AnyCubic Kobra 2 Max 3D Printer

AnyCubic
Tootekood: K2MD0BK-Y-O
Hind
438.90 €
Kuumakse
12.80 € / kuumakse alates

AnyCubic Kobra 2 Max 3D Printer

Kobra 2 Max on võimas ja kasutajasõbralik 3D-printer, mille maksimaalne printimiskiirus on 500 mm/s ja suurus võimaldab luua suuri mudeleid kuni umbes 88 liitrit. See toetab automaatset tasandamist ja on väga lihtne kasutada. Selle töö hõlbustab sisseehitatud puutetundlik ekraan ja spetsiaalne rakendus.

Veelgi kiirem printimine

Ärge oodake liiga kaua, et print valmis saaks. Kobra 2 Max pakub kiirendust kuni 10 000 mm/s2 ja eristub standardse printimiskiirusena 300 mm/s ning maksimaalse kiirusena 500 mm/s. See tähendab, et teie mudeli printimiseks ei kulu liiga palju aega!

Võimas protsessor

Sisseehitatud Cortex-A7 1.2 GHz protsessor, mis eristub kõrge jõudluse ja võimsa arvutusvõimega, vastutab printeri usaldusväärse töö eest. Tänu sellele reageerib seade käskudele koheselt ja tagab täpse mootori juhtimise. Kõik see tõlgendub muljetavaldavaks printimiskiirus ja täpsus.

Parandatud disain

Cobra 2 Max on varustatud ekstruderiga, mis asub otse prindipea kohal. Samuti kasutatakse 2 mootori ja 2 Z-telge. Selle tulemusena on see ideaalselt optimeeritud filamendi ekstrudeerimiseks, võimaldades sellel kiiresti lahustuda ja jahtuda. Kõik see tõlgendub sujuvaks printimiseks isegi kõige täpsemate mudelite puhul - ilma nähtavate kihtideta.

Kõrge printimiskvaliteet

Printer pakub vibratsiooni kompensatsiooni funktsiooni, mis vähendab vibratsioonide mõju printimiskvaliteedile. See tagab suurema stabiilsuse ja täpsuse. Samuti on olemas filamendi voolu juhtimise võimalus, mis võimaldab teil nutikalt kohandada materjali kogust, et tagada kihtide ühtlane ja täielik täitmine. Selle tulemusena hämmastavad prinditud mudelid teid kõrge kvaliteedi ja rikkaliku detailiga!

Ideaalne väikeste ja suurte mudelite jaoks

Tänu oma suurele disainile võimaldab printer luua mudeleid, mille maht on kuni umbes 88 liitrit ja mõõtmed kuni 420 x 420 x 500 mm. See teeb sellest ideaalse erinevate esemete printimiseks - alates kaunistustest ja figuriinidest kuni kasulike tarvikute ja mänguasjade ning seadmete osadeni.

Lihtne kasutamine

Printer töötab spetsiaalse Anycubic rakendusega, millega saate muu hulgas kontrollida selle olekut reaalajas ja uuendada selle tarkvara. Kobra 2 Max on samuti varustatud 4.3-tollise värvilise puutetundliku ekraaniga, mis võimaldab mugavalt seadistusi kohandada ja palju muud.

Automaatne tasandamine

Täiendatud LeviQ 2.0 süsteem võimaldab automaatset tasandamist, millele järgneb intelligentne Z-telje kõrvalekalde kompensatsioon. Samuti saate seda tasandada, sisestades oma kohandatud väärtused. See muudab printeri ideaalseks erinevate ülesannete jaoks - saate seda hõlpsasti kohandada oma vajaduste ja kasutustingimustega.

Viimistletud igas detailis

Tänu hoolikalt läbimõeldud disainile on printeri paigaldamine ja seadistamine väga lihtne. Te ei kaota sellele liiga palju aega! Lisaks võimaldab magnetiline vedrustera platform hõlpsat valmis mudelite eemaldamist ning 32-bitine emaplaat tagab sujuva ja täpse printimise. Kobra 2 Max pakub ka standardset filamendi tuvastamise ja katkestatud filamendi tuvastamise funktsioone. Seal on ka 8GB sisemälu, mis võimaldab salvestada kuni 400 mudeli faili.

Kaasas

RaamAlusPuuteekraanFilamendi hoidjaPrindipeaFilamendi tuvastajaDiagonaalelementNuppWi-Fi antennKasutusjuhendKruvide ja korkide komplektKaabli hoidjaRasvaTestfilamentToitekaabelTööriistakomplektUSB kaabelDüüs

 

TootjaAnyCubic
MudelK2MD0BK-Y-O
TüüpFDM / FFF
StruktuurKartsiaaniline
Filamendi tuvastamineVaikimisi
TasandamineLeviQ 2.0 automaatne süsteem (49 punkti)
PlatvormMagnetiline PEI vedrustera platvorm (420 x 420 mm)
X / Y teljedKaks metallist spindlit
Z telgKaks mootorit, kaks Z-telge
EkstruderAsub otse prindipea kohal + 2 hammasratast
Jahutusventilaatori kiirus7000 p/min
X / Y telje ribakinnitajaJah
Juhtpaneel4.3-tolline LCD puuteekraan
Sisendportid3x USB
Laudade temperatuur≤ 90°C
Düüs≤ 260°C, Ø 0.4 mm (vahetatav)
Emaplaat32-bitine
Maks. printimismaht88,2 l
Ühildatavad filamendi tüübidPLA / TPU / ABS / PETG
PrintimiskiirusMaksimaalne: ≤ 500 mm/s; Standard: ≤ 300 mm/s;
Maks. printimis mõõtmed500 x 420 x 420 mm (L x S x K)
Toiteallikas500 W
Kaal21 kg
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
28 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.