Philips Evnia 27M2N5500 27" IPS QHD 180Hz Mängurimonitor

Philips
Tootekood: 27M2N5500/00
  • Eraldusvõime: 2560 x 1440
  • Diagonaal: 27 "
  • Paneelitüüp: IPS
  • Kaadrisagedus: 180 Hz
Hind
219.90 €234.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Philips Evnia 5000 kiire IPS Quad HD mängurimonitor

Viige oma mänguelamus täiesti uuele tasemele

See monitor on sobiv igat tüüpi mängude jaoks. Tänu 0,5 ms Smart MBR-ile, 180 Hz värskendussagedusele ja Quad HD resolutsioonile pakub see mänguritele igakülgset ja visuaalselt nauditavat mänguelamust.


180 Hz värskendussagedus ülisujuvate ja kvaliteetsete piltide jaoks

180 Hz värskendussagedus ülisujuvate ja kvaliteetsete piltide jaoks

Kui mängite intensiivseid ja konkurentsitihedaid mänge, vajate ekraani, mis tagab viivitusteta ja ülisujuva pildi. See ekraan uuendab pilti kuni 180 korda sekundis, mis on oluliselt kiirem kui tavalised ekraanid. Madalam kaadrisagedus võib põhjustada vastaste liikumise hüppelist kuvamist, muutes nad raskesti tabatavaks. 180 Hz kaadrisagedusega kuvatakse kõik olulised kaadrid sujuvalt, mistõttu on vastaste tabamine lihtsam. Tänu väga madalale sisendviivitusele ja ekraanirebendite puudumisele on see Philipsi monitor teie ideaalne mängupartner.

NB: 2560 x 1440 @ 180 Hz (DP), 2560 x 1440 @ 144 Hz (HDMI)


Sujuv mängukogemus AMD FreeSync™ tehnoloogiaga

Sujuv mängukogemus AMD FreeSync™ tehnoloogiaga

Mängimine ei peaks olema valik katkise mängukogemuse või purunenud kaadrite vahel. Uue Philipsi monitoriga ei pea te enam selliseid kompromisse tegema. AMD FreeSync™ tehnoloogia abil saate nautida sujuvat ja artefaktideta mängimist peaaegu igal kaadrisagedusel, pakkudes kiiret värskendussagedust ja ülikiiret reageerimisaega.


SmartImage mängurežiim optimeeritud mänguritele

SmartImage mängurežiim optimeeritud mänguritele

Uuel Philipsi mängurimonitoril on kiire ligipääs OSD-le (ekraanimenüüle), mis on kohandatud mängurite vajadustele ja pakub mitmeid valikuid. "FPS" režiim (esimese isiku tulistamine) parandab mängude tumedaid alasid, võimaldades teil paremini näha varjatud objekte. "Racing" režiim kohandab ekraani kiireima reageerimisaja ja kõrge värvitäpsusega ning reguleerib pilti. "RTS" režiimil (reaalajas strateegia) on spetsiaalne SmartFrame funktsioon, mis võimaldab esile tõsta teatud ala ja kohandada selle suurust ja pilti. Gamer 1 ja Gamer 2 võimaldavad salvestada isiklikke seadistusi erinevate mängude jaoks, et tagada parim jõudlus.


0,5 ms ülikiire kiirus teravate piltide ja sujuva mängukogemuse jaoks

0,5 ms ülikiire kiirus teravate piltide ja sujuva mängukogemuse jaoks

Philips Evnia monitor koos 0,5 ms Smart MBR-iga kõrvaldab tõhusalt määrdumise ja liikumise hägususe, pakkudes teravamaid ja täpsemaid visuaale, et täiustada teie mängukogemust. Kiired tegevusstseenid ja dramaatilised üleminekud kuvatakse sujuvalt. See on parim valik põnevate ja kiirete mängude jaoks.


Sertifitseeritud NVIDIA® G-SYNC® ühilduvus sujuvaks ja kiireks mängimiseks

Sertifitseeritud NVIDIA® G-SYNC® ühilduvus sujuvaks ja kiireks mängimiseks

Intensiivsete mängude ajal, kus värskendussagedus on kõrge, võib ekraanirebend tekkida, kui graafikakaart ja monitor ei ole sünkroonis. See Philipsi ekraan on sertifitseeritud kui NVIDIA® G-SYNC® ühilduv, vähendades ekraanirebendit ja sünkroonides monitori värskendussageduse graafikakaardi väljundiga, pakkudes sujuvamat mängukogemust. Stseenid kuvatakse koheselt, objektid näivad teravamad ja mängimine on sujuv, andes teile hämmastava visuaalse kogemuse ja tõsise konkurentsieelise.


Kristallselged pildid Quad HD 2560 x 1440 piksliga

Kristallselged pildid Quad HD 2560 x 1440 piksliga

Need Philipsi ekraanid pakuvad kristallselgeid pilte Quad HD 2560 x 1440 või 2560 x 1080 pikslise eraldusvõimega. Kasutades kõrge jõudlusega paneele, millel on suur pikslitihedus, ning toites neid suure ribalaiusega allikatest nagu USB-C, DisplayPort ja HDMI, muudavad need uued ekraanid teie pildid ja graafika elavaks. Olgu tegu nõudliku spetsialistiga, kes vajab CAD-CAM lahenduste jaoks ülitäpseid detaile või 3D-graafika rakenduste kasutajat, või finantsgeeniusega, kes töötab suurte arvutustabelitega, Philipsi ekraanid pakuvad teile kristallselgeid pilte.


