Philips

Philips 41.5" OLED Evnia Gaming Monitor

Tootekood:
42M2N8900/00
  • Eraldusvõime: 3840 x 2160
  • Diagonaal: 41.5 "
  • Paneelitüüp: OLED
  • Kaadrisagedus: 138 Hz
Hind
1 291.10 €
Kuumakse
37.66 € / kuumakse alates

OLED-ekraan elutruude visuaalide ja sügavamate mustade detailidega

See Philipsi OLED-ekraan pakub laiemat vaatenurka ja ainulaadselt elutruud pilti. Sügavam must hämmastava vaatamiselamuse saamiseks. Üksikasjad varjudes ja eristustes on täpselt taasesitatud.

AMD FreeSync™ Premium: katkestuseta sujuv mängimine

Mängimine ei peaks tähendama valikut ebaühtlase mängu või katkiste kaadrite vahel. AMD FreeSync™ Premium pakub tõsistele mängijatele sujuvat ja katkestuseta mängukogemust ja seda maksimaalsel jõudlusel. Ei mingeid kompromisse – mängige enesekindlalt ja nautige suurt värskendussagedust, väikese kaadrisageduse kompenseerimist ja minimaalset viiteaega.

VESA ClearMR 8000: usaldusväärsete ja kvaliteetsete piltide jaoks

Varem mõõdeti hägususe kontrollimise meetodeid ekraanil MRPT abil. VESA Certified ClearMR toimib MRPT alternatiivina ja on loodud peegeldama hägususe tegelikku olemust digitaalse kiirkaamera testimise kaudu. VESA sertifitseeritud ClearMR-i kaudu saadetud ja sertifitseeritud monitoride puhul võite kindel olla, et teil on monitori hägususe kvaliteedi täpne hindamine. Iga sertifitseerimine on määratletud CMR vahemiku kaudu; kuna see monitor on klassifitseeritud ClearMR 3000 klassi, on sellel üks kõrgemaid pildikvaliteedi klassifikatsioone, mis tähendab vähem üldist hägusust.

Väike sisendviivitus vähendab seadmete ja monitori vahelist viivitust

Sisendviivitus tähendab aega, mis kulub tegevuse teostamiseks ühendatud seadmes ja selle tulemuse nägemiseks ekraanil. Väike sisendviivitus vähendab ajalist viivitust käskluse edastamisel seadmest monitori, parendab oluliselt liikumistundlike videomängude mängimist (eriti oluline kiire loomuga võistlusmängude puhul).

UltraClear 4K UHD (3840 × 2160) resolutsioon tagab täpsuse

Need Philipsi ekraanid kasutavad suure jõudlusega paneele, et pakkuda UltraClear 4K UHD (3840 × 2160) lahutusvõimega pilte. Kui olete nõudlik spetsialist, kes vajab CAD-lahenduste, 3D-graafikarakenduste või hiiglaslike arvutustabelitega töötamiseks ülimalt detailseid pilte, toovad Philipsi ekraanid teie kujutise ja graafika suurepäraselt esile.

Tõene 10-bitine ekraan teeb visuaalidel sujuvamaid kaldeid

Selle Philipsi tõetruu 10-bitise värvikuvaga saate näha värvikriitilist erialast tööd, mis on erakordselt täpne ja vastab professionaalsetele standarditele. Võrreldes tavalise 8-bitise värvikuvaga, teeb see Philipsi monitor sujuvamate gradientide saavutamiseks loomulikumat siiret värvitoonide vahel.

Täiustatud heli, mida pakub DTS Sound™

DTS Sound on helitöötluslahendus, mille eesmärk on kujuteguritest olenemata arvutis muusika taasesitamist, filme, voogedastust ja mänge optimeerida. DTS Sound tagab kaasahaarava virtuaalse stereoheli kogemuse, mida täiustab rikkalik bassiheli ja heliparendus ning moonutustevaba maksimaalne helitugevus.


Tehnilised andmed

Diagonaal41.5 "
Eraldusvõime
3840 x 2160
Paneelitüüp
OLED
Eredus
135 cd/m²
Kaadrisagedus
138 Hz
Reageerimisaeg
0.1 ms
Kontrastsus
1500000:1
Kuvasuhe
16:9

Ühenduvus:

HDMI ühendused2
DP ühendused1

USB Ühilduvus:

USB 2.0USB 3.2 Gen 1 / 5 GB/s, USB-B dispatch stream x1, USB-A download flow x4 (with 2 fast charging B.C 1.2)
Type-C90W

Lisainfo:

VESA kinnitusOlemas; 100x100
KõlaridJah
Reguleeritav kõrgusYes; 12
KallutamineOlemas
Pööratav
PUUDUB
Vertikaalasend
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius18.8 mm
Kõrgus63.5 mm
Sügavus79 mm

Garantii

Tootjagarantii
24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
12 tk
Tellimine esindusse 2-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.