Samsung

Samsung Odyssey G7 32'' UHD IPS LED 144Hz must Monitor

Tootekood:
LS32BG700EUXEN
  • Eraldusvõime: 3840 x 2160
  • Diagonaal: 32 "
  • Paneelitüüp: IPS
  • Kaadrisagedus: 144 Hz
Hind
659.60 €
Kuumakse
19.24 € / kuumakse alates

UHD-eraldusvõime ja IPS-paneel

Naudi iga pisiasja detailsust! FHD neljakordne pikslitihedus aitab sul mängida nii, nagu sa seda varem pole teinud. IPS-paneel tagab kristallselge värvikvaliteedi ning laia vaatamisala (178º). Tänu enamatele pikslitele ja suuremale sügavusele on mängud enneolematult realistlikud.

DisplayHDR 400

Koge mängu terviklikult! DisplayHDR 400 tagab suurema kontrastsuse ehk sügavama musta ja eredama valge, mis aitab sul avastada nii varjudes peituvad saladused kui ka vaenlased. Olulised detailid kerkivad esile ka hämarates stseenides.

144 Hz värskendussagedus ja 1 ms reageerimisaeg

Alista iga vaenlane ka tempokas olukorras. 144 Hz värskendussagedus ja 1 ms reageerimisaeg kaotavad viivitused ja ghosting'u ning tagavad sujuva, kvaliteetse mängukogemuse.

G-Synci ühilduvus

G-Synci ühilduvus tagab GPU ja paneeli sünkroonituse, et välistada viivitused ja pildi rebenemine. Ka kiired ja keerukad mänguosad on AMD FreeSync Premium Proga stabiilsed ja värelusevabad, et saaksid keskenduda sujuvale mängule.

Samsung Gaming Hub

Kogu mängumaailma paremik ühes kohas. Samsungi Gaming Hubiga on sul ligipääs parimatele pilveteenuse-, konsooli- ja arvutimängudele. Sujuv pilt ja kiire reageerimine, tipptasemel voogedastustehnoloogia, mis ei eelda alla laadimisi ega mälumahtu - on, mida nautida.

Nutiteleri kogemus

Mängumaratonist saad pausi teha 4K HDR kvaliteediga lemmikseriaalide seltsis, kasutades vaid WiFi-ühendust. Samsung TV Plusist saad tasuta sisu allalaadimiste ning registreerimisteta, ühtlasi isiklikud vaatamissoovitused Universal Guide'i kaudu.

CoreSync & Core valguslahendus

Luba igal hetkel end endasse haarata. Põhivalgustus lisab eri värvidega sinu mängualale isikupära ning mäng jõuab arvutiekraanilt ka tuppa. CoreSync tehnoloogia sobitab mängu värvid ekraani ümbritsevaga, nii et tegelikkuse ja fantaasia piirid kaovad.

Ülilai mänguvaade

Laiem vaade näitab sulle rohkemat. Ülilaia, 21:9 kuvasuhtega ekraanilt leiad üles iga vastase ja peidetud aarde. Lisaruum annab sulle eelise, millega jõuad edetabelite tippu.

Ergonoomiline disain

Pööra, kalluta ja reguleeri monitori nii, et näed ideaalselt kõiki vaenlasi. Ekraani saad mängumugavuse saavutamiseks vabalt liigutada, et jõuaksid kindla võiduni.


Tehnilised andmed

Diagonaal32 "
Eraldusvõime
3840 x 2160
Paneelitüüp
IPS
Eredus
300 cd/m²
Kaadrisagedus
144 Hz
Reageerimisaeg
1 ms
Kontrastsus
1000:1
Kuvasuhe
16:9

Ühenduvus:

HDMI ühendused2
DP ühendused1

USB Ühilduvus:

USB 2.02x USB A Tüüp

Lisainfo:

VESA kinnitusOlemas; 100x100
Reguleeritav kõrgusYes; 12
KallutamineOlemas
Pööratav
Olemas
Vertikaalasend
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius17 mm
Kõrgus54 mm

Garantii

Tootjagarantii
36 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 4-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.