Philips

Philips 21.5" LCD FHD Monitor

Tootekood:
222V8LA/00
  • Eraldusvõime: 1920 x 1080
  • Diagonaal: 21.496 "
  • Paneelitüüp: VA
  • Kaadrisagedus: 75 Hz
Hind
106.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

VA-ekraan pakub laia vaatenurgaga suurepäraseid pilte

Philipsi VA LED-ekraan kasutab täiustatud mitme domeeniga vertikaalse joonduse tehnoloogiat, mis annab teile ülikõrge staatilise kontrastsuse suhte eriti erksate ja eredate piltide jaoks. Kui tavalisi kontorirakendusi saab hõlpsasti käsitleda, sobib see eriti hästi fotode, veebisirvimise, filmide, mängude ja nõudlike graafiliste rakenduste jaoks. Selle optimeeritud pikslihaldustehnoloogia annab teile 178/178-kraadise eriti laia vaatenurga, mille tulemuseks on teravad pildid.

16:9 Full HD ekraan teravate ja üksikasjalike piltide jaoks

Pildi kvaliteet on oluline. Tavalised kuvad pakuvad kvaliteeti, kuid ootate rohkem. Sellel ekraanil on täiustatud Full HD eraldusvõime 1920 x 1080. Täis-HD pakub teravaid detaile, mis on ühendatud suure heleduse, uskumatu kontrasti ja realistlike värvidega, looge tõetruu pilt.

SmartContrast rikkalike mustade detailide jaoks

SmartContrast on Philipsi tehnoloogia, mis analüüsib kuvatavat sisu, reguleerib automaatselt värve ja reguleerib taustvalgustuse intensiivsust, et dünaamiliselt suurendada kontrasti parimate digitaalsete piltide ja videote jaoks või mängides mänge, kus kuvatakse tumedaid toone. Kui valitud on säästurežiim, reguleeritakse kontrasti ja taustvalgustust, et igapäevaste kontorirakenduste kuvamine oleks õige ja energiatarbimine väheneks.

SmartImage'i eelseadistused pildisätete hõlpsaks optimeerimiseks

SmartImage on eksklusiivne tipptasemel Philipsi tehnoloogia, mis analüüsib teie ekraanil kuvatavat sisu ja optimeerib teie kuva jõudlust.See kasutajasõbralik liides võimaldab teil valida erinevaid režiime, nagu Office, Photo, Movie, Game, Economy jne, et sobitada kasutatava rakendusega. Valiku põhjal optimeerib SmartImage dünaamiliselt piltide ja videote kontrasti, värviküllastust ja teravust, et tagada ekraani parim jõudlus. Säästurežiim võimaldab säästa oluliselt energiat. Kõik reaalajas ühe nupuvajutusega!

Sujuv tegevus Adaptive-Sync tehnoloogiaga

Mängimine ei tohiks olla valik katkendliku mänguviisi või katkiste raamide vahel. Adaptive-Sync tehnoloogia, sujuv kiire värskendus ja ülikiire reageerimisaeg tagab sujuva, artefaktivaba jõudluse peaaegu igasuguse kaadrisagedusega.

Flicker-Free tehnoloogia väsitab silmi vähem

LED-taustvalgustusega ekraanide heleduse juhtimise viisi tõttu kogevad mõned kasutajad ekraanil virvendust, mis põhjustab silmade väsimust. Philipsi Flicker-Free tehnoloogia rakendab uut lahendust heleduse reguleerimiseks ja virvenduse vähendamiseks mugavamaks vaatamiseks.

Tehnilised andmed

Diagonaal21.496 "
Eraldusvõime
1920 x 1080
Paneelitüüp
VA
Eredus
250 cd/m²
Kaadrisagedus
75 Hz
Reageerimisaeg
4 ms
Kontrastsuse suhe
3000:1
Kuvasuhe
16:9
AMD FreeSync
N

Ühenduvus:

DP ühendused1

Lisainfo:

Monitori nõgusus:Sirge
VESA kinnitus:Olemas
Kõlarid:Jah
Vaatenurk horisontaalne178
Vaatenurk vertikaalne178
HDMI Version1.4

Mõõtmed:

Laius540 mm
Kõrgus322; 416 mm
Sügavus46 mm
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
30 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.