Philips

Philips 27" 275V8LA Full HD Monitor Adaptive-Sync-iga

Tootekood:
275V8LA/00
  • Eraldusvõime: 2560 x 1440
  • Diagonaal: 27 "
  • Paneelitüüp: LCD
  • Kaadrisagedus: 75 Hz
Hind
174.10 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Erksad, selged pildid ilma ääristeta

Philipsi V-sarja laiekraanmonitor pakub ääristeta vaatamist, olles samas väga ökonoomne ja täis põhifunktsioone. Adaptive-Sync tagab sujuva pildi. Pimestuskaitse, LowBlue režiim ja värelusevaba disain on silmadele kerged.

VA-paneeliga monitor võimaldab nautida suurepärast pildikvaliteeti ja laia vaatenurka

Philipsi VA LED-monitor kasutab täiustatud mitme reguleerimisega vertikaalse pilditehnoloogiat, mis tagab ülikõrge staatilise kontrastsuse suhte, mille tulemuseks on väga elav ja ere pilt. See on ideaalne lahendus nii tavapäraste kontorirakenduste jaoks kui ka fotode, veebilehtede, filmide ja mängude kuvamiseks ning graafikamahukate rakenduste kasutamiseks. Optimeeritud pikslihaldustehnoloogia pakub lisaks äärmiselt laia vaatenurka 178/178 kraadi, mis annab suurepärase pildi selguse.

Äärmiselt selge pilt Quad HD eraldusvõimega 2560 x 1440 pikslit

Philipsi monitorid kuvavad kristallselgeid pilte Quad HD eraldusvõimega 2560 x 1440 või 2560 x 1080 pikslit. Kõrgeima pikslitihedusega kõrgeima kvaliteediga maatriks ning suure ribalaiusega ühendusstandardite tugi, nagu DisplayPort, HDMI ja DVI Dual Link, võimaldavad teil igale pildile ja igale graafikale elu sisse puhuda. See on ideaalne valik nõudlikele disaineritele, kes töötavad CAD/CAM-tarkvaraga, graafilistele disaineritele, kes kasutavad 3D-rakendusi, või finantsistidele, kes kasutavad igapäevaselt suuri arvutustabeleid.

SmartImage'i eelseadistused võimaldavad hõlpsat juurdepääsu optimeeritud pildiseadetele

SmartImage on uusim Philipsi eksklusiivne tehnoloogia, mis analüüsib ekraanil kuvatavat sisu ja tagab optimeeritud kuva jõudluse. See kasutajasõbralik liides võimaldab teil valida erinevaid režiime, nagu: kontor, fotod, filmid, mängud, säästud jne, mis sobivad teie kasutatava rakendusega. Selle valiku põhjal optimeerib SmartImage tehnoloogia dünaamiliselt fotode ja videote kontrasti, värviküllastust ja teravust, et tagada kuva parim jõudlus. Energiasäästurežiim säästab energiat. Ja seda kõike reaalajas ühe nupuvajutusega!

Sujuv ja vaevatu mängimine adaptiivse sünkroonimistehnoloogiaga

Mängimine ei tohiks nõuda teilt valikut ebaühtlase mängu ja katkiste raamide vahel. Tänu adaptiivsele sünkroonimistehnoloogiale saate nautida sujuvat, moonutusteta videot praktiliselt igasuguse kaadrisagedusega ja ülikiire reageerimisajaga.

Vähem silmade väsimust tänu virvendusvabale tehnoloogiale

Tänu sellele, kuidas LED-taustvalgustusega ekraanidel heledust reguleeritakse, märkavad mõned kasutajad oma ekraanidel värelust, mis põhjustab silmade väsitamist. Philipsi virvendusvaba tehnoloogia kasutab uut lahendust heleduse korrigeerimiseks ja virvenduse vähendamiseks, et tagada mugavam vaatamiskogemus.

LowBlue režiim võimaldab teil silmadele paremini töötada

Uuringud on näidanud, et nii nagu ultraviolettkiired võivad kahjustada teie nägemist, võivad LED-ekraanide kiirgavad lühikesed sinised kiired avaldada negatiivset mõju teie silmadele ja aja jooksul põhjustada nägemiskahjustusi.Philipsi poolt spetsiaalselt teie tervist ja heaolu silmas pidades välja töötatud LowBlue režiim vähendab nutika tarkvara abil kahjuliku sinise kiirguse emissiooni.

Sisseehitatud stereokõlarid multimeedia jaoks

Ekraanil on kaks sisseehitatud kvaliteetset stereokõlarit. Need võivad asuda ees, all, üleval, taga jne, olenevalt seadme mudelist ja disainist.

HDMI pakub universaalset digitaalset ühenduvust

HDMI-pistikuga seade on varustatud HDMI-liidese kaudu edastatava kvaliteetse signaali vastuvõtmiseks vajalike seadmetega. Ühe HDMI-kaabli abil saate edastada kvaliteetset digitaalset videot ja heli oma arvutist või suvalisest arvust audio-video allikatest (sh digiboksid, DVD-mängijad, AV-vastuvõtjad ja videokaamerad).

DisplayPorti ühendus pakub suurepärast visuaali

DisplayPort-pistik võimaldab luua digitaalse ühenduse arvuti ja monitori vahel ilma konversioonita. DVI-standardi pakutavatest suuremate võimalustega suudab see käsitleda kuni 15 meetri pikkusi kaableid ja andmeedastust kiirusega 10,8 Gb / s. Kiire jõudlus ja latentsuse puudumine tagab kiireima pildistamise ja kõrgeima värskendussageduse. Tänu sellele sobib DisplayPort-pistik suurepäraselt mitte ainult tavakasutuseks kontoris või kodus, vaid ka mängude mängimiseks, filmide vaatamiseks, pilditöötluseks jne. See tagab tänu erinevate adapterite kasutamisele ka koostöö teiste seadmetega.

Tehnilised andmed

Diagonaal27 "
Eraldusvõime
2560 x 1440
Paneelitüüp
LCD
Eredus
250 cd/m²
Kaadrisagedus
75 Hz
Reageerimisaeg
4 ms
Kontrastsus
4000:1
Kuvasuhe
16:9
AMD FreeSync
No

Ühenduvus:

HDMI ühendused2
DP ühendused1

Lisainfo:

Monitori nõgususSirge
VESA kinnitusOlemas
KõlaridJah
KaasasCables: HDMI cable, power cable User Documentation
Reguleeritav kõrgusNo
KallutamineOlemas
Pööratav
PUUDUB
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178
HDMI Version1.4

Mõõtmed:

Laius140 mm
Kõrgus450 mm
Sügavus53 mm

Garantii

Tootjagarantii
24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
22 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.