Philips 34" UltraWide LCD Monitor 346E2LAE/00

Philips
Tootekood: 346E2LAE/00
  • Eraldusvõime: 3440 x 1440
  • Diagonaal: 34 "
  • Paneelitüüp: VA
  • Kaadrisagedus: 100 Hz
Hind
302.70 €
Kuumakse
8.83 € / kuumakse alates

Lihtsustage ühenduvust USB-C-kaabli abil

Philipsi UltraWide E line monitor pakub laiekraanpilti. WQHD ekraan ja ergonoomiline alus tagavad ideaalsed vaatamistingimused. Mitmekülgne USB-C-pistik, sisseehitatud USB-jaotur ja MultiView-funktsioon vastavad tootlikkuse nõuetele.

Ühendage sülearvuti ühe USB-C-kaabliga

Sellel Philipsi monitoril on sisseehitatud USB Type-C pistik koos toitefunktsiooniga. Nutika ja paindliku toitehalduse abil saate ühilduvat seadet otse laadida. Õhuke kahepoolne USB-C-pistik muudab seadmete ühendamise lihtsaks ühe kaabliga. Saate vaadata kõrglahutusega videoid ning kiiresti edastada andmeid ja toidet või laadida samal ajal ühilduvat seadet.

Nautige VA-paneeliga monitoriga suurepärast pildikvaliteeti ja laia vaatenurka

Philipsi VA LED-monitor kasutab täiustatud multifunktsionaalset vertikaalse kujutise reguleerimise tehnoloogiat, et tagada ülikõrge staatiline kontrastsussuhe, mille tulemuseks on väga elav ja ere pilt. See sobib ideaalselt nii tavapäraste kontorirakenduste jaoks kui ka fotode, veebisaitide, filmide ja mängude kuvamiseks ning nõudlike graafikarakenduste kasutamiseks. Optimeeritud pikslihaldustehnoloogia pakub lisaks erakordselt laiad 178/178-kraadised vaatenurgad silmapaistva pildi selguse tagamiseks.

Kristallselged pildid 3440 x 1440 piksliga UltraWide QHD ekraanil

Philipsi monitorid kuvavad kristallselgeid UltraWide kujutisi Quad HD eraldusvõimega 3440 x 1440 pikslit. Kvaliteetne kõrge pikslitihedusega maatriks 178/178-kraadise vaatenurgaga võimaldab teil hingata elu sisse igale pildile või graafikale. UltraWide 21:9 kuvasuhe võimaldab suuremat tootlikkust, kuna see annab rohkem ruumi kõrvuti võrdlemiseks ja võimaldab kuvada rohkem arvutustabelite veerge. Kristallselgeid pilte kuvavad Philipsi monitorid on ideaalne valik nõudlikele disaineritele, kes töötavad CAD/CAM-tarkvaraga, või rahastajate jaoks, kes kasutavad igapäevaselt suuri arvutustabeleid.

Sujuv mängimine AMD FreeSynci tehnoloogiaga

Mängimine ei peaks valima ebastabiilse mängu ja mittetäielike kaadrite vahel. Uue Philipsi monitoriga on see probleem minevik. AMD FreeSynci tehnoloogia abil saate nautida sujuvaid, moonutusteta pilte praktiliselt igasuguse kaadrisagedusega ja ülikiire reageerimisajaga.

Kiire 1 ms MPRT reageerimisaeg selgete piltide ja sujuva mängu jaoks

MPRT (Motion Picture Response Time) tehnoloogia on intuitiivsem viis uduste piltide selgeks ja teravaks muutumiseks kuluva aja otseseks kirjeldamiseks. Philipsi mängumonitor MPRT reageerimisajaga 1 ms kõrvaldab tõhusalt hägused pildid ja udused liikumisjärjestused ning pakub selget ja täpset visuaali, et täiustada teie mängukogemust. See on parim valik põnevate ja sujuvate mängude jaoks.

Mängijatele optimeeritud mängurežiim SmartImage

Uus Philipsi monitor on mõeldud mängijatele. Selle ekraanimenüü, millele pääseb kiiresti juurde, pakub laia valikut valikuid. Esimese inimese pildistamise (FPS) režiim parandab tumedamate alade väljanägemist, aidates näha mängus pimedas peidetud objekte. Võidusõidurežiimil on kiiremad reaktsiooniajad, erksamad värvid ja kohandatud pilt. Reaalajas strateegia (RTS) režiimil on spetsiaalne SmartFrame'i funktsioon, mis võimaldab esile tõsta konkreetseid piirkondi ning muuta suurust ja pildiseadeid. Gamer 1 ja Gamer 2 valikud võimaldavad seadistusi kohandada erinevate mängude jaoks ja salvestada parima tulemuse saavutamiseks.

LowBlue režiim ja Flicker-free tehnoloogia on silmadele kerged

LowBlue režiim ja Flicker-free tehnoloogia on loodud vähendama silmade väsimust, mis on põhjustatud tundidepikkusest monitori vahtimisest.

MultiView tehnoloogia võimaldab ühendada ja kuvada korraga kahte seadet

Ülikõrge eraldusvõimega maatriksi ja MultiView tehnoloogiaga Philipsi monitor toetab laia valikut signaaliallikaid. MultiView tehnoloogia võimaldab teil aktiivselt ühendada kaks seadet ja kuvada pilti mõlemast korraga, nii et saate näiteks laua- ja sülearvutis korraga tõhusalt mitut toimingut teha.

Sisseehitatud stereokõlarid multimeedia jaoks

Ekraan on varustatud kahe sisseehitatud kvaliteetse stereokõlariga. Need võivad asuda ees, all, üleval, taga jne, olenevalt seadme mudelist ja disainist.


Tehnilised andmed

Diagonaal34 "
Eraldusvõime
3440 x 1440
Paneelitüüp
VA
Eredus
300 cd/m²
Kaadrisagedus
100 Hz
Reageerimisaeg
1 ms
Kontrastsus
Mega Contrast
Kuvasuhe
21:9

Lisainfo:

VESA kinnitus100 x 100
KõlaridJah
KaasasMonitor with stand HDMI cable USB-C - USB-C cable Power cord User Documentation
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius186 mm
Kõrgus523 mm
Sügavus49 mm

Energiaklass

EnergiaklassF
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 4-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.