AnyCubic Kobra 2 Neo 3D Printer

AnyCubic
Tootekood: KNVA0BK-Y-O
Hind
162.50 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

AnyCubic Kobra 2 Neo 3D printer

AnyCubic Kobra 2 Neo 3D printer võimaldab teil kiiresti ja täpselt printida erinevaid mudeleid. Selle maksimaalne kiirus on 250 mm/s ja see sisaldab uut integreeritud ekstruderit. Samuti pakub see lineaarset ajami ja sisendi kujundamist, et luua detailseid ja kvaliteetseid trükiseid. Samuti toetab see automaatset tasandamist Z-telje kõrvalekalde kompenseerimisega. Samal ajal on see väga lihtne ja mugav kasutada.

Muljetavaldav printimiskiirus

Kas te ei soovi oma mudelite valmimist liiga kaua oodata? Kobra 2 Neo mudel sobib teile ideaalselt! Printer pakub maksimaalset printimiskiirus kuni 250 mm/s (soovitatav kiirus 150 mm/s). 3DBenches'i printimiseks kulub teil vaid umbes pool tundi!

Uus integreeritud ekstruder

Printeri täiustatud ekstruder ja jahutussüsteem võimaldavad kiiret filamentide lahustumist 60 W võimsusega. Omakorda tagab sisseehitatud ventilaator, mis töötab 7000 p/min, kohese jahutamise ja mudeli vormimise. Kobra 2 Neo eristub ka selle poolest, et see on ühilduv erinevate filamentide tüüpidega, sealhulgas PLA, TPU ja PETG. See teeb sellest suurepärase valiku erinevate rakenduste jaoks!

Detailirohked mudelid

Printer toetab ka selliseid funktsioone nagu lineaarne ajam ja sisendi kujundamine, nii et valminud trükised on parema kvaliteedi, stabiilsuse, sujuvuse ja detailide rikkuse poolest. Nüüd saavad isegi algajad kasutajad hõlpsasti luua hämmastavaid mudeleid!

Automaatne tasandamissüsteem

Kobra 2 Neo toetab LeviQ 2.0 automaatset tasandamissüsteemi, mis võimaldab lisaks nutikalt kompenseerida Z-telje kõrvalekaldeid - see võimaldab ka neid tasandada kohandatud väärtuste abil. See tähendab, et saate seda hõlpsasti oma vajadustele kohandada!

Mugav kasutamine

Printeri kasutamiseks on olemas 2,4-tolline LCD-ekraan mugava nupuga. Selle abil saate hõlpsasti seadistusi kohandada, valida sobivad funktsioonid ja palju muud. Lisaks koosneb kogu seade 5 moodulist, mistõttu on selle kokkupanek väga lihtne. Nüüd on teie printer kiiresti valmis ja saate alustada kvaliteetsete mudelite loomist!

Komplektis

RaamAlusEkraan nupugaFilamentide hoidjaPrindipeaTF kaart (8 GB)Kaabli hoidjaKaardilugejaDüüsKruvikomplektTestfilamentTööriistakomplektToitekaabelKasutusjuhend

TootjaAnyCubic
mudelKNVA0BK-Y-O
TüüpFDM / FFF
StruktuurKartesiaan
Filamentide tuvastamineValikuline
TasandamineLeviQ 2.0 automaatne süsteem (25 punkti)
PlatvormMagnetiline PEI vedrust terasplatvorm (220 x 220 mm)
Y-telgx1 rööp
Z-telgKeermestatud vars
EkstruderIntegreeritud, asub otse prindipea kohal
Jahutusventilaatori kiirus7000 p/min
X / Y telje ribavõtjaReguleerimisnupp
Juhtpaneel2.4-tolline LCD-ekraan, mida juhitakse pöördnupuga
Andmete sisendMicroSD kaart
Laudade temperatuur≤ 110°C
Düüs≤ 260°C, Ø 0.4 mm (vahetatav)
Emaplaat32-bitine
Maks. printimisruum12,1 l
Ühilduvad filamentide tüübidPLA / TPU / ABS / PETG
PrintimiskiirusMaksimaalne: ≤ 250 mm/s; Standard: ≤ 150 mm/s;
Maks. printimismõõtmed250 x 220 x 220 mm (L x S x K)
Toiteallikas400 W
Kaal7.3 kg
Mõõtmed485 x 440 x 440 mm
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
140 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.