Philips 15.6" Business Monitor

Philips
Tootekood: 16B1P3302/00
  • Eraldusvõime: 1920 x 1080
  • Diagonaal: 16 "
Hind
295.60 €
Kuumakse
8.62 € / kuumakse alates

IPS LED-laiekraantehnoloogia täpsete piltide ja värvide jaoks

IPS-kuvarid kasutavad täiustatud tehnoloogiat, mis tagab eriti laiad 170/170-kraadised vaatenurgad, võimaldades vaadata kuvarit peaaegu igast nurgast. Erinevalt tavalistest TN-paneelidest tagavad IPS-kuvarid märkimisväärselt selge ja erksate värvidega pildi, mistõttu on see ideaalne mitte ainult fotode, filmide ja veebi sirvimise jaoks, kuid ka professionaalsete rakenduste jaoks, mis vajavad kogu aeg täpseid värve ja püsivat heledust.

Kahe-osaline ekraan tagab kõrgema produktiivsuse

Sellel Philipsi monitoril on USB-C videoedastus, mis võimaldab teil oma seadmest vaadata kõrgresolutsiooniga videot. Õhuke, pöörduv USB kahe võrgusilmaga kaabel on varustatud C- ja A-tüüpi pistikutega, mis mitte ainult ei edasta videot, vaid tagab hõlpsa jagamise ja esitamise. Sülearvuti saab monitori hõlpsasti laadida ühe USB-C kaabli abil.

Pideva kaldega alus, mis sobib teie vaatamisvajadustega

Meie pideva kaldega alus paindub 0 kuni 90 kraadi, mis võimaldab teil end mugavalt tunda kõikjal, kus peate oma tööga sammu pidama.

Kerge ja kokkupandav disain kaasaskandmiseks

Nautige puhast, kaasaskantavat, kaheosalise ekraaniga tööjaama. Pehme, sileda, painduva USB-C-kaabli abil on seda lihtne kaasas kanda ja igasse kotti mahutada.

16 : 9 täis-HD ekraan selgete detailsete piltide jaoks

Pildikvaliteet on oluline. Tavalised ekraanid on küll kvaliteetsed, kuid te ootate enamat. Sellel ekraanil on täiustatud täis-HD 1920 x 1080 lahutusvõime. Täis-HD tagab erksad detailid koos kõrge heleduse, uskumatu kontrastsuse ja realistlike värvidega, luues elutruu pildi.


Tehnilised andmed

Diagonaal16 "
Eraldusvõime
1920 x 1080
Kuvasuhe
16:9

Mõõtmed:

Laius101 mm
Kõrgus281 mm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
9 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.