Philips

Philips 34" LCD Monitor

Tootekood:
34E1C5600HE/00
  • Eraldusvõime: 3440 x 1440
  • Diagonaal: 34 "
  • Paneelitüüp: VA
  • Kaadrisagedus: 100 Hz
Hind
422.10 €
Kuumakse
12.31 € / kuumakse alates

Kristallselge pilt UltraWide QHD 3440 x 1440 pikslitega

Need Philipsi ekraanid edastavad kristallselgeid, UltraWide Quad HD 3440 × 1440 pikslitega pilte. Tänu suure jõudlusega paneelidele, suurele pikslite arvule ja 178/178 laiale vaatenurgale, äratavad need uued ekraanid teie pildid ja graafika ellu. UltraWide 21 : 9 formaat tagab suurema jõudluse, pakkudes rohkem ruumi selleks, et tabeleid kõrvuti võrrelda ja vaadata korraga rohkemaid arvutustabelite veerge. Philipsi ekraanid toovad teieni kristallselged pildid, olenemata sellest, kas olete nõudlik spetsialist, kes vajab CAD-CAM lahenduste jaoks väga üksikasjalikku teavet, või finantsgeenius, kes töötab keeruliste arvutustabelite kallal.

Ultra Wide Colori suurem värvivalik tõetruu pildi esitamiseks

Ultra Wide-Colori tehnoloogia pakub täiuslikuma pildi esitamiseks laiemat värvispektrit. Ultra Wide-Colori laiem värvigamma tagab loomulikumad rohelised, tõetruumad punased ja sügavamad sinised toonid. Äratage Ultra Wide-Colori tehnoloogia tõetruude värvide abil meediameelelahutus, pildid ja isegi loovteenused ellu.

Ühendage sülearvuti ühe USB-C kaabliga

Philipsi monitoris on laadimisfunktsiooniga USB C-tüüpi ühendus. Tänu nutikale ja paindlikule lahendusele saate oma ühilduvat seadet otse elektriga varustada. Selle kitsas pööratav USB-C pistik võimaldab lihtsat ühe kaabliga ühendust. Vaadake suure eraldusvõimega videoid ja edastage andmeid ülikiiresti, varustades samal ajal oma ühilduvat seadet elektriga ja laadides seda.

MultiView võimaldab kaksikühendust ja -vaadet ühel ajal

Ülisuure lahutusvõimega Philipsi MultiView’ga ekraan tagab parima ühenduvuse. MultiView võimaldab aktiivset kaksikühendust ja -vaadet, mistõttu saate keerulisema multitegumtöötluse puhul mitme seadmega (nt personaalarvuti ja sülearvuti) samaaegselt töötada.

VA-ekraan tagab lummavad kujundid ja suurele vaatamisnurga

Philipsi VA LED-ekraanides on kasutatud täiustatud MVA-tehnoloogiat, mis tagab ülikõrge staatilise kontrasti suhte eriti selgete ja säravate kujundite saamiseks. Kuigi ka tavalised kontorirakendused on selle ekraani puhul lihtsasti kasutatavad, on see eriti sobilik fotode, veebis sirvimise, filmide, mängude ja nõudlike graafiliste rakenduste jaoks. Selle optimeeritud pikslite haldamise tehnoloogia tagab teile eriti laia 178/178-kraadise vaatamisnurga, mille tulemuseks on terav pilt.

Sisseehitatud stereokõlarid multimeediumisisu jaoks

Monitori on sisse ehitatud üks paar kvaliteetseid stereokõlareid. Sõltuvalt mudelist ja disainist võivad need olla nähtavalt ette suunatud või nähtamatult alla suunatud, üles või taha suunatud jne.

LowBlue režiim ja värelusvaba pilt, et silmad puhkaksid

LowBlue režiim ja värelusvaba tehnoloogia vähendavad silmade koormust ja väsimust, mida tekitavad pikad tunnid monitori ees.


Tehnilised andmed

Diagonaal34 "
Eraldusvõime
3440 x 1440
Paneelitüüp
VA
Eredus
300 cd/m²
Kaadrisagedus
100 Hz
Reageerimisaeg
4 ms
Kontrastsus
3000:1
Kuvasuhe
21:9

Ühenduvus:

HDMI ühendused1x HDMI
DP ühendused1

USB Ühilduvus:

Type-C65W

Lisainfo:

VESA kinnitusOlemas; 100x100
KõlaridJah
KaasasMonitor with stand HDMI cable USB-C to USB-A/CY cable Power supply cable User documentation
Reguleeritav kõrgus13; Yes
KallutamineOlemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius22.3 mm
Kõrgus51.3 mm
Sügavus111 mm
Suurus80.8 cm x 28.1 cm x 55.7 cm

Garantii

Tootjagarantii
3-Year Warranty
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
16 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.