Philips 23.8" LCD Monitor

Philips
Tootekood: 242B1G/00
  • Eraldusvõime: 1920 x 1080
  • Diagonaal: 23.8 "
  • Paneelitüüp: TFT IPS
  • Kaadrisagedus: 75 Hz
Hind
198.20 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Ülimalt energiasäästlik disain tagab maksimaalse energiasäästu

Kasutades uut energiasäästlikku disaini ja ülitõhusat toiteallikat, saavutab see monitor kõrgema energiaklassi, pakkudes samal ajal suurepärast jõudlust. Energiasäästlik funktsioon kasutab uut LED-taustvalgustuse tehnoloogiat, mis säilitab heleduse ja värvi, kasutades oluliselt vähem energiat; see muudab palju monitore või isegi ainult ühte.

PowerSensor säästab kuni 80% energiakulusid

PowerSensor on sisseehitatud inimeste andur, mis edastab ja võtab vastu kahjutuid infrapunasignaale, et teha kindlaks, kas kasutaja on kohal, ja seejärel vähendab automaatselt monitori heledust, kui kasutaja laua tagant eemaldub, vähendades energiakulusid kuni 80 protsenti ja pikendades monitori tööiga. elu

IPS-tehnoloogia täisvärvide ja laiade vaatenurkade jaoks

IPS-ekraanid kasutavad täiustatud tehnoloogiat, mis annab teile eriti laiad 178/178-kraadised vaatenurgad, võimaldades ekraani vaadata peaaegu iga nurga alt – isegi 90-kraadise pöörde režiimis! Erinevalt tavalistest TN-paneelidest pakuvad IPS-ekraanid teile märkimisväärselt teravaid ja erksate värvidega pilte, mistõttu on see ideaalne mitte ainult fotode, filmide ja veebisirvimise jaoks, vaid ka professionaalsete rakenduste jaoks, mis nõuavad alati värvide täpsust ja ühtlast heledust.

LowBlue režiim silmale jääva tootlikkuse tagamiseks

Uuringud on näidanud, et nii nagu ultraviolettkiired võivad põhjustada silmakahjustusi, võivad LED-ekraanide lühilainepikkused sinised valguskiired põhjustada silmakahjustusi ja aja jooksul nägemist mõjutada. Heaolu tagamiseks välja töötatud Philipsi LowBlue Mode seade kasutab nutikat tarkvaratehnoloogiat kahjuliku lühilainelise sinise valguse vähendamiseks.

TUV Eye Comfort sertifikaadiga vähendab silmade väsimust

Philipsi ekraanid vastavad TUV Rheinland Eye Comfort standardile, et vältida pikaajalisest arvutikasutusest põhjustatud silmade väsitamist. TUV Eye Comforti sertifikaadiga Philipsi ekraanid tagavad värelusevaba, vähese sinise režiimi, häirivate peegelduste puudumise, laia vaatenurga, väiksema pildikvaliteedi languse erinevate nurkade alt ja ergonoomilise aluse disainiga ideaalse vaatamiskogemuse. Hoidke oma silmad terved ja suurendage tööviljakust.

Valgussensor ideaalse heleduse ja minimaalse võimsusega

LightSensor kasutab nutikat andurit pildi heleduse reguleerimiseks vastavalt ruumi valgustingimustele, et saada täiuslik pilt minimaalse energiatarbimisega.


Tehnilised andmed

Diagonaal23.8 "
Eraldusvõime
1920 x 1080
Paneelitüüp
TFT IPS
Eredus
250 cd/m²
Kaadrisagedus
75 Hz
Reageerimisaeg
4 ms
Kontrastsus
50 000 000:1
Kuvasuhe
16:9

Ühenduvus:

HDMI ühendusedYes; 1x HDMI
DP ühendused1.2
DVI ühendused1x DVI; DVI

Lisainfo:

Monitori nõgususSirge R
VESA kinnitus100 x 100
KõlaridJah
KaasasMonitor z podstawą Przewód HDMI Przewód DP Przewód zasilający Dokumentacja użytkownika
Vertikaalasend
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178
HDMI Version1.4

Mõõtmed:

Laius0.00 mm
Kõrgus0.00 mm
Sügavus47 mm

Energiaklass

EnergiaklassC

Garantii

Tootjagarantii
G24
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
20 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.