Philips

Philips 23.8" LCD Monitor

Tootekood:
242B1H/00
  • Eraldusvõime: 1920 x 1080
  • Diagonaal: 23.8 "
  • Paneelitüüp: IPS
  • Kaadrisagedus: 75 Hz
Hind
246.90 €
Kuumakse
7.20 € / kuumakse alates

PowerSensor säästab kuni 70% energiakuludelt

PowerSensor on sisseehitatud „inimeste andur”, mis edastab ja võtab vastu ohutuid infrapunasignaale, et kindlaks teha, kas kasutaja on kohal, ning vähendab automaatselt monitori heledust, kui kasutaja lahkub laua tagant, vähendades energiakulusid kuni 70% ja pikendades monitori tööiga.

LightSensor tagab täiusliku heleduse minimaalse energiakuluga

LightSensor tagab täiusliku pildi minimaalse energiakuluga, kasutades pildi ereduse kohandamiseks ruumi valgusolusid tajuvat nutikat andurit.

IPS tehnoloogia, et värvid oleksid rikkalikud ja vaatamisnurgad suured

IPS-kuvarid kasutavad täiustatud tehnoloogiat, mis tagab eriti laiad 178/178-kraadised vaatenurgad, võimaldades vaadata kuvarit peaaegu igast nurgast - isegi 90 kraadi pöörlevas režiimis! Erinevalt tavalistest TN-paneelidest tagavad IPS-kuvarid märkimisväärselt selge ja erksate värvidega pildi, mistõttu on see ideaalne mitte ainult fotode, filmide ja veebi sirvimise jaoks, kuid ka professionaalsete rakenduste jaoks, mis vajavad kogu aeg täpseid värve ja püsivat heledust.

Tehnoloogiaga SmartImage saab pildisätteid hõlpsalt optimeerida

SmartImage on Philipsi ainulaadne juhtiv tehnoloogia, mis analüüsib ekraanile kuvatavat sisu ja tagab optimaalse ekraanipildi. Selle kasutajasõbraliku liidese abil saate valida kasutatava rakenduse jaoks mitu režiimi, nt kontori-, foto-, filmi-, mängu-, ökorežiim jne. Tehtud valiku põhjal optimeerib SmartImage parima ekraanipildi tagamiseks dünaamiliselt kontrastsust, värviküllastust ja piltide ning videote teravust. Ökorežiim võimaldab suurt energiasäästu. Seda kõike reaalajas ühe nupuvajutusega!

Meeldivalt sujuv tegevus tänu Adaptive-Synci tehnoloogiale

Mängides ei tohiks mäng kinni kiiluda, pilt ebaühtlane olla või kaadrid katkeda. Adaptive-Synci tehnoloogia, sujuvalt kiire värskendamine ja eriti kiire reaktsiooniaeg tagavad sujuva artefaktideta toimimise peaaegu igal kaadrisagedusel.

Windows Hello™ abil saate turvaliselt hüpikveebikaameraga sisse logida

Philipsi uuenduslik ja turvaline veebikaamera hüppab välja, kui seda vajate, ja läheb tagasi monitori sisse, kui te seda ei kasuta. Veebikaamera on varustatud ka täiustatud sensoritega Windows Hello™-i näotuvastuse jaoks, mis võimaldab mugavat sisselogimist teie Windowsi seadmetesse vähem kui kahe sekundiga – ehk kolm korda kiiremini kui parooli kasutades.

TÜV Eye Comfort aitab vähendada teie silmade väsimust

TÜV Rheinlandi Eye Comforti standardiga varustatud Philipsi ekraan aitab ennetada pikaajalise arvuti kasutamisega kaasnevat silmade väsimust. TÜV Eye Comforti sertifikaadiga Philipsi ekraan pakub võbeluseta ja peegeldusteta pilti, LowBlue režiimi, laia vaatenurka ja paremat pildikvaliteedi ekraani erinevates nurkades. Kõik see ja aluse ergonoomiline disain tagavad ideaalse vaatamiskogemuse. Kaitske oma silmi ja tõhustage oma tööd.


Tehnilised andmed

Diagonaal23.8 "
Eraldusvõime
1920 x 1080
Paneelitüüp
IPS
Eredus
250 cd/m²
Kaadrisagedus
75 Hz
Reageerimisaeg
4 ms
Kontrastsuse suhe
1000:1
Kuvasuhe
16:9

Ühenduvus:

HDMI ühendusedYes
DP ühendusedDisplayPort
DVI ühendused1x DVI
VGA ühendused
Yes

USB Ühilduvus:

USB 2.0USB-B x1, USB 3.2 x3

Lisainfo:

VESA kinnitus:100 x 100
Kõlarid:Jah
Kaasas:VGA cable, HDMI cable, DP cable, USB-A to B cable, Audio cable, Power cable
Kohendatav kõrgusYes; 15
Alla-Ülesse kallutamineOlemas
Vasakule-paremale pööratavusOlemas
Vertikaal- ja horisontaalasendi vahetusOlemas
Vaatenurk horisontaalne178
Vaatenurk vertikaalne178

Mõõtmed:

Laius200.00 mm
Kõrgus501 mm

Garantii

Tootjagarantii
2 years
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
20 tk
Tellimine esindusse 2-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.