Philips

Philips 23.8" LCD Monitor

Tootekood:
241B8QJEB/00
  • Eraldusvõime: 1920 x 1080
  • Diagonaal: 23.8 "
  • Paneelitüüp: IPS
Hind
169.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

IPS tehnoloogia, et värvid oleksid rikkalikud ja vaatamisnurgad suured

IPS-kuvarid kasutavad täiustatud tehnoloogiat, mis tagab eriti laiad 178/178-kraadised vaatenurgad, võimaldades vaadata kuvarit peaaegu igast nurgast - isegi 90 kraadi pöörlevas režiimis! Erinevalt tavalistest TN-paneelidest tagavad IPS-kuvarid märkimisväärselt selge ja erksate värvidega pildi, mistõttu on see ideaalne mitte ainult fotode, filmide ja veebi sirvimise jaoks, kuid ka professionaalsete rakenduste jaoks, mis vajavad kogu aeg täpseid värve ja püsivat heledust.

16 : 9 täis-HD ekraan selgete detailsete piltide jaoks

Pildikvaliteet on oluline. Tavalised ekraanid on küll kvaliteetsed, kuid te ootate enamat. Sellel ekraanil on täiustatud täis-HD 1920 x 1080 lahutusvõime. Täis-HD tagab erksad detailid koos kõrge heleduse, uskumatu kontrastsuse ja realistlike värvidega, luues elutruu pildi.

Tänu võbelust ärahoidvale tehnoloogiale väsitab vähem silmi

LED-taustvalgusega kuvarite puhul kasutatava heleduse reguleerimise viisi tõttu näevad osa kasutajatest ekraanil võbelust, mis väsitab silmi. Philipsi tehnoloogia Flicker-Free võtab heleduse reguleerimiseks kasutusele uue lahenduse, mis vähendab võbelust ja muudab vaatamise mugavamaks.

Sisseehitatud stereokõlarid multimeediumisisu jaoks

Monitori on sisse ehitatud üks paar kvaliteetseid stereokõlareid. Sõltuvalt mudelist ja disainist võivad need olla nähtavalt ette suunatud või nähtamatult alla suunatud, üles või taha suunatud jne.

USB 3.0 võimaldab andmeid kiirelt edastada ja nutitelefoni laadida

Ülikiire USB 3.0 kasutab edastuskiirust 5,0 gbit/s, mis on ligikaudu 10 korda kiirem kui tavapärane USB 2.0, vähendades märkimisväärselt andmeedastusele kuluvat aega ning säästes aega ja raha. Suurema ribalaiuse, ülikiirete edastuskiiruste, parema toitehalduse ja suurepärase üldise jõudluse tõttu loob USB 3.0 üleilmse standardi, võimaldades kasutada suure mälumahuga salvestusseadmeid. Sync-N-Go-tehnoloogia tagab, et enam ei pea te ootama ribalaiuse kättesaadavaks tegemist. Teie USB 2.0 seadmetesse tehtud investeering on kaitstud, sest see ühildub ka varasemate seadmetega.


Tehnilised andmed

Diagonaal23.8 "
Eraldusvõime
1920 x 1080
Paneelitüüp
IPS
Eredus
250 cd/m²
Reageerimisaeg
5 ms
Kuvasuhe
16:9

Lisainfo:

KõlaridJah
KaasasD-Sub cable HDMI cable DP cable Audio cable Power cord User documentation
Vertikaalasend
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius195.00 mm
Kõrgus470.00 mm
Sügavus50 mm
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
97 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.