Uperfect Portable Monitor UStation Delta 15,6" 1920x1080 60Hz

Uperfect
Tootekood: M156E15
  • Diagonaal: 16 "
Hind
420.40 €
Kuumakse
12.26 € / kuumakse alates

Uperfect UStation Delta 15.6" 1920x1080 60Hz kaasaskantav monitor

Uperfect Delta on loodud maksimaalse funktsionaalsuse ja mugavuse tagamiseks. 15.6" diagonaaliga ja Full HD (1920 x 1080) resolutsiooniga pakub iga ekraan selget ja detailset pilti. See võimaldab tõhusalt hallata mitmeid ülesandeid samal ajal, suurendades tootlikkust ja mugavust. Delta mitme ekraani funktsioon võimaldab laiendada oma tööruumi või kokku voltida ekraanid, et mugavalt jagada sisu kolleegidega.

Ergonoomiline ja mitmekülgne disain

Uperfect Delta kasutab kaht ekraani, mille asendit saab reguleerida, et vähendada silmade ja kaela ebamugavust ning väsimust. Kokkuvolditav disain võimaldab ekraanide paigutamist erinevatesse nurkadesse, mis on ideaalne esitlusteks, veebikohtumisteks või mitme ülesande samaaegseks täitmiseks. Kaks ekraani saavad töötada koos või iseseisvalt, võimaldades paindlikumat ja tõhusamat tööruumi kasutamist. See võimaldab teil täielikult keskenduda oma tööle, minimeerides aega, mida kulutate kerimisele ja akende vahel vahetamisele.

Ületamatu pildikvaliteet

IPS monitorid pakuvad laia vaatamisnurka kuni 178°, mis tähendab, et pilt jääb selgeks ja värvikaks, isegi kui vaatate ekraani nurga alt. Elavad värvid, tänu 100% sRGB värvigamuti katvusele, muudavad iga detaili nähtavaks. 1,000:1 kontrastsussuhe ja 300 cd/m² heledus tagavad selge ja terava pildi, sõltumata valgustingimustest. HDR tehnoloogia parandab veelgi värvide reprodutseerimist, mis on ideaalne nõudlike ülesannete, nagu video- ja fototöötlus, jaoks.

Lihtne ühenduvus ja ühilduvus

Delta monitor on varustatud 2 USB-C pordiga (heli ja video) ja 2 mini HDMI pordiga, võimaldades sellel ühendada erinevaid seadmeid ilma draiverite installimiseta. See töötab suurepäraselt sülearvutite, arvutite, tahvelarvutite, nutitelefonide, Playstationi, Xboxi, Nintendo Switchi ja SteamDeckiga. Monitor on ühilduv Windowsi, Maci, Chrome'i, iOS-i ja Androidi operatsioonisüsteemidega ning võimalus ühendada korraga 2 seadet monitoridega tähendab, et saate töötada iseseisvatel ekraanidel, et suurendada tõhusust ja paindlikkust oma töös.

Loovatele loojatele

Uperfect Delta on ideaalne disaineritele ja professionaalidele, kes vajavad rohkem ekraanipinda. Kaks ekraani suurendavad teie tööruumi, võimaldades tõhusamalt hallata ülesandeid, video redigeerimist, CAD disaini ja andmeanalüüsi. Loovtöös võimaldab lisapind paremat tegevuste organiseerimist, mis toob kaasa suurema tootlikkuse ja loovuse.

Silmade kaitse ja sisseehitatud kõlarid

Uperfect Delta pakub Ucare tehnoloogiat, mis vähendab sinise valguse kiirgust enam kui 80%, vähendades silmade väsimust. Vilkumisevaba disain muudab monitori silmadele ohutuks isegi pikaajalise kasutamise korral. Sisseehitatud 1W kõlarid pakuvad 3D ruumilist heliallikat, pakkudes kaasahaaravat helikogemust, mis on ideaalne filmide vaatamiseks, mängimiseks ja veebikohtumiste läbiviimiseks.

Komplektis

kaasaskantav monitorUSB-C kuni USB-C kaabel x2mini HDMI kuni HDMI kaabel x2toiteadapterkasutaja käsiraamat

 

 

TootjaUperfect
mudelDelta
Ekraani diagonaal15.6"
Uuendussagedus60 Hz
Reageerimisaeg16 ms
Resolutsioon1920 x 1080 (FHD)
Ekraani kuvasuhe16:9
Vaatamisnurk178°
Ekraani tüüpIPS
Kontrastsussuhe1000:1
Heledus300 cd/m²
Värvigamuti100% sRGB
Värvisügavus16.7M(8bit)
Puuteekraanei
Sisseehitatud laaditav akuei
Gravitatsioonisensorei
HDRjah
FreeSyncei
Materjalalumiinium
Sisseehitatud kõlaridjah, 2*8Ω 1W
Vesa kinnitamiseksjah, 75*75mm@M4*4mm
Juhtnupudei
Seista kinnitamiseksjah
Nominaalne võimsus10 W
Mõõtmed358 × 220 × 22 mm
Kaal1.71 kg
Liidesx2 USB-C (heli ja video), x2 mini HDMI (heli ja video)

Tehnilised andmed

Diagonaal16 "
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
8 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.