiale sobib see ekraan ideaalselt jaemüügipoodidesse, muuseumidesse, galeriidesse, näitustele ja luksusüritustele. See võimaldab kombineerida ekraani taga olevaid füüsilisi objekte ekraanil kuvatava digitaalse sisuga, luues unikaalseid ja interaktiivseid visuaalseid efekte. See köidab publiku tähelepanu, suurendab klientide kaasatust ja pakub unustamatut kogemust brändi või tootega.


Näe nähtamatut, LG läbipaistev OLED-ekraan

* Kõik sellel lehel olevad pildid on illustratiivsed.

Kvaliteetses poe väljapanekus on paigaldatud läbipaistev OLED-ekraan, kus naine suhtleb läbipaistva ekraaniga, paljastades mustreid, mis sulanduvad sujuvalt riiulil ekraani taga kuvatavate kottidega.


Täpsed ja erksad värvid

Isesüttivate pikslitega ekraan säilitab erksad värvid ja kõrge kontrastsussuhte isegi siis, kui ekraan muutub läbipaistvaks. See toob sisu ellu laiade vaatenurkadega ning sisu sulandub sujuvalt ja loomulikult ümbritsevasse keskkonda.Mees saab teavet läbipaistva OLED-ekraani kaudu, mis kuvab magustoidumenüü fotosid.

Intuitiivne P-Cap puutetundlikkus

P-Cap puutesensori kile lisamine ekraanile laiendab kasutusvõimalusi erinevatesse tööstusharudesse, kus nõutakse klientide interaktsiooniteenuseid. Kasutajad saavad nautida selle põnevat sisu oma sõrmeotstega.

Kohvikus valib naine menüüst, puudutades läbipaistva OLED-ekraani ekraani.


Kõrge läbipaistvus

LG OLED-tehnoloogia muudab läbipaistva OLED-puutetundliku ekraani õhemaks ilma taustvalgustusüksuse ega vedelkristallkihita, saavutades kõrge läbipaistvuse isegi P-Cap puutekilega. Näidates selgelt objekte ekraani taga, kuvab see otse nende ees asjakohast teavet.

Muuseumis puudutavad isa ja kaks last läbipaistva OLED-ekraani ekraani, õppides jääkarude kohta. Ekraanil kuvatavast selgitusest kaugemal on ekraanil näha jääkarude miniatuursed mudelid.


Kaitsev karastatud klaas

Ekraani otsene puudutamine võib põhjustada kahjustusi või kriimustusi. Karastatud esiklaas kaitseb toodet selliste välismõjude eest ja selle purunemiskindel klaas on loodud klientide vigastuste minimeerimiseks.

Kinnitage õhuke ja läbipaistev karastatud klaas ekraanile, et maksimeerida toote kaitset ja kasutaja ohutust.


Paranenud ruumiline mitmekülgsus

Koge erakordset tipptasemel LG läbipaistva OLED-ekraaniga, mis lõhub tõkked ekraani ja ümbritseva keskkonna vahel, ühendades sujuvalt erinevaid ruume ja inimesi.

* Paigaldustarvikuid LG ei tarnita.

Nad valivad tuba, puudutades hotelli fuajee esilauale paigaldatud läbipaistvat OLED-ekraani. Pangas on paigaldatud kaks läbipaistvat OLED-ekraani, mis kuvavad ekraanidel pangatoodete reklaame. Läbipaistev OLED-ekraan on paigaldatud mobiiltelefonipoodi ja läbipaistva OLED-ekraani ekraanil kuvatakse mobiiltelefoni funktsioone. Kohvikus on paigaldatud läbipaistev OLED-ekraan ja naine kontrollib menüüd, puudutades läbipaistva OLED-ekraani ekraani.

Tehnilised andmed

Diagonaal30 "
Eraldusvõime
1366 x 768 pixels
Paneelitüüp
OLED
Kaadrisagedus
120 Hz
Reageerimisaeg
8 ms
Kontrastsus
200000:1
Kuvasuhe
16:9

Ühenduvus:

HDMI ühendused1x HDMI
DP ühendused1

Lisainfo:

VESA kinnitusN/A
KõlaridYes
Vertikaalasend
No

Mõõtmed:

Suurus680.2 x 15.3 x 496.2

Garantii

Tootjagarantii
3 Y
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 2-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.