Philips

Philips 23.8" HD LCD Monitor

Tootekood:
242E2FA/00
  • Eraldusvõime: 1920 x 1080
  • Diagonaal: 23.8 "
  • Paneelitüüp: IPS
Hind
145.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Raamimata külgedega ekraan

Selle ümbrisvõruga ekraani disain on nii minimalistlik, et tundub justkui oleks see täiesti ilma raamita. Laiaulatuslikku vaatamiskogemust pakkuv monitor aitab teil suurendada oma tõhusust ja keskenduda erksavärvilisele pildile ilma mingisuguste piiranguteta. Nautige segamatut laivaadet ja seda ka mitme monitori kasutamisel pöörlevas režiimis.

IPS LED-laiekraantehnoloogia täpsete piltide ja värvide jaoks

IPS-kuvarid kasutavad täiustatud tehnoloogiat, mis tagab eriti laiad 178/178-kraadised vaatenurgad, võimaldades vaadata kuvarit peaaegu igast nurgast. Erinevalt tavalistest TN-paneelidest tagavad IPS-kuvarid märkimisväärselt selge ja erksate värvidega pildi, mistõttu on see ideaalne mitte ainult fotode, filmide ja veebi sirvimise jaoks, kuid ka professionaalsete rakenduste jaoks, mis vajavad kogu aeg täpseid värve ja püsivat heledust.

Meeldivalt sujuv mängukogemus tänu AMD FreeSync™-i tehnoloogiale

Mängides ei tohiks mäng kinni kiiluda, pilt ebaühtlane olla või kaadrid katkeda. Uue Philipsi monitoriga ei pea see nii olema. AMD FreeSync™-i tehnoloogia, sujuvalt kiire värskendamine ja eriti kiire reaktsiooniaeg tagavad sujuva artefaktideta toimimise peaaegu igal kaadrisagedusel.

1 ms (MPRT) kiire reaktsiooniaeg selge pildi ja sujuva mängukogemuse jaoks

MPRT (motion picture response time) (liikuva pildi reaktsiooniaeg) on intuitiivsem viis kirjeldada ekraani reaktsiooniaega. See viitab otseselt ajale, mis kulub hägusa müra asemel selge pildi kuvamisele. Philipsi mängurimonitor pakub 1 ms MPRT reaktsiooniaega, mis eemaldab liikumisest tingitud hägu ning tagab selgema ja täpsema pildi, muutes teie mängukogemuse paremaks. Parim valik põnevate ja liikumist täis mängude jaoks.

SmartImage mängurežiim on mänguhuviliste jaoks optimeeritud

Sellel uuel Philipsi mängude jaoks mõeldud ekraanil on OSD-kiirnupp, mis on mängurite jaoks peenhäälestatud, pakkudes teile arvukaid võimalusi. FPS-režiim (Esimeses isikus tulistamine) muudab mustad värvid mängudes paremaks, võimaldades teil näha pimedates alades musti objekte. Rallirežiim kohandab ekraani kiireima reaktsiooniaja, kõrge värviedastuse ja kujundite reguleerimise abil. RTS-režiimil (reaalaja strateegia) on spetsiaalne SmartFrame-režiim, mis võimaldab konkreetse piirkonna esile tõsta ning kohandada suurust ja kujundeid. Mängija 1 ja Mängija 2 abil saate salvestada oma personaalsed kohandatud seadistused eri mängude jaoks – see tagab mängimisel parima tulemuse.

Sisseehitatud stereokõlarid multimeediumisisu jaoks

Monitori on sisse ehitatud üks paar kvaliteetseid stereokõlareid. Sõltuvalt mudelist ja disainist võivad need olla nähtavalt ette suunatud või nähtamatult alla suunatud, üles või taha suunatud jne.


Tehnilised andmed

Diagonaal23.8 "
Eraldusvõime
1920 x 1080
Paneelitüüp
IPS
Eredus
300 cd/m²
Reageerimisaeg
1 ms
Kuvasuhe
16:9

Lisainfo:

KõlaridJah
KaasasPrzewód HDMI,  Przewód zasilający Dokumentacja użytkownika
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius150.00 mm
Kõrgus450.00 mm
Sügavus36 mm
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 2-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.