SmartContrast sügavate mustade detailide jaoks

SmartContrast sügavate mustade detailide jaoks

SmartContrast on Philipsi tehnoloogia, mis analüüsib kuvatavat sisu, kohandades automaatselt värve ja juhtides taustavalgust, et dünaamiliselt suurendada kontrasti ja pakkuda parimaid digitaalseid pilte ja videoid või mängude tumedates toonides alasid. Kui on valitud Economy-režiim, kohandatakse kontrastsust ja reguleeritakse taustavalgust igapäevaste kontorirakenduste optimaalseks kuvamiseks ja energiatarbimise vähendamiseks.


1,07 miljardit värvi hämmastava värvikülluse ja peene gradatsiooni jaoks

1,07 miljardit värvi hämmastava värvikülluse ja peene gradatsiooni jaoks

See ekraan pakub muljetavaldavat värvisügavust koos 1,07 miljardi värvi ja peene gradatsiooniga, et luua sujuvaid, täpseid ja elavaid pilte. Nautige täpseid ja tõetruid visuaale, olgu see siis mängimine, videote vaatamine või graafikarohke töö tegemine.


DisplayHDR 400 realistlikumate ja silmapaistvamate visuaalide jaoks

DisplayHDR 400 realistlikumate ja silmapaistvamate visuaalide jaoks

VESA-sertifikaadiga DisplayHDR 400 pakub märkimisväärset edasiminekut tavalistest SDR-ekraanidest. Erinevalt teistest "HDR-ühilduvatest" ekraanidest toodab tõeline DisplayHDR 400 hämmastavat heledust, kontrasti ja värve. Tänu ülemaailmsele hämarusele ja vähemalt 400-nitisele heledusastmele muutuvad pildid elavaks koos silmapaistvate eredate ja sügavate mustade toonidega. See kuvab rikkaliku värvipaleti, pakkudes visuaalset kogemust, mis haarab teie meeled.


SmartErgoBase võimaldab kasutajasõbralikke ergonoomilisi kohandusi

SmartErgoBase võimaldab kasutajasõbralikke ergonoomilisi kohandusi

SmartErgoBase on monitori jalg, mis tagab ergonoomilise kasutusmugavuse ja kaablihalduse. Jalg saab pöörata, kallutada ja keerata erinevatesse nurkadesse, et tagada maksimaalne mugavus. Kõrguse reguleeritav alus tagab optimaalse vaatamistaseme, vähendades pika tööpäeva füüsilisi koormusi, samas kui kaablihaldus vähendab kaablite segadust ja hoiab tööruumi korras ja professionaalsena.


Smart Crosshair: parem sihtimine ja rohkem lõbu

Smart Crosshair: parem sihtimine ja rohkem lõbu

Smart Crosshair'i värv on vaikimisi seadistatud. Kui Smart Crosshair on sisse lülitatud, muutub värv taustavärviga täiendavaks värviks. Smart Crosshair parandab sihtimise täpsust, et saaksite vaenlasi kergemini tabada.


Uued OSD funktsioonid palju kaasahaaravama mängukogemuse jaoks

Uued OSD funktsioonid palju kaasahaaravama mängukogemuse jaoks

Philips Evnia on varustatud uute OSD (ekraani menüü) funktsioonidega. Smart MBR Sync ühendab suurepäraselt MPRT ja Adaptive-sync'i, elimineerides liikumisuduse ja kummitused ning tagades teravad ja kiired mänguvideod kõrgete kaadrisagedustega. Smart ShadowBoost parandab tumedaid stseene, muutes rohkem detaile nähtavaks ilma ülevalguseta. Smart Crosshair tagab, et te ei jää kunagi ühegi sihtmärgist ilma.


LowBlue režiim ja Flicker-free silmadele sõbralik vaatamine

LowBlue režiim ja Flicker-free silmadele sõbralik vaatamine

Meie LowBlue Mode ja Flicker-free tehnoloogia on arendatud selleks, et vähendada silmade pinget ja väsimust, mida sageli põhjustavad pikad tunnid monitori ees.


EasySelect menüü vahetusklahv kiireks ekraani menüü juurde pääsemiseks

EasySelect menüü vahetusklahv kiireks ekraani menüü juurde pääsemiseks

Diskreetselt paigutatud EasySelect menüü vahetusklahv võimaldab teil teha kiireid ja lihtsaid kohandusi monitori seadetes ekraani menüüs.


Vaata rohkem

Tehnilised andmed

Diagonaal27 "
Eraldusvõime
2560 x 1440
Paneelitüüp
IPS
Eredus
350 cd/m²
Kaadrisagedus
180 Hz
Reageerimisaeg
0.5 ms
Kontrastsus
Mega Contrast
Kuvasuhe
16:9

Ühenduvus:

HDMI ühendused2
DP ühendused1

USB Ühilduvus:

Type-CN/A

Lisainfo:

VESA kinnitus100 x 100
KõlaridPuuduvad
KaasasPrzewód DisplayPort Przewód HDMI Przewód zasilający Monitor z podstawą Dokumentacja użytkownika
Reguleeritav kõrgus13; Yes
KallutamineOlemas
Pööratav
Olemas
Vertikaalasend
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius192 mm
Kõrgus479 mm
Sügavus60 mm

Energiaklass

EnergiaklassE

Garantii

Tootjagarantii
36 month(s)

Toote saadavus

Narva
Narva Fama keskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
251 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.