AnyCubic ABS-Like Resin V2 (Grey)

AnyCubic
Tootekood: SAB2GY-101D
Hind
29.80 €

ABS vaik AnyCubic V2 (Hall)

AnyCubic V2 on ainulaadne veekindel ABS vaik, mis ühendab endas kõrge tugevuse ja paindlikkuse. See teeb selle ideaalseks rakendustes, kus on vajalik löögitakistus ja pidev kasutamine. See tagab kõrge täpsusega printimise ega erita intensiivset lõhna, mis garanteerib mugava töökeskkonna.

Suurepärane vastupidavus ja jõudlus

Arendatud vaikude koostis tagab suurepärase painutusjõu, muutes selle traditsioonilistest vaikudest rohkem pragunemisele ja kahjustustele vastupidavaks. Samuti on seda lihtne töödelda, võimaldades detailide ja keerukate mudelite täpset vormimist. Veelgi enam, materjali kõrge vastupidavus võimaldab seda puurida ja keermestada valminud mudelitesse, muutes selle ideaalseks struktuursete osade, tööriistade ja muude kõrge jõudlusega esemete printimiseks.

Suurepärane ühilduvus ja kasutusmugavus

Vaik on ühilduv laia valiku LCD 3D printeritega, muutes selle lihtsaks integreerimiseks ja kasutamiseks erinevates printimiskeskkondades. Selle kasutusmugavus muudab selle sobivaks nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele. Tänu vähendatud kokkutõmbumisele võimaldab AnyCubic V2 kõrget vormimistäpsust ja teravaid detaile, mis on hädavajalik täpsete komponentide ja prototüüpide tootmiseks.

Madala viskoossusega

Vaigu madal viskoossus tähendab paremat voolavust ja kiiremaid kõvenemisaegu. See omakorda muudab mudelite puhastamise lihtsamaks, võimaldades mitmesuguseid puhastusmeetodeid, sealhulgas veepõhiseid, masin- ja ultraheli. Valminud mudel eristub seega siledast, mitte-kleepuvast pinnast, mis lihtsustab oluliselt selle lõppviimistlust.

 

TootjaAnyCubic
mudelV2
VärvHall
UV lainepikkus:365-405 nm
Tihedus:1.1-1.2 g/cm³
Viskoossus:180-200 cP/mPa-s
Kõvadus:80-85D
Tõmbetugevus:35-45 MPa
Pikenemine purunemisel:30-40%
Kokku tõmbumine:4.3-5.6%
Painutusjõud:40-50 MPa
Painutusmoduli elastsus:1000-1200 MPa
Soojuskindluse temperatuur:60-65°C
Vaigu puhastamine:vesi/alkohol
Kõlblikkusaeg:1.5 aastat
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
27 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.