Philips

Philips 23.8" LCD USB-C Monitor

Tootekood:
243B1/00
  • Eraldusvõime: 1920 x 1080
  • Diagonaal: 23.8 "
  • Paneelitüüp: IPS
Hind
315.90 €
Kuumakse
9.21 € / kuumakse alates

Ühendage sülearvuti ühe USB-C kaabliga

Philipsi monitoris on laadimisfunktsiooniga USB C-tüüpi ühendus. Tänu nutikale ja paindlikule lahendusele saate oma ühilduvat seadet otse elektriga varustada. Selle kitsas pööratav USB-C pistik võimaldab lihtsat ühe kaabliga ühendust. Vaadake suure eraldusvõimega videoid ja edastage andmeid ülikiiresti, varustades samal ajal oma ühilduvat seadet elektriga ja laadides seda.

TÜV Eye Comfort aitab vähendada teie silmade väsimust

TÜV Rheinlandi Eye Comforti standardiga varustatud Philipsi ekraan aitab ennetada pikaajalise arvuti kasutamisega kaasnevat silmade väsimust. TÜV Eye Comforti sertifikaadiga Philipsi ekraan pakub võbeluseta ja peegeldusteta pilti, LowBlue režiimi, laia vaatenurka ja paremat pildikvaliteedi ekraani erinevates nurkades. Kõik see ja aluse ergonoomiline disain tagavad ideaalse vaatamiskogemuse. Kaitske oma silmi ja tõhustage oma tööd.

Tänu võbelust ärahoidvale tehnoloogiale väsitab vähem silmi

LED-taustvalgusega kuvarite puhul kasutatava heleduse reguleerimise viisi tõttu näevad osa kasutajatest ekraanil võbelust, mis väsitab silmi. Philipsi tehnoloogia Flicker-Free võtab heleduse reguleerimiseks kasutusele uue lahenduse, mis vähendab võbelust ja muudab vaatamise mugavamaks.

SmartErgoBase võimaldab inimsõbralikke ergonoomilisi kohandusi

SmartErgoBase on monitorialus, mis tagab ergonoomilise mugavuse ja võimaldab juhtmeid korras hoida. Aluse inimsõbralik kõrgus, pööratavus ning kalde- ja pööramisnurga reguleerimine muudavad monitori asendi maksimaalselt mugavaks, mis võib vähendada pika tööpäeva füüsilisi pingeid; tänu kaablihaldussüsteemile vähenevad juhtmepuntrad ning töölaud näeb välja korras ja professionaalne.

Sisseehitatud stereokõlarid multimeediumisisu jaoks

Monitori on sisse ehitatud üks paar kvaliteetseid stereokõlareid. Sõltuvalt mudelist ja disainist võivad need olla nähtavalt ette suunatud või nähtamatult alla suunatud, üles või taha suunatud jne.

PowerSensor säästab kuni 70% energiakuludelt

PowerSensor on sisseehitatud „inimeste andur”, mis edastab ja võtab vastu ohutuid infrapunasignaale, et kindlaks teha, kas kasutaja on kohal, ning vähendab automaatselt monitori heledust, kui kasutaja lahkub laua tagant, vähendades energiakulusid kuni 70% ja pikendades monitori tööiga.

LightSensor tagab täiusliku heleduse minimaalse energiakuluga

LightSensor tagab täiusliku pildi minimaalse energiakuluga, kasutades pildi ereduse kohandamiseks ruumi valgusolusid tajuvat nutikat andurit.


Tehnilised andmed

Diagonaal23.8 "
Eraldusvõime
1920 x 1080
Paneelitüüp
IPS
Eredus
250 cd/m²
Reageerimisaeg
4 ms
Kontrastsus
1000:1
Kuvasuhe
16:9

Ühenduvus:

HDMI ühendusedYes
DP ühendusedYes

Lisainfo:

VESA kinnitus100 x 100
KõlaridJah
KaasasPrzewód HDMI, Przewód DP, Przewód USB-C/A Y, Przewód zasilania
Vertikaalasend
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius195.00 mm
Kõrgus501 mm
Sügavus51 mm

Garantii

Tootjagarantii
3 years
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
16 tk
Tellimine esindusse 6-11 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.