Philips

Philips 31.5" LCD Monitor

Tootekood:
329P9H/00
  • Eraldusvõime: 3840 x 2160
  • Diagonaal: 31.5 "
  • Paneelitüüp: IPS
  • Kaadrisagedus: 60 Hz
Hind
841.20 €
Kuumakse
24.54 € / kuumakse alates

UltraClear 4K UHD (3840 × 2160) resolutsioon tagab täpsuse

Need Philipsi ekraanid kasutavad suure jõudlusega paneele, et pakkuda UltraClear 4K UHD (3840 × 2160) lahutusvõimega pilte. Kui olete nõudlik spetsialist, kes vajab CAD-lahenduste, 3D-graafikarakenduste või hiiglaslike arvutustabelitega töötamiseks ülimalt detailseid pilte, toovad Philipsi ekraanid teie kujutise ja graafika suurepäraselt esile.

IPS tehnoloogia, et värvid oleksid rikkalikud ja vaatamisnurgad suured

IPS-kuvarid kasutavad täiustatud tehnoloogiat, mis tagab eriti laiad 178/178-kraadised vaatenurgad, võimaldades vaadata kuvarit peaaegu igast nurgast - isegi 90 kraadi pöörlevas režiimis! Erinevalt tavalistest TN-paneelidest tagavad IPS-kuvarid märkimisväärselt selge ja erksate värvidega pildi, mistõttu on see ideaalne mitte ainult fotode, filmide ja veebi sirvimise jaoks, kuid ka professionaalsete rakenduste jaoks, mis vajavad kogu aeg täpseid värve ja püsivat heledust.

Sisseehitatud USB-C dokkimisjaam

Philipsi ekraani on sisse ehitatud kiire laadimisfunktsiooniga C-tüüpi USB-dokkimisjaam. Selle kitsas pööratav USB-C pistik võimaldab lihtsat ühe kaabliga dokkimist. Saate kõiki välisseadmeid, nagu klaviatuur, hiir ja RJ-45 Etherneti kaabel, hõlpsasti monitori dokkimisjaamaga ühendada. Samuti võite USB-C kaabli abil sülearvuti monitoriga ühendada, et saaksite vaadata suure eraldusvõimega videoid ja edastada ülikiiresti andmeid, varustades samal ajal oma sülearvutit elektriga ja laadides seda.

MultiView võimaldab kaksikühendust ja -vaadet ühel ajal

Ülisuure lahutusvõimega Philipsi MultiView’ga ekraan tagab parima ühenduvuse. MultiView võimaldab aktiivset kaksikühendust ja -vaadet, mistõttu saate keerulisema multitegumtöötluse puhul mitme seadmega (nt personaalarvuti ja sülearvuti) samaaegselt töötada.

Windows Hello™ abil saate turvaliselt hüpikveebikaameraga sisse logida

Philipsi uuenduslik ja turvaline veebikaamera hüppab välja, kui seda vajate, ja läheb tagasi monitori sisse, kui te seda ei kasuta. Veebikaamera on varustatud ka täiustatud sensoritega Windows Hello™-i näotuvastuse jaoks, mis võimaldab mugavat sisselogimist teie Windowsi seadmetesse vähem kui kahe sekundiga – ehk kolm korda kiiremini kui parooli kasutades.

SmartErgoBase võimaldab inimsõbralikke ergonoomilisi kohandusi

SmartErgoBase on monitori alus, mis tagab ergonoomilise ekraani mugavuse ja kaablihalduse. Maksimaalse mugavuse tagamiseks saab alust keerata, kallutada ja pöörata erinevate nurkade alla. Reguleeritava kõrgusega alus tagab optimaalse vaatamistaseme, vähendades pika tööpäeva füüsilist pinget, samas kui kaablihaldus vähendab kaablite segadust ning hoiab tööruumi puhta ja professionaalsena.

LightSensor tagab täiusliku heleduse minimaalse energiakuluga

LightSensor tagab täiusliku pildi minimaalse energiakuluga, kasutades pildi ereduse kohandamiseks ruumi valgusolusid tajuvat nutikat andurit.

PowerSensor säästab kuni 70% energiakuludelt

PowerSensor on sisseehitatud „inimeste andur”, mis edastab ja võtab vastu ohutuid infrapunasignaale, et kindlaks teha, kas kasutaja on kohal, ning vähendab automaatselt monitori heledust, kui kasutaja lahkub laua tagant, vähendades energiakulusid kuni 70% ja pikendades monitori tööiga.


Tehnilised andmed

Diagonaal31.5 "
Eraldusvõime
3840 x 2160
Paneelitüüp
IPS
Eredus
350 cd/m²
Kaadrisagedus
60 Hz
Reageerimisaeg
5 ms
Kontrastsus
1300:1
Kuvasuhe
16:9

Ühenduvus:

HDMI ühendused2
DP ühendused2

USB Ühilduvus:

USB 2.04x USB A Tüüp
Type-C65W

Lisainfo:

VESA kinnitusOlemas; 100x100
KõlaridJah
KaasasHDMI cable DP cable USB-C to C cable USB-C to A cable Power cord User documentation
Reguleeritav kõrgus18; Yes
KallutamineOlemas
Pööratav
Olemas
Vertikaalasend
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius715 mm
Kõrgus412; 636 mm
Sügavus51 mm

Garantii

Tootjagarantii
36 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 2-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.