Philips 24.1" LCD Monitor

Philips
Tootekood: 240B9/00
  • Eraldusvõime: 1920 x 1200 (WUXGA)
  • Diagonaal: 24.1 "
  • Paneelitüüp: IPS
Hind
303.60 €
Kuumakse
8.86 € / kuumakse alates

IPS tehnoloogia, et värvid oleksid rikkalikud ja vaatamisnurgad suured

IPS-kuvarid kasutavad täiustatud tehnoloogiat, mis tagab eriti laiad 178/178-kraadised vaatenurgad, võimaldades vaadata kuvarit peaaegu igast nurgast - isegi 90 kraadi pöörlevas režiimis! Erinevalt tavalistest TN-paneelidest tagavad IPS-kuvarid märkimisväärselt selge ja erksate värvidega pildi, mistõttu on see ideaalne mitte ainult fotode, filmide ja veebi sirvimise jaoks, kuid ka professionaalsete rakenduste jaoks, mis vajavad kogu aeg täpseid värve ja püsivat heledust.

SmartErgoBase võimaldab inimsõbralikke ergonoomilisi kohandusi

SmartErgoBase on monitorialus, mis tagab ergonoomilise mugavuse ja võimaldab juhtmeid korras hoida. Aluse inimsõbralik kõrgus, pööratavus ning kalde- ja pööramisnurga reguleerimine muudavad monitori asendi maksimaalselt mugavaks, mis võib vähendada pika tööpäeva füüsilisi pingeid; tänu kaablihaldussüsteemile vähenevad juhtmepuntrad ning töölaud näeb välja korras ja professionaalne.

Tänu võbelust ärahoidvale tehnoloogiale väsitab vähem silmi

LED-taustvalgusega kuvarite puhul kasutatava heleduse reguleerimise viisi tõttu näevad osa kasutajatest ekraanil võbelust, mis väsitab silmi. Philipsi tehnoloogia Flicker-Free võtab heleduse reguleerimiseks kasutusele uue lahenduse, mis vähendab võbelust ja muudab vaatamise mugavamaks.

PowerSensor säästab kuni 80% energiakuludelt

PowerSensor on sisseehitatud „inimeste andur”, mis edastab ja võtab vastu ohutuid infrapunasignaale, et kindlaks teha, kas kasutaja on kohal, ning vähendab automaatselt monitori heledust, kui kasutaja lahkub laua tagant, vähendades energiakulusid kuni 80% ja pikendades monitori tööiga

HDMI tagab universaalse digitaalse ühenduvuse

HDMI-valmidusega seadmel on olemas kogu vajalik riistvara, et võtta vastu kõrglahutusega multimeediumiliidese (HDMI) signaale. HDMI-kaabel võimaldab esitada kvaliteetset digitaalvideopilti- ja -heli ühe juhtme kaudu arvutist või ükskõik mitmest AV-allikast (kaasa arvatud digiboksid, DVD-mängijad ja AV-vastuvõtjad ja videokaamerad).


Tehnilised andmed

Diagonaal24.1 "
Eraldusvõime
1920 x 1200 (WUXGA)
Paneelitüüp
IPS
Eredus
300 cd/m²
Reageerimisaeg
4 ms
Kontrastsus
50 000 000:1
Kuvasuhe
16:10

Lisainfo:

VESA kinnitus100 x 100
KõlaridJah
KaasasPrzewody: Przewód D-Sub, przewód DVI-D, przewód HDMI, przewód DP, przewód zasilający Dokumentacja użytkownika
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius533 mm
Kõrgus360; 545 mm
Sügavus60 mm

Energiaklass

EnergiaklassD
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.