Philips

Philips 27" 2560x1440 QHD 170Hz Nano IPS mängurimonitor 27M1N5500ZA/00

Tootekood:
27M1N5500ZA/00
  • Eraldusvõime: 2560 x 1440
  • Diagonaal: 27 "
  • Paneelitüüp: IPS
  • Kaadrisagedus: 170 Hz
Hind
265.60 €
Kuumakse
7.75 € / kuumakse alates

IPS Nano värvitehnoloogia laiendab värvigammat ja rikastab pildielamust

Nano IPS-kuvar täidab nõudlikke pildi-, mängu ja töövajadusi, sest tagab värvitäpsuse ja sujuva pildi kogu laia vaatenurga ulatuses. Külluslikum punane, lopsakam roheline ja sügavam sinine. IPS Nano värvitehnoloogiaga Ultra Wide-Color kasutab kolmekordse superfosfaadiga rikastatud fosfori nanoosakesi, et neelata ekraani tekitatud liigne valgus ja esitada imelisi värve. Meie ekraanid vastavad kuni 98% ulatuses värvipuhtust puudutavale DCI-P3 värvigamma standardile, mille on kinnitanud ühendus Society of Motion Picture and Television Engineers kinopildi kvaliteedile.

AMD FreeSync™ Premium: katkestuseta sujuv mängimine

Mängimine ei peaks tähendama valikut ebaühtlase mängu või katkiste kaadrite vahel. AMD FreeSync™ Premium pakub tõsistele mängijatele sujuvat ja katkestuseta mängukogemust ja seda maksimaalsel jõudlusel. Ei mingeid kompromisse – mängige enesekindlalt ja nautige suurt värskendussagedust, väikese kaadrisageduse kompenseerimist ja minimaalset viiteaega.

Sertifitseeritud NVIDIA® G-SYNC® ühilduvus tagab sujuva ja kiire mängimise

Intensiivsete ja kõrge värskendussagedusega mängude mängimisel võib ilma optimaalse graafiksünkroonimiseta tekkida ekraani rebend. See Philips Momentumi ekraan on sertifitseeritud kui NVIDIA® G-SYNC® ühilduv, vähendab ekraani rebenemist ja sünkroonib teie monitori värskendussageduse graafikakaardi väljundiga ja tagab nii sujuvama mängimise. Stseenid ilmuvad kohe, objektid on teravamad ja mängimine ise sujuvam, luues nii hämmastava visuaalse kogemuse ja tõsise konkurentsieelise.

170 Hz kaadrisagedus eriti sujuva ja selge pildi jaoks

Kui teile meeldib mängida ja võistelda, vajate ekraani, mis ei hanguks ja oleks eriti sujuva pildiga. See Philipsi ekraan loob ekraanipilti kiirusega kuni 170 korda sekundis, mis on tavalisest ekraanist oluliselt tõhusam. Väiksem kaadrisagedus paneb tegelased ühest kohast teise „hüppama“, muutes nad raskesti tabatavaks. 170 Hz kaadrisagedus loob aga pildi, mille abil saate jälgida vaenlaste liikumist eriti sujuvalt, mis muudab ka nende tabamise kergemaks. Tänu üliväikesele sisendviivitusele ja katkematule pildile on see Philipsi ekraan ideaalne mängupartner

1 ms (MPRT) kiire reaktsiooniaeg selge pildi ja sujuva mängukogemuse jaoks

MPRT (motion picture response time) (liikuva pildi reaktsiooniaeg) on intuitiivsem viis kirjeldada ekraani reaktsiooniaega. See viitab otseselt ajale, mis kulub hägusa müra asemel selge pildi kuvamisele. Philipsi mängurimonitor pakub 1 ms MPRT reaktsiooniaega, mis eemaldab liikumisest tingitud hägu ning tagab selgema ja täpsema pildi, muutes teie mängukogemuse paremaks. Parim valik põnevate ja liikumist täis mängude jaoks.

Kristallselge pilt Quad HD ja 2560 × 1440 piksli abil

Need Philipsi ekraanid edastavad kristallselgeid, Quad HD 2560 × 1440 või 2560 × 1080 piksliga pilte. Tänu suure jõudlusega paneelidele ja suurele pikslite arvule, mida kasutavad suure ribalaiusega allikad, nt Displayport, HDMI ja Dual link DVI, äratavad need ekraanid teie pildid ja graafika ellu. Philipsi ekraanid toovad teieni kristallselged pildid, olenemata sellest, kas olete nõudlik spetsialist, kes vajab CAD-CAM lahenduste jaoks väga üksikasjalikku teavet, kasutab 3D graafilisi rakendusi või finantsabimeest keeruliste arvutustabelite kallal töötamisel.

SmartImage HDR tagab HDR sisu jaoks optimaalse vaatamiskogemuse

Valige üks SmartImage HDR-i režiimidest, mis teie vajadustele kõige paremini vastab. HDR mäng: optimeerib ekraani videomängude mängimiseks. Heledam valge ja tumedam must muudavad mängustseenid erksamaks ja toovad esile rohkem detaile. Nii on teil lihtsam märgata pimedates nurkades ja varjudes peituvaid vaenlasi. HDR film: ideaalne HDR sisu vaatamiseks. Suurem kontrastsus ja heledus tekitavad realistlikuma ja kaasahaaravama vaatamiskogemuse. HDR foto: täiustatud punane, roheline ja sinine värv tekitavad erksavärvilise visuaali. DisplayHDR: VESA DisplayHDR sertifikaadiga*. Isiklik: kohandage seadistusi pildimenüüst. *Vaadake HDR-i tehnilisi andmeid.

Sisseehitatud stereokõlarid multimeediumisisu jaoks

Monitori on sisse ehitatud üks paar kvaliteetseid stereokõlareid. Sõltuvalt mudelist ja disainist võivad need olla nähtavalt ette suunatud või nähtamatult alla suunatud, üles või taha suunatud jne.

Ultra Wide Colori suurem värvivalik tõetruu pildi esitamiseks

Ultra Wide-Colori tehnoloogia pakub täiuslikuma pildi esitamiseks laiemat värvispektrit. Ultra Wide-Colori laiem värvigamma tagab loomulikumad rohelised, tõetruumad punased ja sügavamad sinised toonid. Äratage Ultra Wide-Colori tehnoloogia tõetruude värvide abil meediameelelahutus, pildid ja isegi loovteenused ellu.


Tehnilised andmed

Diagonaal27 "
Eraldusvõime
2560 x 1440
Paneelitüüp
IPS
Eredus
350 cd/m²
Kaadrisagedus
170 Hz
Reageerimisaeg
1 ms
Kontrastsus
1000:1
Kuvasuhe
16:9
AMD FreeSync
Yes
Värvihaare
133%

Ühenduvus:

HDMI ühendused2
DP ühendused2

USB Ühilduvus:

USB 2.05x USB A Tüüp

Lisainfo:

Monitori nõgususSirge
VESA kinnitus100x100
KõlaridJah
KaasasPrzewody: Przewód HDMI, przewód DisplayPort, przewód USB typu upstream, przewód zasilający Dokumentacja użytkownika
Reguleeritav kõrgusYes; 0 - 13
KallutamineOlemas
Pööratav
Olemas
Vertikaalasend
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178
HDMI Version2.0

Mõõtmed:

Laius22.3 mm
Kõrgus51.8 mm
Sügavus43 mm
Suurus61.4 cm x 21.2 cm x 54.9 cm
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
21 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.