AnyCubic ABS-Like Resin Pro 2 (Black)

AnyCubic
Tootekood: SABP2BK-102A

AnyCubic ABS-Like Resin 2 Pro (Must)

AnyCubic ABS-Like Resin Pro 2 uus koostis pakub erakordset tõmbetugevust ja paindlikkust, suurendades purunemise pikendust rohkem kui 100% võrreldes eelmise versiooniga. Need tulemused teevad sellest ideaalse materjali kõrge tugevusega komponentide, näiteks struktuuriliste elementide, tööstuslike prototüüpide ja isegi liitmike printimiseks. Vaik eristub ka oma kõrge vastupidavuse, värvi küllastuse ja madala lõhna poolest, muutes selle mugavaks töötamiseks isegi halvasti ventileeritud ruumides.

Suurenenud vastupidavus

ABS-Like Resin Pro 2-l on suurenenud painutusresistentsus, muutes selle pragunemise ja mehaaniliste kahjustuste suhtes vastupidavamaks. Samuti on seda lihtne töödelda, võimaldades täpset keerukate mudelite ja detailide vormimist.

Kõrge täpsus ja minimaalne kokkutõmbumine

Tänu vähendatud kokkutõmbumisele tagab vaik kõrge täpsuse ja säilitab teravad detailid printimise ajal. Modelleerimise kokkutõmbumine on palju madalam kui teiste vaikude puhul, minimeerides moonutuste riski.

Laialdane ühilduvus

Vaik on ühilduv laia valiku 3D-printeritega, mis töötavad UV lainepikkuste vahemikus 365 kuni 405 nm. See muudab selle hõlpsaks integreerimiseks enamikku turul olevatesse DLP ja LCD printeritesse. AnyCubic 2 Pro on ka kasutajasõbralik ja keskkonnasõbralik - see tagab mugava töökeskkonna, kuna ei eralda intensiivset lõhna.

Kõrge voolavus ja madalam viskoossus

Vaigu madal viskoossus toob kaasa lühemad kõvenemisaegade ja muudab mudelite vormimise lihtsamaks, edendades kiiremat ja tõhusamat printimisprotsessi. Paranenud adhesioon printimisplatvormile vähendab tõhusalt printimisvigade riski. Nautige suuremat täpsust ja veelgi paremat tootlikkust oma töös AnyCubicuga!

TootjaAnyCubic
Mudel2Pro
VärvMust
UV lainepikkus:365-405 nm
Tihedus:1.05-1.25 g/cm³
Viskoossus:300-400 cPimPa-s
Kõvadus:82-84D
Tõmbetugevus:35-40 MPa
Pikendamine purunemisel:35-40%
Kokkutõmbumise vormitavus:4.3-5.6%
Painutustugevus:35-40 MPa
Painutustegur:1400-1800 MPa
Soojusresistentsuse temperatuur:60-65°C
Vaigu pesemine:Alkohol
Rikkumise aeg:1.5 aastat
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.