Philips

Philips 23.8" LCD Business Monitor

Tootekood:
243B1JH/00
  • Eraldusvõime: 1920 x 1080
  • Diagonaal: 23.8 "
  • Paneelitüüp: IPS
Hind
482.10 €
Kuumakse
14.06 € / kuumakse alates

USB-C võimaldab sülearvutit otse monitorilt laadida

Sellel Philipsi ekraanil on sisseehitatud USB-tüüpi C-dokkimisjaam koos toiteallikaga. Nutika ja paindliku toitehalduse abil saate oma ühilduvat* sülearvutit otse laadida. Selle õhuke, pööratav USB-C-pistik võimaldab hõlpsat ühe kaabliga dokkimist. Lihtsustage, ühendades kõik oma välisseadmed, nagu klaviatuur, hiir ja RJ-45 Etherneti kaabel monitori dokkimisjaamaga. Saate vaadata suure eraldusvõimega videot ja ülikiirelt andmeid edastada, samal ajal sülearvuti sisse lülitades ja uuesti laadides.

IPS-tehnoloogia täisvärvide ja laiade vaatenurkade jaoks

IPS-ekraanid kasutavad täiustatud tehnoloogiat, mis annab teile eriti laiad 178/178-kraadised vaatenurgad, võimaldades ekraani vaadata peaaegu iga nurga alt – isegi 90-kraadise pöörde režiimis! Erinevalt tavalistest TN-paneelidest pakuvad IPS-ekraanid teile märkimisväärselt teravaid ja erksate värvidega pilte, mistõttu on see ideaalne mitte ainult fotode, filmide ja veebisirvimise jaoks, vaid ka professionaalsete rakenduste jaoks, mis nõuavad alati värvide täpsust ja ühtlast heledust.

Logige turvaliselt sisse Windows Hello™-i hüpikakna veebikaameraga

Philipsi uuenduslik ja turvaline veebikaamera hüppab üles, kui seda vajate, ja torkab turvaliselt tagasi monitori, kui te seda ei kasuta. Veebikaamera on varustatud ka täiustatud anduritega Windows Hello™ näotuvastuse jaoks, mis logib teid mugavalt Windowsi seadmetesse vähem kui 2 sekundiga, 3 korda kiiremini kui parool.

PowerSensor säästab kuni 80% energiakulusid

PowerSensor on sisseehitatud 'inimeste andur', mis saadab ja võtab vastu kahjutuid infrapunasignaale, et teha kindlaks, kas kasutaja on kohal, ning seejärel vähendab automaatselt monitori heledust, kui kasutaja laua tagant eemaldub, vähendades energiakulusid kuni 80 protsenti ja pikendades monitori tööiga. elu

Valgussensor ideaalse heleduse ja minimaalse võimsusega

LightSensor kasutab nutikat andurit pildi heleduse reguleerimiseks vastavalt ruumi valgustingimustele, et saada täiuslik pilt minimaalse energiatarbimisega.


Tehnilised andmed

Diagonaal23.8 "
Eraldusvõime
1920 x 1080
Paneelitüüp
IPS
Eredus
250 cd/m²
Reageerimisaeg
4 ms
Kuvasuhe
16:9

Lisainfo:

KõlaridJah
KaasasMonitor z podstawą Przewód HDMI Przewód DP Przewód USB do C/A w kształcie litery Y Przewód wyjścia napięcia prądu stałego Przewód zasilania Dokumentacja użytkownika
Vertikaalasend
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius195.00 mm
Kõrgus462.00 mm
Sügavus51 mm
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.