Uperfect Portable Monitor USteam E6 Pro 18,5" 1920x1080 120Hz

Uperfect
Tootekood: M185E06
  • Diagonaal: 18.5 "
Hind
316.30 €
Kuumakse
9.23 € / kuumakse alates

Uperfect USteam E6 Pro 18.5" 1920x1080 120Hz kaasaskantav monitor

Mängimine pole kunagi olnud nii lõbus. Uperfect monitor, mille eraldusvõime on 1920x1080, on loodud spetsiaalselt rollimängude, laskurite, strateegiamängude, võidusõidumängude jne armastajatele. Lisaks täiustab puutetundlik ekraan kasutajakogemust, samas kui HDR tehnoloogia võimaldab realistlike ja sügavate värvide kuvamist. Monitor ühendab tipptasemel tehnoloogiad, et pakkuda erakordset pildikvaliteeti ja interaktiivsust, mis rahuldab isegi kõige nõudlikumate mängijate vajadusi.

Ükski pilt pole kunagi nii sujuv ja kvaliteetne

120 Hz värskendussagedus tagab sujuvad pildid, mis on kriitilise tähtsusega dünaamiliste stseenide jaoks mängudes. Iga tegelase liikumine ja animatsioon kuvatakse ilma viivitusteta, võimaldades sul täielikult mängu sisse elada. Omakorda tagab 1920x1080 eraldusvõime teravad ja detailirohked pildid, mis on hädavajalikud täielikuks mängurõõmuks.

Alati ühtlane pilt

FreeSync funktsioon on mängijatele hindamatu tehnoloogia, mis takistab ekraani rebimist ja tagab ekraani järjepidevuse iga sekundi jooksul. See sünkroniseerib tõhusalt monitori värskendussageduse graafikakaardiga, mis elimineerib viivitused ja pildi rebimise. See muudab iga mängu realistlikumaks ja kaasahaaravamaks, ning saad nautida sujuvat liikumist ilma katkestusteta.

Puutekontroll

10-punktilise puuteekraaniga UPERFECT monitor pakub äärmist täpsust ja kasutusmugavust. Ekraan on ideaalne mõistatus- ja strateegiamängude jaoks ning intuitiivne puutekontroll muudab kasutamise loomulikuks ja mugavaks. Seega ei pea sa seda hiirega ühendama. See muudab monitori sobivaks mitte ainult meelelahutuseks, vaid ka muude ülesannete täitmiseks.

VESA kinnitamine ja reguleeritavus

UPERFECT monitor on varustatud 4 auguga VESA kinnitamiseks (75x75mm), nii et saad selle paigutada sinna, kuhu soovid, mis suurendab selle kasutamise paindlikkust. See lahendus säästab laua pinda, mis on eriti oluline väikestes ruumides. Omakorda toetab sisseehitatud alus stabiilselt monitori igasugusel siledal pinnal, võimaldades sul vabalt reguleerida vaatamisnurka.

Ühildub erinevate seadmetega

Monitor on äärmiselt mitmekülgne ja ühilduv laia seadmete valikuga. Seda saab hõlpsasti ühendada konsoolidega nagu PS4, PS5, Switch ja Xbox, võimaldades sul nautida oma lemmikmänge suurel, kvaliteetsel ekraanil. Samuti saad Uperfect USteam E6 Pro ühendada Bluetoothi kaudu kõrvaklappide, hiire või klaviatuuriga.

Viimistletud igas detailis

Sisseehitatud kahekordsed 2-vatise stereo kõlarid pakuvad kaasahaaravat stereoheli. Samuti saad ühendada välist kõlarit 3.5mm audio sisendi kaudu, et saada veelgi paremat helikogemust. Lisaks vähendab Ucare tehnoloogia sinise valguse emissioone rohkem kui 80%, mis on oluline silmade kaitsmiseks. Ja sa ei pea muretsema vilkuvate piltide pärast - kasuta USteam E6 Pro nii palju kui soovid ilma ebamugavuste või väsimuseta.

Komplektis

kaasaskantav monitormini HDMI - HDMI kaabelUSB-C - USB-C kaabel x2toiteadapterkasutusjuhend

 

 

TootjaUperfect
mudelUSteam E6 Pro
Värskendussagedus120 Hz
Reageerimisaeg16 ms
Ekraani diagonaal18.5"
Eraldusvõime1920 x 1080 (FHD)
Ekraani kuvasuhe16:9
Vaatenurk178°
Ekraani tüüpIPS
Kontrastsus1000:1
Heledus300 cd/m²
Värvigamma100% sRGB
Värvide sügavus16.7M(8bit)
Puutetundlik ekraanjah
Sisseehitatud akuei
Gravitatsioonisensorei
HDRjah
FreeSyncjah
Materjalalumiinium
Sisseehitatud kõlaridjah, 2*8Ω 1W
Vesa kinnitatavjah, 75*75mm@M4*4mm
Kontrollidei
Aluse kinnitaminejah
Nominaalne võimsus14 W
Mõõtmed252 × 425 × 12 mm
Kaal1.09 kg
Liidesx2 USB-C (heli ja video), mini HDMI (heli ja video), 3.5mm audio

Tehnilised andmed

Diagonaal18.5 "
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
14 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.