Philips

Philips 31.5" LCD USB-C Monitor

Tootekood:
328P6AUBREB/00
  • Eraldusvõime: 2560 x 1440
  • Diagonaal: 31.5 "
  • Paneelitüüp: IPS
  • Kaadrisagedus: 60 Hz
Hind
399.30 €
Kuumakse
11.65 € / kuumakse alates

Sisseehitatud USB-C dokkimisjaam

Philipsi ekraani on sisse ehitatud kiire laadimisfunktsiooniga C-tüüpi USB-dokkimisjaam. Selle kitsas pööratav USB-C pistik võimaldab lihtsat ühe kaabliga dokkimist. Saate kõiki välisseadmeid, nagu klaviatuur, hiir ja RJ-45 Etherneti kaabel, hõlpsasti monitori dokkimisjaamaga ühendada. Samuti võite USB-C kaabli abil sülearvuti monitoriga ühendada, et saaksite vaadata suure eraldusvõimega videoid ja edastada ülikiiresti andmeid, varustades samal ajal oma sülearvutit elektriga ja laadides seda.

Ühendage sülearvuti ühe USB-C kaabliga

Philipsi monitoris on laadimisfunktsiooniga USB C-tüüpi ühendus. Tänu nutikale ja paindlikule lahendusele saate oma ühilduvat seadet otse elektriga varustada. Selle kitsas pööratav USB-C pistik võimaldab lihtsat ühe kaabliga ühendust. Vaadake suure eraldusvõimega videoid ja edastage andmeid ülikiiresti, varustades samal ajal oma ühilduvat seadet elektriga ja laadides seda.

High Dynamic Range (HDR) elutruumate piltide jaoks

High Dynamic Range (HDR) pakub täiesti uut visuaalset kogemust. Tänu hämmastavale eredusele, enneolematule kontrastsusele ja lummavatele värvidele ärkab pilt veelgi eredamalt ellu ning mustad toonid on palju sügavamad ja sisukamad. HDR pakub rikkalike uute värvide gammat, mida ei ole ekraanil enne nähtud, tuues teie ette visuaalse elamuse, mis haarab teie meeled ja päästab valla tunded.

Professionaalsetele standarditele vastavad värvid, 99% AdobeRGB, 100% sRGB

See professionaalse tööstusstandardile vastavate värvidega kuvar pakub Adobe 99% ja 100% sRGB värviskaalat. Adobe RGB täiustatud värviedastusvahemik muudab selle täiuslikuks valikuks professionaalseks foto- ja videotöötluseks, animatsioonideks või värvikriitiliste projektide kallal töötamiseks. Võite nüüd olla kindel, et teie värvid on ühtlased ja originaalpildiga sarnased.

10-bitine IPS tehnoloogia, et värvid oleksid rikkalikud ja vaatamisnurgad suured

Sellel Philipsi monitoril on 10-bitine laia vaatenurgaga kuva. Nii saate vaadata terviklikke ja defektideta pilte värvisügavusega 1,07 miljardit värvi (8-bitisel kuval on võimalike värvide arv piiratud 16 miljoniga). Sobivat graafikakaarti ja asjaomast tarkvara kasutades on värvitundlike professionaalsete tööde teostamine lihtne.

Vaadake kristallselgeid QHD 2560 × 1440 pilte

Need Philipsi ekraanid edastavad kristallselgeid, Quad HD 2560 × 1440 või 2560 × 1080 piksliga pilte. Tänu suure jõudlusega paneelidele ja suurele pikslite arvule, mida kasutavad suure ribalaiusega allikad, nt Displayport, HDMI ja Dual link DVI, äratavad need ekraanid teie pildid ja graafika ellu. Philipsi ekraanid toovad teieni kristallselged pildid, olenemata sellest, kas olete nõudlik spetsialist, kes vajab CAD-CAM lahenduste jaoks väga üksikasjalikku teavet, kasutab 3D graafilisi rakendusi või finantsabimeest keeruliste arvutustabelite kallal töötamisel.


Tehnilised andmed

Diagonaal31.5 "
Eraldusvõime
2560 x 1440
Paneelitüüp
IPS
Eredus
450 cd/m²
Kaadrisagedus
60 Hz
Reageerimisaeg
4 ms
Kontrastsuse suhe
1200:1
Kuvasuhe
16:9
AMD FreeSync
No

Ühenduvus:

HDMI ühendused1x HDMI
DP ühendused1
VGA ühendused
1x VGA

USB Ühilduvus:

USB 2.01 x USB-C (DP Alt mode, PD, data)
Type-CUSB-C

Lisainfo:

Monitori nõgusus:Sirge
VESA kinnitus:Olemas; 100x100
Kõlarid:Jah
Kaasas:- Monitor z podstawą- Kabel VGA - Kabel HDMI - Kabel DisplayPort - Kabel USB-C - Kabel audio - Kabel zasilający - Przejściówka USB-C -> USB- Dokumentacja
Kohendatav kõrgus18; Yes
Alla-Ülesse kallutamineOlemas
Vasakule-paremale pööratavusPUUDUB
Vertikaal- ja horisontaalasendi vahetusOlemas
Vaatenurk horisontaalne178
Vaatenurk vertikaalne178

Mõõtmed:

Laius220.00 mm
Kõrgus520.00 mm

Garantii

Tootjagarantii
24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
10 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.