Philips 27" 4K HDR Monitor

Philips
Tootekood: 279M1RV/00
  • Eraldusvõime: 3840 x 2160
  • Diagonaal: 27 "
  • Paneelitüüp: TFT IPS
Hind
1 028.50 €
Kuumakse
30.00 € / kuumakse alates

Loodud Xboxi jaoks optimaalse mänguelamuse saamiseks

Uus konsoolimängude kvaliteet. Töötasime koos Xboxi meeskonnaga välja Xboxile mõeldud kuvari, mis tagab Xboxi X-seeria optimaalse vaatemängu kohe, kui seadme ühendate.

AMD FreeSync™ Premium Pro; sujuv ja väikese viiteaajaga HDR mängimine

Mängimine ei tohiks olla valik katkendliku mänguviisi või katkiste raamide vahel. Sellel ekraanil on AMD FreeSync™ Premium Pro sertifikaat, mis pakub muutuvat värskendussagedust (VRR) ja tõelist HDR-mängukogemust. See pakub kombinatsiooni sujuvast tippjõudlusega mängimisest ja erakordselt suure dünaamilise ulatusega visuaalidest, säilitades samas madala latentsuse.

4 K / 120 Hz pakub sujuvat mängukogemust

Ühendage oma Xboxi X-seeria või mõni muu järgmise põlvkonna konsool HDMI 2.1 pordi kaudu, et mäng kulgeks üliselge 4K eralduvõime ja sujuva 120 Hz värskendussageduse saatel. Tänu kiiremale värskendussagedusele jääb kaadreid vähem vahele ning vaenlast on üliselge ja sujuva liikumise tõttu lihtsam sihikule võtta.

4K / 144 Hz arvutimängud suurel ekraanil

Arvutimängurid, kes ootasid pikisilmi 4K mängukogemust ja 144 Hz värskenduskiirust, saavad nüüd lisatud ühenduste abil veelgi sujuvamat mängu nautida.

Eesmärk on lühike viiteaeg

Erinevalt tavateleritest on Philips Momentumi mängude kuvarite loomisel prioriteediks lühike viiteaeg ja ülikiire pikslireaktsioon ning tempokate reaktsiooniaja põhiste mängude tugi. Kuvar pakub sujuva liikumise saavutamiseks Xboxi X-seeriale ka muutuva värskendussageduse (VRR) tuge.

Sertifitseeritud NVIDIA® G-SYNC® ühilduvus tagab sujuva ja kiire mängimise

Intensiivsete ja kõrge värskendussagedusega mängude mängimisel võib ekraani rebend ilmuda ilma optimaalse graafiksünkroonimiseta. Sertifitseeritud kui NVIDIA® G-SYNC® ühilduv, muutuv värskendussagedus (VRR) vähendab ekraani rebenemist ja sünkroonib teie monitori värskendussageduse graafikakaardi väljundiga ja tagab nii sujuvama mängimise. Stseenid ilmuvad kohe, objektid on teravamad mängimine ise sujuvam, tagades nii hämmastava visuaalse kogemuse ja tõsise konkurentsieelise.

SmartImage HDR tagab HDR sisu jaoks optimaalse vaatamiskogemuse

Valige üks SmartImage HDR-i režiimidest, mis teie vajadustele kõige paremini vastab. HDR mäng: optimeerib ekraani videomängude mängimiseks. Heledam valge ja tumedam must muudavad mängustseenid erksamaks ja toovad esile rohkem detaile. Nii on teil lihtsam märgata pimedates nurkades ja varjudes peituvaid vaenlasi. HDR film: ideaalne HDR sisu vaatamiseks. Suurem kontrastsus ja heledus tekitavad realistlikuma ja kaasahaaravama vaatamiskogemuse. HDR foto: täiustatud punane, roheline ja sinine värv tekitavad erksavärvilise visuaali. DisplayHDR: VESA DisplayHDR sertifikaadiga*. Isiklik: kohandage seadistusi pildimenüüst. *Vaadake HDR-i tehnilisi andmeid.


Tehnilised andmed

Diagonaal27 "
Eraldusvõime
3840 x 2160
Paneelitüüp
TFT IPS
Eredus
450 cd/m²
Reageerimisaeg
1 ms
Kontrastsus
Mega Contrast
Kuvasuhe
16:9

Lisainfo:

VESA kinnitus100 x 100
KõlaridJah
KaasasMonitor z podstawą Przewód DP Przewód HDMI Przewód USB-C USB-C Przewód zasilania Dokumentacja użytkownika
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius225 mm
Kõrgus353; 545 mm
Sügavus75 mm

Energiaklass

EnergiaklassG
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.