Samsung

Samsung 27" ViewFinity S9 S90PC

Tootekood:
LS27C902PAUXDU
  • Eraldusvõime: 5120 x 2880
  • Diagonaal: 27 "
  • Paneelitüüp: IPS
  • Kaadrisagedus: 60 Hz
Hind
1 676.90 €
Kuumakse
48.91 € / kuumakse alates

5K eraldusvõime

5K eraldusvõime pakub rohkem piksleid kui 4K, pakkudes teile suuremat lõuendit 218 PPI-ga uskumatute detailide jaoks. Valik 99% DCI-P3 pakub värviküllastust, et teie ideid ellu viia, samas kui tehases määratud värvitäpsus (ΔE < 2) tagab peaaegu tõepärase värviesituse kohe karbist välja võttes.

Matt ekraan

Töötamise ajal hoolitsege oma silmade eest. Matt ekraan (Matte Display) vähendab valguse peegeldust, ilma et see häiriks teie nägemist. Intelligentne silmahooldus optimeerib automaatselt heledust, vähendab sinist valgust ja minimeerib ekraani virvendust, et saaksite keskenduda olulisele.

Nutikas kalibreerimine

ViewFinity S9 ekraaniga saate nautida erksaid ja säravaid värve. Nutika kalibreerimise ja nutitelefoni abil saate ekraani hõlpsalt isikupärastada ainulaadsete kogemuste saamiseks. Valige DCI-P3 või sRGB värviruumi vahel ning reguleerige värvitemperatuuri, heledust ja "gamma" sätteid ilma täiendavate tööriistade või keerukate protsessideta.

Thunderbolt 4 ja DP port

5K ekraan, mis ühendub teie lemmik Windowsi ja Maci seadmetega DisplayPorti ja Thunderbolt 4 ühenduvusega. Thunderbolt 4 ühilduvus tähendab, et saate andmeid edastada suure usaldusväärsusega.

SlimFit 4K kaamera

Jäädvustad head küljed. Sisseehitatud SlimFit kaamera 4K eraldusvõime toob teie videokõnedesse kristallselguse – ja sisu kõrge eraldusvõimega salvestamine muudab teie igapäevase töö lihtsaks.

Apple AirPlay

Mõnikord ei piisa ühest ekraanist. Apple AirPlay võimaldab teil ekraane peegeldada või laiendada, et saaksite teha rohkem. Juhtmeta topeltmonitorid muudavad töö lihtsamaks, ilma et oleks vaja rohkem pistikuid.

Smart TV rakendused

Niipea kui olete oma töö lõpetanud, saate üle minna meelelahutusele. Sisseehitatud nutitelerirakendustes on tänapäeva populaarseim voogesitussisu, mis on hõlpsasti juurdepääsetav ühel ekraanil.


Tehnilised andmed

Diagonaal27 "
Eraldusvõime
5120 x 2880
Paneelitüüp
IPS
Eredus
600 cd/m²
Kaadrisagedus
60 Hz
Reageerimisaeg
5 ms
Kuvasuhe
16:9

Lisainfo:

KõlaridJah
KaasasPower cord (1.5m) Thunderbolt 4 cable Remote Camera Pogo Gender
Vertikaalasend
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius611.4 mm
Kõrgus364.1; 530.7 mm
Sügavus27.1 mm

Garantii

Tootjagarantii
3 years on-site
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
30 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.