Philips

Philips 27" HD LCD Monitor

Tootekood:
273V7QDAB/00
  • Eraldusvõime: 1920 x 1080
  • Diagonaal: 27.008 "
  • Paneelitüüp: IPS
  • Kaadrisagedus: 60 Hz
Hind
130.10 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

IPS LED-tehnoloogia tagab laia vaatenurga ning pildi- ja värvitäpsuse

IPS-monitorid kasutavad täiustatud tehnoloogiat, mis tagab väga laia vaatenurga 178/178 kraadi, võimaldades vaadata peaaegu iga nurga alt. Erinevalt tavalistest TN-paneelidest pakuvad IPS-kuvarid äärmiselt selget pilti ja erksaid värve. See muudab need ideaalseks mitte ainult fotode ja videote kuvamiseks või Interneti sirvimiseks, vaid ka professionaalseks kasutamiseks, mis nõuab pidevat värviedastust ja pidevat heledust.

16:9 Full HD ekraan pakub suurepäraseid detaile

Pildi kvaliteet on oluline. Tavalised monitorid tagavad teatud kvaliteeditaseme, kuid kindlasti ootate rohkem. See monitor pakub täiustatud Full HD 1920 x 1080 eraldusvõimet. Full HD eraldusvõime tagab detailide selguse, mis koos suure heleduse, uskumatu kontrasti ja loomulike värvidega muudab pildi tõeliselt kütkestavaks.

SmartContrast pakub sügavat musta värvi ja palju detaile

Philipsi SmartContrast tehnoloogia analüüsib ekraanil kuvatavat sisu ning reguleerib automaatselt taustvalgustuse värve ja intensiivsust. Pildi kontrastsus on dünaamiliselt reguleeritav, et võimalikult hästi reprodutseerida digitaalsete piltide ja filmide sisu ning mängude tumedaid toone. Säästlikus režiimis reguleeritakse kontrasti ja taustvalgustust nii, et kontorirakenduste sisu kuvatakse õigesti, pakkudes samal ajal väiksemat energiatarbimist.

Programmeeritud SmartImage'i sätted võimaldavad hõlpsat juurdepääsu optimeeritud pildisätetele

SmartImage on Philipsi uusim eksklusiivne tehnoloogia, mis analüüsib ekraani sisu ja tagab optimeeritud kuva jõudluse.See kasutajasõbralik liides võimaldab teil valida erinevate režiimide hulgast, nagu Office, Photos, Movies, Games, Savings jne, mis sobivad teie rakendusega. Selle valiku põhjal optimeerib SmartImage tehnoloogia dünaamiliselt fotode ja videote kontrasti, värviküllastust ja teravust, et tagada kuva optimaalne jõudlus. Energiasäästurežiim säästab energiat. Ja seda kõike reaalajas ühe nupuvajutusega!

Väsimust vähem tänu värelusevabale tehnoloogiale

LED-taustvalgustuse heleduse reguleerimise viisi tõttu märkavad mõned kasutajad oma ekraanidel värelust, mis põhjustab silmade väsimust. Philipsi värelusevaba tehnoloogia kasutab uut lahendust heleduse korrigeerimiseks ja virvenduse vähendamiseks, et tagada suurem vaatamismugavus.

LowBlue režiim muudab teie silmad paremini tööle

Uuringud on näidanud, et nagu ultraviolettkiired, võivad need kahjustada teie nägemist, nii et LED-ekraanide kiirgavad lühikesed sinised kiired võivad teie silmadele negatiivselt mõjuda ja aja jooksul halvendada teie nägemist. Philipsi poolt spetsiaalselt kasutajate tervise ja heaolu huvides välja töötatud LowBlue režiim vähendab sinise kiirguse kahjulikku emissiooni intelligentse tarkvara abil.

HDMI-valmidus pakub suurepärast Full HD-pilti

HDMI-pistikuga seade on varustatud HDMI-liidese kaudu edastatavate kvaliteetsete signaalide vastuvõtmiseks vajalike seadmetega. Ühe HDMI-kaabli abil saate edastada kvaliteetset digitaalset videot ja heli arvutist või mis tahes audio-video allikast (sh dekoodrid, DVD-mängijad, AV-vastuvõtjad ja videokaamerad).EasyRead-režiim võimaldab lugeda nagu paberil

Ilus välimus – kogu pinda kattev klaasleht ja ülikitsas ääris

Uutel Philipsi monitoridel on ülikitsas ääris, mis ei tõmba tähelepanu pildilt ja võimaldab saavutada maksimaalse suuruse. Eriti mitme monitori kombineerimisel, ka plaadirežiimis, nt mängimiseks, graafiliste disainide ja professionaalsete rakenduste loomiseks, jätavad väga kitsa raamiga kuvarid mulje, et kasutataks ühte suurt kuvarit.

Sisseehitatud kõlarid on teie laual ilma segaduseta heli

Monitoril on kaks sisseehitatud stereokõlarit. Need võivad olla ees, all, üleval, taga jne, olenevalt seadme mudelist ja disainist.

Tehnilised andmed

Diagonaal27.008 "
Eraldusvõime
1920 x 1080
Paneelitüüp
IPS
Eredus
250 cd/m²
Kaadrisagedus
60 Hz
Reageerimisaeg
4 ms
Kontrastsus
1000:1
Kuvasuhe
16:9

Ühenduvus:

HDMI ühendused1x HDMI
DVI ühendused1x DVI; DVI
VGA ühendused
1x VGA
Kõrvaklapipesa1x 3.5mm kõrvaklapi pesa

Lisainfo:

Monitori nõgususSirge
VESA kinnitusOlemas
KõlaridJah
KaasasMonitor with stand D-Sub cable Audio cable Power cord User documentation
Reguleeritav kõrgusNo
KallutamineOlemas
Pööratav
PUUDUB
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius130 mm
Kõrgus453 mm
Sügavus45 mm

Garantii

Tootjagarantii
24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
161 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.