Nec MultiSync 65" E658

Nec
Tootekood: 60005059
  • Eraldusvõime: 3840 x 2160
  • Diagonaal: 65 "
  • Paneelitüüp: IPS-LCD
Hind
1 259.60 €
Kuumakse
36.74 € / kuumakse alates

Vajalik funktsionaalsus

Professionaalne lahendus väikese eelarvega rakendustele, E-seeria hoiab ära kodumaiste telerite ahvatlemise, mis ei sobi otstarbeks. Kommertskasutuse rangeks kasutamiseks mõeldud E-seeria pakub teile vajalikku funktsionaalsust ja töökindlust soovitud hinnaga.

Integreeritud MediaPlayer toetab natiivset UHD eraldusvõimet ja suurt dünaamilist ulatust (HDR) sügavate kontrastide ja loomuliku ilmega sisu taasesitamiseks koos automaatesituse funktsiooniga. USB MediaPlayer, mis ei vaja täiendavaid kaableid, väliseid seadmeid ega märgistustarkvara, võimaldab lihtsat sujuvat professionaalset märgistuslahendust. Samal ajal toetab 10 W USB-liides välisseadmete ühendamist, kui on vaja täiendavat arvutusvõimsust.

Koosolekuruumides koheseks käivitamiseks tuvastatakse sisendid automaatselt HDMI-allikate vahel vahetamisega. Rajatiste juhid tervitavad võimalust juhtida oma digitaalset kinnisvara võrgu kaudu kaugjuhtimisega tänu integreeritud LAN-ile ja NEC-i NaviSet Administrator 2 funktsioonile, muutes E-seeria ideaalseks valikuks ettevõtte koosolekuruumide ja algtaseme digitaalsete siltide jaoks.

Väiksemad paigaldused- ja kasutuskulud – ülimalt energiasäästlik LED-taustavalgustusega ekraan tagab madala energiatarbimise, pikema taustvalgustuse tööea ja kergema disaini, mis hõlbustab transportimist, paigaldamist ja integreerimist.

Õhuke disain ja integreeritud kõlarid – esteetiline disain on silmale meeldiv ja võimaldab lihtsat ja odavat paigaldust.

Lihtne sisu taasesitus – integreeritud USB-meediumipleier toetab erinevaid pildi-videofailivorminguid, et sisu hõlpsalt ja iseseisvalt taasesitada.

Tulevikuvalmis ühenduvus – sisaldab mitmeid tööstusstandarditele vastavaid digitaal- ja analoogsignaali sisendeid paindlikuks integreerimiseks AV-infrastruktuuridesse.

Eraldiseisev töö – ekraan on integreeritud USB-meediumipleieri, kõlarite ja ajastamisfunktsiooni tõttu loodud lihtsaks eraldiseisvaks tööks.


Tehnilised andmed

Diagonaal65 "
Eraldusvõime
3840 x 2160
Paneelitüüp
IPS-LCD
Eredus
350 cd/m²
Reageerimisaeg
8 ms
Kuvasuhe
16:9

Lisainfo:

VESA kinnitus600 x 400
KõlaridJah
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius1457.5 mm
Kõrgus833.9 mm
Sügavus73 mm

Energiaklass

EnergiaklassF
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.