Philips

Philips 40" 5K2K UltraWide Thunderbolt™ Monitor

Tootekood:
40B1U6903CH/00
  • Eraldusvõime: 5120 x 2160
  • Diagonaal: 40 "
  • Paneelitüüp: IPS
  • Kaadrisagedus: 75 Hz
Hind
1 491.60 €
Kuumakse
43.51 € / kuumakse alates

Välkkiire ühendus andmete, videote ja Etherneti jaoks

See Philipsi dokkimisega monitor on üks maailma esimesi Thunderbolt™ 4 monitore, millel on vastavus USB4 nõuetele. Võrreldes tavaliste USB-C-monitoridega pakub Thunderbolt™ 4 tehnoloogia pakub välkkiiret 40 Gbps andmeedastuskiirust, kõrge eraldusvõimega videot, mitmevoolist transporti järjestikuseks ühendamiseks, kuni 90 W seadmete toiteallikat ja stabiilset 1 Gbit/s Etherneti ühenduset, kõike seda ühe kaabli kaudu. Thunderbolt™ 4 pakub õhukese, pööratava, ühe kaabliga USB-C dokkimislahendust, et luua elegantne ja segadusteta töölaud, mis suurendab oluliselt tootlikkust.

Lihtne ja võimas järjestikune ühendamine mitme monitoriga ülesseadistuste tegemiseks

Järjestikune aheldamine võimaldab teil juhtida mitut monitori ja seadet ühe Thunderbolt´i pordi kaudu oma sülearvutis. Ühendage sülearvuti Thunderbolt´i pesast see monitor, seejärel saate selle monitori teisest Thunderbolt´i pordist teise 4K monitoriga ühendada.

UltraWide 5K2K (5120 x 2160) eraldusvõime peente detailide jaoks

UltraWide 5K2K resolutsiooniga on värvisügavus erksam ja visuaali peened detailid ei jää kunagi nägemata. Tootlikkus määratakse ümber tänu täiendavale ekraaniruumile.

Mürasummutusega mikrofoniga veebikaamera omavaheliseks suhtluseks

Sellel Philipsi monitoril on sisseehitatud 5 MP veebikaamera, mürasummutusega mikrofon ja kõlarid, sobides ideaalselt kodukontorisse ja kaugtööks. Veebikaamera on sertifitseeritud Windows Hello kasutamiseks. Täiustatud andurid Windows Hello™ näotuvastusfunktsiooni jaoks, mis logib teid mugavalt Windowsi seadmetesse vähem kui 2 sekundiga. Füüsiline kaameralüliti pakub privaatsust, kui kaamerat ei kasutata. Mürasummutusega mikrofon ja kaks 5-vatist sisseehitatud kõlarit tagavad selge kõne.

Eyesafe serditud sinise valguse kaitse ja värvide täpsus

Philipsi kuvar vastab TUV Rheinland-Pfalzi Eyesafe® standardile, et kaitsta teid sinise valgusega pika kokkupuute eest. Alati sisse lülitatud sinise valguse filter aitab mitte ainult vähendada digitaalse silmade pinget, vaid tagab ka värvi terviklikkuse.

PowerSensor säästab kuni 80% energiakuludelt

PowerSensor on sisseehitatud „inimeste andur”, mis edastab ja võtab vastu ohutuid infrapunasignaale, et kindlaks teha, kas kasutaja on kohal, ning vähendab automaatselt monitori heledust, kui kasutaja lahkub laua tagant, vähendades energiakulusid kuni 80% ja pikendades monitori tööiga

IPS LED-laiekraantehnoloogia täpsete piltide ja värvide jaoks

IPS-kuvarid kasutavad täiustatud tehnoloogiat, mis tagab eriti laiad 178/178-kraadised vaatenurgad, võimaldades vaadata kuvarit peaaegu igast nurgast. Erinevalt tavalistest TN-paneelidest tagavad IPS-kuvarid märkimisväärselt selge ja erksate värvidega pildi, mistõttu on see ideaalne mitte ainult fotode, filmide ja veebi sirvimise jaoks, kuid ka professionaalsete rakenduste jaoks, mis vajavad kogu aeg täpseid värve ja püsivat heledust.


Tehnilised andmed

Diagonaal40 "
Eraldusvõime
5120 x 2160
Paneelitüüp
IPS
Eredus
300 cd/m²
Kaadrisagedus
75 Hz
Reageerimisaeg
4 ms
Kontrastsus
1000:1
Kuvasuhe
21:9

Ühenduvus:

HDMI ühendused2
DP ühendused1

USB Ühilduvus:

USB 2.0USB 3.2 Gen 2/10 Gbps, USB-B upstream x 1, USB-A downstream x 4 (with 1 for fast charge B.C 1.2), USB-C downstream x 1
Type-C45W

Lisainfo:

VESA kinnitusOlemas; 100x100
Reguleeritav kõrgusYes; 15
KallutamineOlemas
Pööratav
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius566 mm
Kõrgus207 mm

Garantii

Tootjagarantii
36 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 3-6 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.