Philips

Philips 27" LCD Monitor

Tootekood:
275B1H/00
  • Eraldusvõime: 2560 x 1440
  • Diagonaal: 27 "
  • Paneelitüüp: IPS
  • Kaadrisagedus: 75 Hz
Hind
271.10 €
Kuumakse
7.91 € / kuumakse alates

Kristallselge nägemine, et rohkem ära teha

See Windows Helloga turvalise hüpikakna veebikaameraga Philipsi monitor pakub isikupärastatud ja suuremat turvalisust. Sisaldab funktsioone, mis parandavad tootlikkust ja jätkusuutlikkust. TUV-sertifikaadiga silmade mugavusfunktsioonid, mis vähendavad silmade väsimust.

PowerSensor säästab kuni 70% energiakulusid

PowerSensor on sisseehitatud inimeste andur, mis edastab ja võtab vastu kahjutuid infrapunasignaale, et teha kindlaks, kas kasutaja on kohal, ning vähendab automaatselt monitori heledust, kui kasutaja laua tagant eemaldub, vähendades energiakulusid kuni 70 protsenti ja pikendades monitori eluiga. .

Valgussensor ideaalse heleduse ja minimaalse võimsusega

LightSensor kasutab nutikat andurit pildi heleduse reguleerimiseks vastavalt ruumi valgustingimustele, et saada täiuslik pilt minimaalse energiatarbimisega.

Kristallselged pildid Quad HD 2560 x 1440 piksliga

Need Philipsi ekraanid tagavad kristallselge, Quad HD 2560 x 1440 või 2560 x 1080 pikslise kujutise. Need uued kuvarid muudavad teie pildid ja graafika elavaks, kasutades suure tihedusega pikslite arvuga suure jõudlusega paneele, mida võimaldavad suure ribalaiusega allikad, nagu Displayport, HDMI ja Dual Link DVI. Olenemata sellest, kas olete nõudlik professionaal, kes vajab CAD-CAM-lahenduste jaoks äärmiselt üksikasjalikku teavet, 3D-graafikarakenduste kasutaja või tohutute arvutustabelite kallal töötav finantsnõustaja, Philipsi ekraanid annavad teile kristallselged pildid.

IPS-tehnoloogia täisvärvide ja laiade vaatenurkade jaoks

IPS-ekraanid kasutavad täiustatud tehnoloogiat, mis annab teile eriti laiad 178/178-kraadised vaatenurgad, võimaldades ekraani vaadata peaaegu iga nurga alt isegi 90-kraadise pöörde režiimis! Erinevalt tavalistest TN-paneelidest pakuvad IPS-ekraanid teile märkimisväärselt teravaid ja erksate värvidega pilte, mistõttu on see ideaalne mitte ainult fotode, filmide ja veebisirvimise jaoks, vaid ka professionaalsete rakenduste jaoks, mis nõuavad alati värvide täpsust ja ühtlast heledust.

Sujuv tegevus Adaptive-Sync tehnoloogiaga

Mängimine ei tohiks olla valik katkendliku mänguviisi või katkiste raamide vahel. Tänu Adaptive-Sync tehnoloogiale, sujuvale kiirele värskendusele ja ülikiirele reageerimisajale saavutage sujuv, artefaktivaba jõudlus peaaegu iga kaadrisagedusega.

Logige Windows Helloga turvaliselt sisse hüpikakna veebikaameraga

Philipsi uuenduslik ja turvaline veebikaamera hüppab üles, kui seda vajate, ja torkab turvaliselt tagasi monitori, kui te seda ei kasuta. Veebikaamera on varustatud ka täiustatud anduritega Windows Hello näotuvastuse jaoks, mis logib teid mugavalt Windowsi seadmetesse vähem kui 2 sekundiga, 3 korda kiiremini kui parool.

TUV Eye Comfort sertifikaadiga vähendab silmade väsimust

Philipsi ekraanid vastavad TUV Rheinland Eye Comfort standardile, et vältida pikaajalisest arvutikasutusest põhjustatud silmade väsitamist. TUV Eye Comforti sertifikaadiga Philipsi ekraanid tagavad virvenduseta, vähese sinise režiimi, häirivate peegelduste puudumise, laia vaatenurga, väiksema pildikvaliteedi languse erinevate nurkade alt ja ergonoomilise aluse kujundusega ideaalse vaatamiskogemuse tagamiseks. Hoidke oma silmad terved ja suurendage tööviljakust.

Flicker-Free tehnoloogia väsitab silmi vähem

LED-taustvalgustusega ekraanide heleduse juhtimise viisi tõttu kogevad mõned kasutajad ekraanil virvendust, mis põhjustab silmade väsimust. Philips Flicker-Free tehnoloogia rakendab uut lahendust heleduse reguleerimiseks ja virvenduse vähendamiseks mugavamaks vaatamiseks.

LowBlue režiim silmale jääva tootlikkuse tagamiseks

Uuringud on näidanud, et nii nagu ultraviolettkiired võivad põhjustada silmakahjustusi, võivad LED-ekraanide lühilainepikkused sinised valguskiired põhjustada silmakahjustusi ja aja jooksul nägemist mõjutada. Heaolu tagamiseks välja töötatud Philipsi LowBlue Mode seade kasutab nutikat tarkvaratehnoloogiat kahjuliku lühilainelise sinise valguse vähendamiseks.

SmartErgoBase võimaldab kasutajasõbralikke ergonoomilisi seadistusi

SmartErgoBase on monitori alus, mis tagab ergonoomilise ekraani mugavuse ja kaablihalduse. Aluse kasutajasõbralik kõrguse, pöörde, kalde ja pöördenurga reguleerimine võimaldab monitori maksimaalse mugavuse tagamiseks paigutada, et aidata leevendada pika tööpäeva füüsilisi pingeid. Lisaks vähendab kaablihaldus kaabli segadust ning hoiab tööruumi puhtana ja professionaalsena.

Sisseehitatud stereokõlarid multimeedia jaoks

Paar kvaliteetseid stereokõlareid, mis on sisse ehitatud kuvaseadmesse. Need võivad olenevalt mudelist ja konstruktsioonist olla nähtavad eest või nähtamatud allapoole, ülevalt tulistavad, tagant jne.


Tehnilised andmed

Diagonaal27 "
Eraldusvõime
2560 x 1440
Paneelitüüp
IPS
Eredus
300 cd/m²
Kaadrisagedus
75 Hz
Reageerimisaeg
4 ms
Kontrastsus
1000:1
Kuvasuhe
16:9

Ühenduvus:

HDMI ühendused1x HDMI
DP ühendused1
DVI ühendused1x DVI-D

USB Ühilduvus:

USB 2.01 x USB-B, 3 x USB 3.2

Lisainfo:

VESA kinnitusOlemas; 100x100
KõlaridJah
KaasasHDMI cable, DP cable, USB-A to B cable, Power cable
Reguleeritav kõrgusYes; 15
KallutamineOlemas
Pööratav
Olemas
Vertikaalasend
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius220.00 mm
Kõrgus460.00 mm
Sügavus51 mm

Garantii

Tootjagarantii
24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.