Philips

Philips 27M1C5200W 27" kumer Full-HD 240Hz mängumonitor

Tootekood:
27M1C5200W/00
  • Eraldusvõime: 1920 x 1080
  • Diagonaal: 27 "
  • Paneelitüüp: VA
  • Kaadrisagedus: 240 Hz
Hind
201.10 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Ülikiire 240 Hz värskendussagedus praktiliselt viivitusteta mängimiseks

Kiiret reageerimist nõudvate mängude puhul pakub ülikiire 240 Hz värskendussagedus ülisujuvat ja viivitusteta mänguelamust. See Philipsi ekraan joonistab ekraanipildi kuni 240 korda sekundis, mis on märksa suurem kui tavalise ekraani puhul. Eriti selliste tempokate mängude puhul nagu FPS ja võidusõidumängud, annab 240 Hz suurepärase liikumise ja selged visuaalid. Philipsi 240 Hz-ga on pilt mänguekraanil moonutuste ja kummitusteta. Tunnetate sügavat mängimise kogemust, nagu oleks kõik päris elus.

Väike sisendviivitus vähendab seadmete ja monitori vahelist viivitust

Sisendviivitus tähendab aega, mis kulub tegevuse teostamiseks ühendatud seadmes ja selle tulemuse nägemiseks ekraanil. Väike sisendviivitus vähendab ajalist viivitust käskluse edastamisel seadmest monitori, parendab oluliselt liikumistundlike videomängude mängimist (eriti oluline kiire loomuga võistlusmängude puhul).

Kumera kujuga ekraan kaasahaaravamaks kogemuseks

Lauamonitorid pakuvad isiklikku kasutajakogemust, milleks kumer kuju täiuslikult sobib. Kumer ekraan tagab meeldiva ja peene kaasahaarava efekti, mis võimaldab teil laua taga istudes tegevuse keskpunktis olla.

VA-ekraan tagab lummavad kujundid ja suurele vaatamisnurga

Philipsi VA LED-ekraanides on kasutatud täiustatud MVA-tehnoloogiat, mis tagab ülikõrge staatilise kontrasti suhte eriti selgete ja säravate kujundite saamiseks. Kuigi ka tavalised kontorirakendused on selle ekraani puhul lihtsasti kasutatavad, on see eriti sobilik fotode, veebis sirvimise, filmide, mängude ja nõudlike graafiliste rakenduste jaoks. Selle optimeeritud pikslite haldamise tehnoloogia tagab teile eriti laia 178/178-kraadise vaatamisnurga, mille tulemuseks on terav pilt.

SmartImage HDR tagab HDR sisu jaoks optimaalse vaatamiskogemuse

Valige üks SmartImage HDR-i režiimidest, mis teie vajadustele kõige paremini vastab. HDR mäng: optimeerib ekraani videomängude mängimiseks. Heledam valge ja tumedam must muudavad mängustseenid erksamaks ja toovad esile rohkem detaile. Nii on teil lihtsam märgata pimedates nurkades ja varjudes peituvaid vaenlasi. HDR film: ideaalne HDR sisu vaatamiseks. Suurem kontrastsus ja heledus tekitavad realistlikuma ja kaasahaaravama vaatamiskogemuse. HDR foto: täiustatud punane, roheline ja sinine värv tekitavad erksavärvilise visuaali. DisplayHDR: VESA DisplayHDR sertifikaadiga*. Isiklik: kohandage seadistusi pildimenüüst. *Vaadake HDR-i tehnilisi andmeid.

16 : 9 täis-HD ekraan selgete detailsete piltide jaoks

Pildikvaliteet on oluline. Tavalised ekraanid on küll kvaliteetsed, kuid te ootate enamat. Sellel ekraanil on täiustatud täis-HD 1920 x 1080 lahutusvõime. Täis-HD tagab erksad detailid koos kõrge heleduse, uskumatu kontrastsuse ja realistlike värvidega, luues elutruu pildi.

0,5 ms kiire reaktsiooniaeg selge pildi ja sujuva mängukogemuse jaoks

Philips Momentumi ekraan 0.5 ms MPRT-iga kõrvaldab tõhusalt moonutused ja hägususe, pakub teravat ja täpset visuaali ning täiustab teie mänguelamust. Kiire liikumine ja dramaatilised üleminekud muutuvad sujuvaks. Parim valik kiirete ja haaravate mängude mängimiseks.


Tehnilised andmed

Diagonaal27 "
Eraldusvõime
1920 x 1080
Paneelitüüp
VA
Eredus
300 cd/m²
Kaadrisagedus
240 Hz
Reageerimisaeg
0.5 ms
Kontrastsus
3000:1
Kuvasuhe
16:9

Ühenduvus:

HDMI ühendused2
DP ühendused1

Lisainfo:

Monitori nõgusus1500
VESA kinnitusOlemas; 100x100
KõlaridPuuduvad
KaasasPrzewody: Przewód HDMI, przewód DisplayPort, przewód zasilający Dokumentacja użytkownika
Reguleeritav kõrgusNo; 13
KallutamineOlemas
Pööratav
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius50.4 mm
Kõrgus18.5 mm
Sügavus83 mm

Garantii

Tootjagarantii
24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
7 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.