Philips

Philips 75" Professional TV

Tootekood:
75BFL2214/12
  • Eraldusvõime: 3840 x 2160
  • Diagonaal: 75 "
Hind
1 682.30 €
Kuumakse
49.07 € / kuumakse alates

Sisseehitatud Chromecast sisu juhtmevabaks jagamiseks

Muutke koosolekud sujuvamaks ja kiiremaks sujuva juhtmevaba ühendusega suurele ekraanile mis tahes Apple'i, Windowsi või Android™-seadmega. Sisseehitatud Chromecast võimaldab mobiiltelefonidest, sülearvutitest ja tahvelarvutitest kuni 4K eraldusvõimega esitlusi ja meediat koheselt üle kanda. See on kulutõhus, ei vaja täiendavat riistvara ja on ettevõttes kasutamiseks turvaline.

HDMI kuumpistiku tuvastamine automaatse sisse/välja funktsiooniga

Kui traadita ühenduvus ei ole valikuvõimalus, tuvastab HDMI kuumpistikutuvastus esitlusallikate otseühendused ja käsitleb automaatselt allika muutmist ja sisse- ja väljalülitamist.

Androidi värskendused pakuvad uusimaid funktsioone

Androidi toega Philipsi professionaalsed kuvarid on kiired, mitmekülgsed ja hõlpsasti navigeeritavad. Ekraanid on optimeeritud Androidi kohalike rakenduste jaoks ja saate installida veebirakendusi ka otse ekraanile. Automaatsed värskendused tagavad, et rakendused on ajakohased.

Google Play poe juurdepääs rakendustele ja meediale

Täielik juurdepääs kogu Google Play poele muudab rakenduste, mängude, muusika, filmide ja muu lisamise oma Philipsi professionaalsele ekraanile lihtsaks. Iga päev lisatakse kataloogi uusi äritööriistu ja täiendavaid meelelahutusvõimalusi, tagades teile alati juurdepääsu uusimatele globaalsetele trendidele.

Crestron Connectedi sertifitseeritud süsteemiintegratsioon

Ühendage see Philipsi professionaalne ekraan oma Crestroni võrguga, et saaksite sülearvuti, lauaarvuti või mobiilseadme kaudu täielikku kaugjuhtimist juhtida. Lülitage ekraan sisse ja välja, ajastage sisu, hallake seadeid ja ühendage lihtsalt välisseadmed. Crestron Connected® pakub kiiret, usaldusväärset ja turvalist ettevõtte tasemel lahendust juhtmevaba ja juhtmega sisu jagamiseks Apple'i, Windowsi, Androidi ja Linuxi seadmetest.

Valitud aegadel sisu taasesituse ajakava

Sisseehitatud planeerija muudab sisu ja rakenduste käivitamise lihtsaks kellaajal, et luua kaasahaaravam keskkond ja paremad tulemused.

Kasutage, jälgige ja hooldage CMND & Controli kaudu

Käitage oma displeivõrku kohaliku (LAN või RF) ühenduse kaudu. CMND & Control võimaldab teil täita elutähtsaid funktsioone, nagu tarkvara ja seadete värskendamine, samuti kuva oleku jälgimine. Olenemata sellest, kas vastutate ühe või mitme teleri eest, muudab CMND & Control teie autopargi haldamise lihtsaks.

Installige ja hallake rakendusi kaugjuhtimisega AppControli abil

Võtke oma Philipsi professionaalsetele ekraanidele installitud rakenduste üle täielik tsentraliseeritud kontroll. AppControl võimaldab teil installida, kustutada ja hallata rakendusi valitud kuvaritel või kogu võrgus, et saaksite pakkuda oma külalistele ja klientidele isikupärastatud kasutuskogemust olenemata sellest, kui mitut kuvarit te haldate.


Tehnilised andmed

Diagonaal75 "
Eraldusvõime
3840 x 2160
Kontrastsus
1200:1

Lisainfo:

VESA kinnitus300 x 300; 600 x 400
KõlaridJah

Mõõtmed:

Suurus1670 x 83 x 960

Garantii

Tootjagarantii
3 Y
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 2-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.