Samsung

Samsung 27" QHD Monitor

Tootekood:
LS27A600UUUXEN
  • Eraldusvõime: 2560 x 1440
  • Diagonaal: 27 "
  • Paneelitüüp: IPS
  • Kaadrisagedus: 75 Hz
Hind
253.50 €
Kuumakse
7.39 € / kuumakse alates

QHD

Kogemusdetailid, mida varem pole nähtud. Nautige oma lemmikfilmi vaadates või uusima projektiga töötades uut täpsustaset. Kuni 1,7 korda suurem pikslitihedus kui Full HD eraldusvõime. QHD annab teile rohkem ruumi multitegumtööks või ilusate videote ja piltide tegemiseks.

Vaade mis tahes nurga alt

Monitoril on IPS-paneel, mis tagab kristallselge värvikvaliteedi ja laia 178° vaatenurga. Iga kasutaja võib oodata suurepärast visuaalset kogemust mis tahes nurga alt, erksate ja kargete värvidega ilma hägususeta.

NAUTIGE MILJARDIT VÄRVI

Kuvatud ühe miljardi värviga saate nautida hämmastava värvitäpsuse ja detailidega pilte. Lisaks laiendab HDR10 värvitoonide valikut, muutes eredad värvid veelgi heledamaks ja mustad sügavamaks. Iga kaader on vapustav ja kogete seda nii, nagu looja kavatses.

VAID ÜKS KAABEL

Lihtne viis oma töölaua korrashoidmiseks. Samsungi monitoril on USB-C port, mis võimaldab teil ühe kaabliga üheaegselt andmeid edastada ja 90 W sülearvutit laadida. Samuti saate arvutiga ühenduse luua traadita kohtvõrgu kaudu.

75 Hz värskendussagedus

Monitor reageerib koheselt igale teie käsule, suurendades tootlikkust mis tahes rakenduses. Samal ajal kuvatakse filmide ja mängude dünaamiliste tegevusstseenide ajal pilte ülimalt sujuvalt, nii et te ei jäta kahe silma vahele ühtegi detaili, mis võiks teie võidu otsustada.

Sujuv tegevus

AMD FreeSynci tehnoloogia parandab mängukogemust ja reageerimisvõimet, sünkroonides kaadrisageduse ekraani värskendussagedusega. Selle tulemusena ei kogele dünaamilised stseenid ega koge pildi rebenemist.

PÜÜGI JA MÄNGI

Monitoril on automaatne allikatuvastus, nii et te ei pea uue seadme ühendamisel midagi seadistama.

MODERNNE STIIL JA MUGAVUS

Optimaalse mugavuse tagamiseks asetage monitor nii, nagu teil on kõige mugavam. Õhukese raami konstruktsioon võimaldab kahte või enamat monitori kokku virnastada, lisaks on sellel kalde- ja pöördeseaded, mis võimaldavad monitori paigaldada igasse keskkonda. Õhuke metallist alus võtab teie laual vähe ruumi.

TUV-sertifikaadiga monitor

Monitor kohandab heledust ja värvitemperatuuri automaatselt vastavalt teie töökeskkonnale. Eye Saver režiim vähendab võrkkestale kahjuliku sinise valguse emissiooni ning Flicker Free tehnoloogia vähendab virvendust. Saate monitori kauem kasutada, ilma pisarate või silmade põletamiseta.

Tehnilised andmed

Diagonaal27 "
Eraldusvõime
2560 x 1440
Paneelitüüp
IPS
Eredus
300 cd/m²
Kaadrisagedus
75 Hz
Reageerimisaeg
5 ms
Kontrastsus
1000:1
Kuvasuhe
16:9
AMD FreeSync
Yes

Ühenduvus:

HDMI ühendused1x HDMI
DP ühendused1
Kõrvaklapipesa1x 3.5mm kõrvaklapi pesa

USB Ühilduvus:

USB 2.03x USB 3.0
Type-C90W

Lisainfo:

Monitori nõgususSirge
VESA kinnitusOlemas
KõlaridPuuduvad
KaasasKabel HDMI Instrukcja obsługi Płyta instalacyjna
Reguleeritav kõrgusYes; 12
KallutamineOlemas
Pööratav
Olemas
Vertikaalasend
Olemas
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178
HDMI Version1.4
TootjakodulehtAva link

Mõõtmed:

Laius615.5 mm
Kõrgus368.2 mm
Sügavus42.7 mm

Garantii

Tootjagarantii
36 month(s)

Toote saadavus

Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
2 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
27 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.