Samsung

Samsung Flip Pro 75" WM75B

Tootekood:
LH75WMBWLGCXEN
  • Eraldusvõime: 3840 x 2160
  • Diagonaal: 75 "
  • Kaadrisagedus: 60 Hz
Hind
2 337.60 €
Kuumakse
68.18 € / kuumakse alates

Lõputult võimalusi õppida

Flip Pro annab haridusasutustele tööriistad, millega õpetada ja õppida uutmoodi, kasutades teadmiste tõhusaks omandamiseks interaktiivseid vahendeid. Mitmekülgse ühilduvuse, nutika tarkvara ja intuitiivsete funktsioonidega Flip Pro on osa hariduse tulevikust.

Kiire ja koostöine

Flip Pro reageerib tipptasemel kiirusel (26 ms), sujuva puutetundlikkuse tagavad 2048 survepunkti, mis on ehitatud ekraani alla. Flip Pro'd saab interaktiivselt kasutada kuni 20 inimest.

Kirjuta ja joonista nii, nagu teeksid seda paberil

Flip Pro pliiatsi- ja pintslirežiimiga saab ideedest hetkega tegelikkus: kirjutamine on loomutruu, kustada saad sõrmeotsa või peopesaga. Kiirmenüü ja värvivalik aitavad loovusel lennata, lülitusnupuga saad muuta kasutajaliidest.

Mitmekülgne ühilduvus

Flip Pro'd saad ühendada eri viisidel, sealhulgas USB-, HDMI-, DP- ja OPS-pesaga. Haridustöötajad saavad ühendada mistahes seadme, et kuvada sisu suuremal ekraanil, ühenduda erinevate võrkude või teiste seadmetega LAN-pesa ja juhtmevaba peegeldamise abil.

Kolm-ühes USB-C

Kolm-ühes USB-C ühendus rikastab võimalusi, tagades ekraani peegeldamise, puutetundlikkuse ja välise seadme laadimise (max 65 W). Haridustöötaja saab luua ühenduse USB-C pesaga, mis aitab läbi viia interaktiivseid, kaasahaaravaid tunde.

AirPlay2

Flip Pro on seotud AirPlay 2-ga, mis aitab haridustöötajatel ja õpilastel esitleda sisu suurel ekraanil kaasahaaravalt ka suures ruumis. Juhtmevaba kahe ekraani lahendus kaasab kõiki õpilasi ning tagab, et keegi ei jääks olulisest informatsioonist ilma.

SmartView+

SmartView+ lubab samal ajal ühendada interaktiivse ekraaniga juhtmevabalt kuni 50 seadet, lisaks saab kasutada mitmikvaadet kuni neljal ekraanil. Juhtmevaba ekraanijagamise võimalust on hea kasutada nii suurematel kohtumistel kui ka digitaalsetes klassiruumides.

Nutikas disain

Flip Pro on loodud, arvestades haridusvaldkonna vajadusi. Tagaküljel oleva käepideme abil on ekraani lihtne liigutada*, esipaneel tagab kiire ligipääsu. Elegantne helehalli värvi ekraan sulandub mistahes ruumi.


Tehnilised andmed

Diagonaal75 "
Eraldusvõime
3840 x 2160
Eredus
350 cd/m²
Kaadrisagedus
60 Hz
Reageerimisaeg
6 ms
Kontrastsus
4000:1

Ühenduvus:

HDMI ühendused2

Lisainfo:

VESA kinnitus400 x 400
KõlaridPuuduvad
KaasasKabel zasilający Kabel USB do wysyłania danych (1 szt.) Rysik (2 szt., czarny) OPS Box Gwarancja/QSG
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius1724 mm
Kõrgus1026.3 mm
Sügavus89 mm
Suurus1724 x 1026.3 x 89

Garantii

Tootjagarantii
36 M
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
12 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.