AnyCubic ABS-Like Resin V2 (Black)

AnyCubic
Tootekood: SAB2BK-101D
Hind
29.80 €

ABS vaik AnyCubic V2 (Must).

AnyCubic V2 on ainulaadne veekindel ABS vaik, mis ühendab endas kõrge tugevuse ja paindlikkuse. See muudab selle ideaalseks rakendusteks, mis nõuavad löögitakistust ja pidevat kasutamist. See tagab kõrge täpsusega printimise ja ei erita intensiivset lõhna, mis garanteerib mugava töökeskkonna.

Suurepärane vastupidavus ja jõudlus

Arendatud vaikude koostis tagab suurepärase painutusjõu, muutes selle traditsioonilistest vaikuudest vastupidavamaks pragunemisele ja kahjustustele. Samuti on seda lihtne töödelda, võimaldades detailide ja keerukate mudelite täpset vormimist. Veelgi enam, materjali kõrge vastupidavus võimaldab seda puuritavaks ja keermestatavaks valmis mudelites, muutes selle ideaalseks struktuursete osade, tööriistade ja muude kõrge jõudlusega esemete printimiseks.

Kõrge ühilduvus ja kasutusmugavus

Vaik on ühilduv laia valiku LCD 3D printeritega, muutes selle lihtsaks integreerimiseks ja kasutamiseks erinevates printimiskeskkondades. Selle kasutusmugavus muudab selle sobivaks nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele. Tänu vähendatud kokkutõmbumisele võimaldab AnyCubic V2 kõrget vormimise täpsust ja teravaid detaile, mis on hädavajalikud täpsete komponentide ja prototüüpide tootmiseks.

Madala viskoossusega

Vaigu madal viskoossus tähendab paremat voolavust ja kiiremaid kõvenemisaegu. See omakorda lihtsustab mudelite puhastamist, võimaldades mitmesuguseid puhastusmeetodeid, sealhulgas veepõhiseid, masin- ja ultrahelipuhastust. Valmis mudel eristub seega siledast, mitte kleepuvast pinnast, mis oluliselt lihtsustab selle lõppviimistlust.

TootjaAnyCubic
mudelV2
VärvMust
UV lainepikkus:365-405 nm
Tihendus:1.1-1.2 g/cm³
Viskoossus:180-200 cP/mPa-s
Kõvadus:80-85D
Tõmbetugevus:35-45 MPa
Venitus murdumisel:30-40%
Kokkutõmbumine:4.3-5.6%
Painutustugevus:40-50 MPa
Painutuse elast modulus:1000-1200 MPa
Soojuskindluse temperatuur:60-65°C
Vaigu puhastamine:vesi/alkohol
Riiulieluiga:1.5 aastat
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
18 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.