Philips

Philips 34" QD OLED Monitor

Tootekood:
34M2C8600/00
  • Eraldusvõime: 3440 x 1440
  • Diagonaal: 34 "
  • Paneelitüüp: QD OLED
  • Kaadrisagedus: 100 Hz
Hind
886.50 €
Kuumakse
25.86 € / kuumakse alates

QD OLED suurepäraste värvide ja erksate visuaalide jaoks

QD-OLED esindab hübriidset lähenemisviisi, mis ühendab OLED-paneelid ja Quantum Doti tehnoloogia. Kombineerides mõlema parimaid omadusi, tagab QD-OLED suure kontrastsuse, sügavad mustad toonid ning piiramatud vaatenurgad koos suurema tippheleduse ja erksamate värvidega.

VESA ClearMR 9000: Parima kvaliteediga kujutiste eest

Varasemalt mõõdeti MRPT abil meetodeid ähmaste kujutiste testimiseks. VESA sertifitseeritud ClearMR toimib alternatiivina MRPT-le ja hägusust testitakse digitaalse kiire kaameraga. VESA sertifitseeritud ClearMR-i kaudu saadetud ja sertifitseeritud monitoride puhul võite olla kindel, et teil on monitori hägususe kvaliteedi täpne hindamine. Iga sertifitseerimine on määratletud CMR vahemiku kaudu, kusjuures kõrgeim aste on VESA ClearMR 9000. Kui see monitor on sertifitseeritud kui ClearMR 9000, on sellel kõrgeim pildikvaliteedi klassifikatsioon, mis tähendab, et hägusus on kõige väiksem.

Kumera kujuga ekraan kaasahaaravamaks kogemuseks

Lauamonitorid pakuvad isiklikku kasutajakogemust, milleks kumer kuju täiuslikult sobib. Kumer ekraan tagab meeldiva ja peene kaasahaarava efekti, mis võimaldab teil laua taga istudes tegevuse keskpunktis olla.

DisplayHDR™ TrueBlack 400 pakub uskumatuid varjudetaile

See Philipsi monitor on serditud VESA DisplayHDR™ True Black 400-ga. Tulemuseks on hämmastavalt täpsed varjudetailid sügavamate mustade toonidega, mis annavad märkimisväärse visuaalse kogemuse võrreldes tavaliste sama maksimaalse heleduse kuvaritega. Sellel Philipsi monitoril on mitu HDR-režiimi, mis on optimeeritud teie kasutusstsenaariumide jaoks: HDR-mäng, HDR-film, HDR-foto ja VESA DisplayHDR-i serditud tase.

Tõene 10-bitine ekraan teeb visuaalidel sujuvamaid kaldeid

Selle Philipsi tõetruu 10-bitise värvikuvaga saate näha värvikriitilist erialast tööd, mis on erakordselt täpne ja vastab professionaalsetele standarditele. Võrreldes tavalise 8-bitise värvikuvaga, teeb see Philipsi monitor sujuvamate gradientide saavutamiseks loomulikumat siiret värvitoonide vahel.

Kristallselge pilt UltraWide QHD 3440 x 1440 pikslitega

Need Philipsi ekraanid edastavad kristallselgeid, UltraWide Quad HD 3440 × 1440 pikslitega pilte. Tänu suure jõudlusega paneelidele, suurele pikslite arvule ja 178/178 laiale vaatenurgale, äratavad need uued ekraanid teie pildid ja graafika ellu. UltraWide 21 : 9 formaat tagab suurema jõudluse, pakkudes rohkem ruumi selleks, et tabeleid kõrvuti võrrelda ja vaadata korraga rohkemaid arvutustabelite veerge. Philipsi ekraanid toovad teieni kristallselged pildid, olenemata sellest, kas olete nõudlik spetsialist, kes vajab CAD-CAM lahenduste jaoks väga üksikasjalikku teavet, või finantsgeenius, kes töötab keeruliste arvutustabelite kallal.

AMD FreeSync™ Premium Pro; sujuv ja väikese viiteaajaga HDR mängimine

Mängimine ei peaks tähendama valikut ebaühtlase mängu või vigaste kaadrite vahel. AMD FreeSync™ Premium Pro tekitab tõetruu HDR mängukogemuse: kombinatsioon sujuvast mängust maksimaalsel jõudlusel, suurepärase dünaamilise ulatusega pildist ja väikesest viiteajast.

Täiustatud heli, mida pakub DTS Sound™

DTS Sound on helitöötluslahendus, mille eesmärk on kujuteguritest olenemata arvutis muusika taasesitamist, filme, voogedastust ja mänge optimeerida. DTS Sound tagab kaasahaarava virtuaalse stereoheli kogemuse, mida täiustab rikkalik bassiheli ja heliparendus ning moonutustevaba maksimaalne helitugevus.

Ambiglow võimendab halo abil meelelahutuslikkust

Ambiglow lisab teie vaatamiselamusele uue mõõtme. Uuenduslik Ambiglow-tehnoloogia täiustab ekraanil esitatavat sisu, tekitades monitori taha jäävale seinale valgushalo. Selle kiire protsessor analüüsib sissetulevat pildisisu ning kohandab pildist olenevalt pidevalt sissetuleva valguse värvi ja eredust. Eelkõige filmide ja spordi vaatamiseks või mängude mängimiseks sobiv Philips Ambiglow pakub teile ainulaadset ja kaasahaaravat vaatamiselamust.

Ultra Wide Colori suurem värvivalik tõetruu pildi esitamiseks

Ultra Wide-Colori tehnoloogia pakub täiuslikuma pildi esitamiseks laiemat värvispektrit. Ultra Wide-Colori laiem värvigamma tagab loomulikumad rohelised, tõetruumad punased ja sügavamad sinised toonid. Äratage Ultra Wide-Colori tehnoloogia tõetruude värvide abil meediameelelahutus, pildid ja isegi loovteenused ellu.


Tehnilised andmed

Diagonaal34 "
Eraldusvõime
3440 x 1440
Paneelitüüp
QD OLED
Eredus
450 cd/m²
Kaadrisagedus
100 Hz
Reageerimisaeg
0.03 ms
Kontrastsus
1000000:1
Kuvasuhe
21:9

Ühenduvus:

HDMI ühendused2
DP ühendused1

USB Ühilduvus:

USB 2.01x USB-C, USB 3.2 Gen 1 / 5 Gbps, USB-B upstream x 1, USB-A downstream x 4 (with 1 for fast charge B.C 1.2)
Type-C90W

Lisainfo:

Monitori nõgusus1800
VESA kinnitusOlemas; 100x100
KõlaridJah
KaasasMonitor z podstawą Przewód HDMI Przewód DisplayPort Przewód USB typu upstream Przewód USB-C - USB-C Przewód zasilania Dokumentacja użytkownika
Reguleeritav kõrgusYes; 15
KallutamineOlemas
Pööratav
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius28.2 mm
Kõrgus52.5 mm
Sügavus135 mm

Garantii

Tootjagarantii
24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
16 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.