Philips

Philips 27" 4K Ultra HD LCD Monitor

Tootekood:
276E8VJSB/00
  • Eraldusvõime: 3840 x 2160
  • Diagonaal: 27 "
  • Paneelitüüp: IPS
Hind
272.40 €
Kuumakse
7.95 € / kuumakse alates

UltraClear 4K UHD (3840 × 2160) resolutsioon tagab täpsuse

Need Philipsi ekraanid kasutavad suure jõudlusega paneele, et pakkuda UltraClear 4K UHD (3840 × 2160) lahutusvõimega pilte. Kui olete nõudlik spetsialist, kes vajab CAD-lahenduste, 3D-graafikarakenduste või hiiglaslike arvutustabelitega töötamiseks ülimalt detailseid pilte, toovad Philipsi ekraanid teie kujutise ja graafika suurepäraselt esile.

IPS LED-laiekraantehnoloogia täpsete piltide ja värvide jaoks

IPS-kuvarid kasutavad täiustatud tehnoloogiat, mis tagab eriti laiad 178/178-kraadised vaatenurgad, võimaldades vaadata kuvarit peaaegu igast nurgast. Erinevalt tavalistest TN-paneelidest tagavad IPS-kuvarid märkimisväärselt selge ja erksate värvidega pildi, mistõttu on see ideaalne mitte ainult fotode, filmide ja veebi sirvimise jaoks, kuid ka professionaalsete rakenduste jaoks, mis vajavad kogu aeg täpseid värve ja püsivat heledust.

Kitsas raam tagab tervikliku välimuse

Uutel Philipsi ekraanidel on ülikitsad raamid, tänu millele on tagatud tähelepanu minimaalne kõrvalejuhtimine ja maksimaalne vaatamissuurus. Ülikitsa raamiga ekraan, mis sobib eriti mitme ekraaniga või mosaiikpaigutuse jaoks (nt mängu-, graafilise disaini ja professionaalsed rakendused), jätab mulje, nagu kasutaksite üht suurt ekraani.

MultiView võimaldab kaksikühendust ja -vaadet ühel ajal

Ülisuure lahutusvõimega Philipsi MultiView’ga ekraan tagab parima ühenduvuse. MultiView võimaldab aktiivset kaksikühendust ja -vaadet, mistõttu saate keerulisema multitegumtöötluse puhul mitme seadmega (nt personaalarvuti ja sülearvuti) samaaegselt töötada.

HDMI kiireks digitaalseks ühenduseks

Nautige selget ja värvirikast pilti ja heli lihtsa ühe kaabliga ühendamise kaudu. HDMI-valmidusega seadmel on olemas vajalik riistvara, et võtta vastu kõrglahutusega multimeediumiliidese (HDMI) signaale. HDMI-kaabel võimaldab edastada kõrge kvaliteediga sujuvat digitaalset videopilti (kuni 4K/UHD lahutusvõime 60 Hz juures) ja heli ühe juhtme kaudu arvutist või ükskõik mitmest AV-allikast (kaasa arvatud digiboksid, DVD-mängijad, A/V vastuvõtjad ja videokaamerad).


Tehnilised andmed

Diagonaal27 "
Eraldusvõime
3840 x 2160
Paneelitüüp
IPS
Eredus
350 cd/m²
Reageerimisaeg
5 ms
Kuvasuhe
16:9

Ühenduvus:

HDMI ühendusedYes

Lisainfo:

KõlaridPuuduvad
KaasasMonitor with the base HDMI cable Power cord User documentation
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius140.00 mm
Kõrgus466 mm
Sügavus41 mm
Suurus61.3 cm x 18.9 cm x 46.6 cm

Garantii

Tootjagarantii
2 years
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
30 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.