AnyCubic DLP Craftsman Resin (White)

AnyCubic
Tootekood: SDHLWH-104C
Hind
25.35 €

AnyCubic Craftsman DLP vaik (valge).

Kogenud loojad teavad hästi, et mitte ainult 3D-printeri parameetrid ei ole olulised, vaid ka materjal, mida mudelite loomiseks kasutatakse. AnyCubic Craftsman vaik on loodud DLP-printeri kasutajatele, kes vajavad detailides erilist täpsust. See on ideaalne valik professionaalidele, kes otsivad pikaajalise vastupidavuse ja kõrge printimiskvaliteediga materjale. See sobib suurepäraselt peente komponentide, kogumisfiguuride ja täpsete tehniliste prototüüpide tootmiseks. Vaik eristub pikendatud elueaga kuni 1,5 aastat. See on märkimisväärne paranemine võrreldes teiste turul olevate vaikkudega, mille eluiga on tavaliselt umbes aasta.

Innovatiivne koostis Nano-keraamikaga

AnyCubic Craftsman parandab lõpptulemuse kvaliteeti. See sisaldab fotosensitiivset vaik nano-keraamika lisandiga, mis tagab parema valguse hajumise materjali sees. Vaik eristub ka madalama kokkutõmbumisega - selle tulemus on 3,7% võrreldes 7,1%-ga teiste toodete puhul. Kõik see tõlgendub paremasse täpsusesse ja sujuvusse prinditud osade puhul. Teie mudelid võivad olla detailsemad kui kunagi varem!

Kiirus ja madal kokkutõmbumine

Tänu täiustatud valemile võib Craftsman vaikude esimene valguse kokkupuude võtta vaid 35 sekundit. See on suurepärane tulemus võrreldes populaarsete vaikkudega, mis vajavad 60 sekundit. Järgmised kihid kõvastuvad vaid 2 sekundit kihiga. See printimiskiirus säästab teie aega ja võimaldab teil nautida suuremat tootlikkust.

TootjaAnyCubic
mudelCraftsman
VärvValge
UV lainepikkus:365-405 nm
Tihedus:1.15-1.20 g/cm³
Viskoossus:150-250 cP 25°C juures
Pinna kõvadus:82 HD
Tõmbetugevus:35-50 MPa
Pikenemine murdumisel:8%-12%
Kokkutõmbumine vormimisel:3.72%-4.2%
Kõverustugevus:50-70 MPa
Kõverustugevuse moodul:1,200-1,600 MPa
Eluiga1,5 aastat
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
28 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.