Samsung

Samsung 32" Odyssey Neo G8 4K UHD 240Hz Quantum Matrix Monitor G85NB

Tootekood:
LS32BG850NPXEN
  • Eraldusvõime: 3840x2160
  • Diagonaal: 32 "
  • Paneelitüüp: VA
  • Kaadrisagedus: 240 Hz
Hind
1 041.40 €
Kuumakse
30.37 € / kuumakse alates

Quantum Matrix tehnoloogia

Võrreldamatu visuaalkogemuse saad tänu enneolematule Quantum Matrix tehnoloogiale ja Quantum Mini LED-ile, mis tagavad täiuslikuks eraldusvõimeks kontrollitud ereduse ja suurepärase kontrastsuse. Hämardustsoone on 1196, mis koos kõrgeima, 12-bitise mustaga loovad ainulaadse pildikvaliteedi.

Quantum HDR 2000

Saad võimaluse märgata iga pisiasja kogu hiilguses. 2000-nitine eredus ja 1 000 000:1 kontrastisuhe tagavad rikkalikud värvid ja sügavuse, nii et märkad kõike nii varjudes kui ka eredas päikesevalguses. Ray Tracingi mängudes saad konkurentsieelise, sest märkad vastaseid tänu nende endi peegeldustele.

UHD eraldusvõime ja 240 Hz värskendussagedus

Ükski monitor ei ole ligilähedanegi. 4K mängumonitoride kiireim, 240 Hz värskendussagedusega G85NB sai CES 2022 innovatsiooni auhinna Best of Innovation. Ekraan on võimekuse musternäide, sest selle kiirus, mitmekülgsus ja sügavus aitavad edu saavutada mistahes mängus.

AMD FreeSync Premium Pro

Mäng on suurema vaevata sujuv. AMD FreeSync Premium Pro kohanduv sünkroniseerimistehnoloogia hoiab ära ekraani värelemise ja tagab kiire reageerimise. Kaadrisageduse parandust peaaegu et ei ole, seega on iga kaader sujuv.

1000R kumerus

Usu, su süda hakkab kiiremini lööma, kui elavad stseenid su endasse haaravad. 1000R 32-tolline ülilai ekraan täidab kogu sinu vaatevälja ning võimaldab sul end asetada tegelaskuju kingadesse.

CoreSync põhivalgustus

Luba igal hetkel end endasse haarata. Põhivalgustus lisab eri värvidega sinu mängualale isikupära ning mäng jõuab arvutiekraanilt ka tuppa. CoreSync tehnoloogia sobitab mängu värvid ekraani ümbritsevaga, nii et tegelikkuse ja fantaasia piirid kaovad.

Matt ekraan

Keskendu vaid olulisele. Matt ekraan neelab, mitte ei peegelda nii loomulikku kui ka kunstlikku valgust, nii et saad ka keerulisemates oludes hoida tähelepanu sellel, mis on võitmiseks vajalik.

Auto Source Switch+

Lülita sisse ja mängi! Auto Source Switch+ abil tuvastab ekraan seadmed sisselülitamise hetkel ning kuvab õiget signaali. Nii ei pea sa monitori seadetest õiget sisendit otsima.

Ergonoomiline alus

Leia võidupositsioon. Pööra, kalluta ja reguleeri monitori nii, et oled võiduks valmis. Ekraan ühildub VESA-standardalustega, nii et saad ekraani sättida just nii, nagu vaja. Pesadele on lihtne ligi pääseda, nii et lemmikseadmete ühendamine ei ole mingi vaev.


Tehnilised andmed

Diagonaal32 "
Eraldusvõime
3840x2160
Paneelitüüp
VA
Eredus
350 cd/m²
Kaadrisagedus
240 Hz
Reageerimisaeg
1 ms
Kuvasuhe
16:9

Ühenduvus:

HDMI ühendused2
DP ühendused1
Kõrvaklapipesa1x 3.5mm kõrvaklapi pesa

Lisainfo:

VESA kinnitusOlemas
ToiteplokkVäline
Reguleeritav kõrgusYes
KallutamineOlemas
Pööratav
Olemas
Vertikaalasend
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178
TootjakodulehtAva link

Mõõtmed:

Laius23.6 mm
Kõrgus53 mm
Sügavus311.1 mm

Garantii

Tootjagarantii
24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
9 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.