Philips

Philips 27" Quad HD Monitor

Tootekood:
27M1F5500P/00
  • Eraldusvõime: 2560 x 1440
  • Diagonaal: 27 "
  • Paneelitüüp: IPS
  • Kaadrisagedus: 144 Hz
Hind
481.60 €
Kuumakse
14.05 € / kuumakse alates

AMD FreeSync™ Premium Pro; sujuv ja väikese viiteaajaga HDR mängimine

Mängimine ei peaks tähendama valikut ebaühtlase mängu või vigaste kaadrite vahel. AMD FreeSync™ Premium Pro tekitab tõetruu HDR mängukogemuse: kombinatsioon sujuvast mängust maksimaalsel jõudlusel, suurepärase dünaamilise ulatusega pildist ja väikesest viiteajast.

Ülikiire 240 Hz värskendussagedus praktiliselt viivitusteta mängimiseks

Kiiret reageerimist nõudvate mängude puhul pakub ülikiire 240 Hz värskendussagedus ülisujuvat ja viivitusteta mänguelamust. See Philipsi ekraan joonistab ekraanipildi kuni 240 korda sekundis, mis on märksa suurem kui tavalise ekraani puhul. Eriti selliste tempokate mängude puhul nagu FPS ja võidusõidumängud, annab 240 Hz suurepärase liikumise ja selged visuaalid. Philipsi 240 Hz-ga on pilt mänguekraanil moonutuste ja kummitusteta. Tunnetate sügavat mängimise kogemust, nagu oleks kõik päris elus.

Raamimata külgedega ekraan

Selle ümbrisvõruga ekraani disain on nii minimalistlik, et tundub justkui oleks see täiesti ilma raamita. Laiaulatuslikku vaatamiskogemust pakkuv monitor aitab teil suurendada oma tõhusust ja keskenduda erksavärvilisele pildile ilma mingisuguste piiranguteta. Nautige segamatut laivaadet ja seda ka mitme monitori kasutamisel pöörlevas režiimis.

IPS Nano värvitehnoloogia laiendab värvigammat ja rikastab pildielamust

Nano IPS-kuvar täidab nõudlikke pildi-, mängu ja töövajadusi, sest tagab värvitäpsuse ja sujuva pildi kogu laia vaatenurga ulatuses. Külluslikum punane, lopsakam roheline ja sügavam sinine. IPS Nano värvitehnoloogiaga Ultra Wide-Color kasutab kolmekordse superfosfaadiga rikastatud fosfori nanoosakesi, et neelata ekraani tekitatud liigne valgus ja esitada imelisi värve. Meie ekraanid vastavad kuni 98% ulatuses värvipuhtust puudutavale DCI-P3 värvigamma standardile, mille on kinnitanud ühendus Society of Motion Picture and Television Engineers kinopildi kvaliteedile.

Kristallselge pilt Quad HD ja 2560 × 1440 piksli abil

Need Philipsi ekraanid edastavad kristallselgeid, Quad HD 2560 × 1440 või 2560 × 1080 piksliga pilte. Tänu suure jõudlusega paneelidele ja suurele pikslite arvule, mida kasutavad suure ribalaiusega allikad, nt USB-C, Displayport ja HDMI, äratavad need ekraanid teie pildid ja graafika ellu. Philipsi ekraanid toovad teieni kristallselged pildid, olenemata sellest, kas olete nõudlik spetsialist, kes vajab CAD-CAM lahenduste jaoks väga üksikasjalikku teavet, kasutab 3D graafilisi rakendusi või finantsabimeest keeruliste arvutustabelite kallal töötamisel.

SmartImage HDR tagab HDR sisu jaoks optimaalse vaatamiskogemuse

Valige üks SmartImage HDR-i režiimidest, mis teie vajadustele kõige paremini vastab. HDR mäng: optimeerib ekraani videomängude mängimiseks. Heledam valge ja tumedam must muudavad mängustseenid erksamaks ja toovad esile rohkem detaile. Nii on teil lihtsam märgata pimedates nurkades ja varjudes peituvaid vaenlasi. HDR film: ideaalne HDR sisu vaatamiseks. Suurem kontrastsus ja heledus tekitavad realistlikuma ja kaasahaaravama vaatamiskogemuse. HDR foto: täiustatud punane, roheline ja sinine värv tekitavad erksavärvilise visuaali. DisplayHDR: VESA DisplayHDR sertifikaadiga*. Isiklik: kohandage seadistusi pildimenüüst. *Vaadake HDR-i tehnilisi andmeid.

MultiView võimaldab kaksikühendust ja -vaadet ühel ajal

Ülisuure lahutusvõimega Philipsi MultiView’ga ekraan tagab parima ühenduvuse. MultiView võimaldab aktiivset kaksikühendust ja -vaadet, mistõttu saate keerulisema multitegumtöötluse puhul mitme seadmega (nt personaalarvuti ja sülearvuti) samaaegselt töötada.

Ultra Wide Colori suurem värvivalik tõetruu pildi esitamiseks

Ultra Wide-Colori tehnoloogia pakub täiuslikuma pildi esitamiseks laiemat värvispektrit. Ultra Wide-Colori laiem värvigamma tagab loomulikumad rohelised, tõetruumad punased ja sügavamad sinised toonid. Äratage Ultra Wide-Colori tehnoloogia tõetruude värvide abil meediameelelahutus, pildid ja isegi loovteenused ellu.


Tehnilised andmed

Diagonaal27 "
Eraldusvõime
2560 x 1440
Paneelitüüp
IPS
Eredus
450 cd/m²
Kaadrisagedus
144 Hz
Reageerimisaeg
1 ms
Kontrastsus
1000:1
Kuvasuhe
16:9
AMD FreeSync
Yes

Ühenduvus:

HDMI ühendused2
DP ühendused2

USB Ühilduvus:

USB 2.0USB-B x 1 (upstream), USB 3.2 Gen 1 x 4 (downstream with 2 fast charge B.C 1.2)

Lisainfo:

Monitori nõgususSirge
VESA kinnitusOlemas; 100x100
KõlaridPuuduvad
KaasasMonitor with stand HDMI cable DisplayPort cable Upstream USB cable Power cord User Documentation
Reguleeritav kõrgusYes; 13
KallutamineOlemas
Pööratav
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178
HDMI Version2.0

Mõõtmed:

Laius22.4 mm
Kõrgus52.1 mm
Sügavus46 mm
Suurus60.9 cm x 23.5 cm x 55.2 cm

Garantii

Tootjagarantii
24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 4-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.